Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 25
Diana30 spune:
Ma faci sa imi pun semne de intrebare.Si Mihnea are nas infundat si tuse(nu foarte deasa),nu are febra,dar nu mi-am pus problema ca ar avea,Doamne fereste,pneumonie.
Nu mai ai vreun medic la care sa-l duci sa vezi ce zice?
Ma tot gandesc si-s contrariata ce ce a zis kid,cum ca Alex a avut enteroviroza de la Danone.Daca enterocolita era de la danone,atunci nu era vb de ceva bacterian?Virusii nu se iau din aer?Intreb pentru ca realmente-i varza in capul meu in legatura cu chestiiile astea.Poate cineva ma lamureste si pe mine cum ii cu astea.
Si mai stiam ca iaurtu-i bun pentru refacerea florei intestinale.Dupa episodul de enterocolita avut de Mihnea(care a fost virala,luata de la un copil din spital)nu mi s-a spus sa nu-i dau iaurt.Cum va spuneam,is total in ceata.
Tonnia spune:
Kid, offf prin ce-ati trecut!!
Despre iaurturi, si eu banuiesc ca vinovat pt enteroviroza a fost un Danone, era prima data cand ii dadeam. In schimb cu Milli nu am avut probleme, i-am dat din ala extra. Acum m-a pus Ioana pe ganduri tare si cu asta. dar cel folosit de tine, Ioana, mi se pare rau la gust si nici el nu-l mananca bine, nu mai am nicio idee.
Gabi, n-ai putea sa mergi si la alt dr? Cata experienta ar avea, totusi fara un stetoscop pe el...
Mie tocmai ce mi-a spus pediatra ca e o epidemie de viroze cu tuse urata de zici ca e convulsiva, are multi copii asa.
locca spune:
Bai, da' cate epidemii ![]()
Dana, la noi nu exista iaurt nestle, dar eu tare mi-as dori sa aflu parerea unui chimist despre iaurturile din ro, care ar fi cel mai ok, asa ca daca detii informatia te rog frumos de tot sa o pasezi si la mine. 
Eu cred ca prima data a facut enteroblabla de la iaurt zuzu. A doua oara, cand a fost si mai nasol, nu stiu de la ce a facut, iaurt nu mai manca de 2 luni, chiar nu stiu.
Un pic off-topic: cand eram gravida mi s-a facut foarte rau de la un iaurt danone, nu mai patisem asa ceva niciodata, asa ca de atunci sa nu le mai vad in ochi.
Cristina, e adevarat ca in orice cresa pot fi muscatori, pe mine insa ma enerveaza atitudinea, si a educatoarelor care nu au spus nimic, si a directoarei (aia cu linkurile).
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
OrbuGabi spune:
As avea la un alt medic sa merg dar este prietena cu medicul la care am fost si nu stiu daca ar fi bine.In alta parte nu stiu unde as putea sa merg pt. ca la particular nu am bani sa merg.Daca as fi avut as fi mers la un medic homeopat,asta vreau sa fac de mult.
Simo74 spune:
Ladies, intrebare...acum avem voie sa le dam si albusul de la ou, nu-i asa? ca Luca refuza cu incapatanare sa-si manance legumele...e pe post de goriloi, mananca toata ziua banane...si ma gandeam sa-l momesc cu un ousor fiert. Ce ziceti?
locca spune:
Daaaa, Simo, avem voie ![]()
Eu i-am facut ieri sufleu de cartofi lui Matei, a basculat de zici ca nu mancase de 3 zile.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
OrbuGabi spune:
Cat despre ce ati patit kidimi pare tare rau, de la Danone si eu ma asteptam.Am aflat de la mai multe persoane avizate lucruri nu f.bune despre aceste produse,si eu am incercat sa evit aceste produse.
Tonnia spune:
Bai Gabi, du-te la o camera de garda, nu spune ca ia tratament sau ca l-a vazut cineva, sa puna cineva un stetoscop pe el!
dana_lucia spune:
Voi raspunde celor care m-au intrebat de iaurt prin PM ca sa nu para reclama/antireclama
ceea ce voi scrie, OK?
O seara buna si revin cu PM-uri!
Dana Lucia si
Alberto