Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 26
OrbuGabi spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Bai Gabi, du-te la o camera de garda, nu spune ca ia tratament sau ca l-a vazut cineva, sa puna cineva un stetoscop pe el!
Antonia
Eu m-as duce doar ca la noi daca ii gaseste ceva imediat ii face tratament si daca ei le spun apoi ca de fapt ia tratament sa nu iasa cu scandal.Doctorita m-ia spus clar ca la palmani cu stetoscopul nu se aude nimic,dar cica mai sunt cazuri de pneumonie care nu se aude cu stetoscopul.
nanadana spune:
salut la fete
fetelor ce ma fac ca ma ingras pe zi ce trece
si am o pofta nebuna de mancat
,sper sa nu ajung obeza
antoin este foarte bine ,papa,merge ,danseaza,cinta,ne imita la tot ce facem noi (inclusiv cind tusim),este indragostita de matura ,gunoi si faras
poze
jadi spune:
Sanatate multa Alexutzei si celorlalti copilasi bolnavi!
Dana, te rog sa ma treci la lista de PM sa stiu si eu ce e cu iaurtul asta. Eu am schimbat la un moment dat pe danone dar ne-am intors la Campina... ati incercat de asta? Imi place si mie si are termen de valabilitate mic ca asa ne-a zis doctorita!
Nanadana, nu mai imi zice de mancare ca eu as devora tot timpul cate ceva si dupa mi-e asa de rau.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
BiuMil spune:
mai, ce citesc pe aici....ce pun frate astia in danone asta. Kid, nasol episod...cred ati tras o spaima! ce nu suport doctorii astia moralisti...auzi, neglijenta!
Gabi, si eu zic ca poate ar trebui sa mergi si la alt dr. o fi stiind asta ce spune, dar daca nu ti s-a parut convingator...nu am inteles, primul l-a ascultat la plamani, sau nu?...daca te duci la celalat dr chiar crezi ca or sa vorbeasca? eu ma gandesc ca pe ultimul loc sunt discutiile despre pacienti. sunt in aceeasi clinica?
fetelor, vreau sa fac un sondaj...cat faceti de acasa la servici si invers? m-au sunat sa merg la un interviu de la o firma cu sediul in Popesti Leordeni, totusi, eu stau in Crangasi...am facut un calcul scurt si mai putin de o ora (cu masina sau cu RATB) doar sa zbor ca altfel nu am cum sa fac...ar insemna sa plec la 8 si sa vin acasa la 7...vazand lucrurile optimist! va rog frumos sa imi raspundeti ....merci!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
b_irina_c spune:
nanadana si al meu iubeste matura si farasul
.
Aseara cand a vazut ca eu nu am de gand sa matur
s-a urcat pe coada maturii si ii zicea 'diii'. Oare ce o fi in capul lui
?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
kid2003 spune:
Diana, nu stiu exact cum se transmite enteroviroza...e un virus sigur, dar legatura cu iaurtul nu stiu sa o fac. Doar ca asa mi-a zis dr.
Si despre 2 luni nu e voie iaurt, nu a zis mot-a-mot. Mi-a zis ca refacerea dureaza cam 2 luni, adica momentul in care eu ii reintroduc mancarea treptat...si deocamdata mi-a zis nu lapte obisnuit ci din cel fara lactoza si nu iaurt. Cand am intrebat cat timp, mi-a zis ca vom vedea, dar vreo 2 luni trebuie sa le evit...
Asa ca...astept si eu un regim mai exact cand ma duc miercuri la spital. Ca deocamdata din morcovi, orez si mar copt nu am scos-o si s-a saturat si ea de atata regim.
Ce mi s-a subliniat este ca dupa enteroviroza mancarea se va reintroduce treptat, in cantitati mici, sa nu ma grabesc deloc, e ca un fel de diversificare a doua...ori gandul asta ma cam deprima...
Multumesc mult fetelor pentru gandurile bune! Pup toti bebeii si le urez multa sanatate celor bolnaviori.
jadi spune:
Bianca in tineretea mea faceam minim 45 de minute de acasa pana la servici adica din Pantelimon pana la fundul Giulestiului. Si asta in conditiile in care era liber. Daca era foarte aglomerat, imi lua si 1 ora si jumatate. De aceea gravida fiind plecam pe la 3-4 de la servici sa evit aglomeratia sa nu ajung intepenita de picior de ambreiaj.
Acum fac circa 30 de minute dar tot stau tarziu adica plec in jur de 9 si ajung acasa la circa 19.30 -20.30.
Si mai inainte faceam naveta Bucuresti - Afumati, partea frumoasa era ca dimineata toata lumea venea la Bucuresti iar eu ieseam din Bucuresti. Seara la fel si ca atare, era mai putin aglomerat. Trebuie sa incerci sa faci un drumul dimineata in timpul saptamanii si sa vezi ce si cum!
Acum daca te platesc bine, mai faci si sacrificii!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
b_irina_c spune:
Bianca eu gac 45 min. Plec dimineata la 8.15 si seara ajung acasa la 6.45.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
OrbuGabi spune:
quote:
Originally posted by BiuMil
Gabi, si eu zic ca poate ar trebui sa mergi si la alt dr. o fi stiind asta ce spune, dar daca nu ti s-a parut convingator...nu am inteles, primul l-a ascultat la plamani, sau nu?...daca te duci la celalat dr chiar crezi ca or sa vorbeasca? eu ma gandesc ca pe ultimul loc sunt discutiile despre pacienti. sunt in aceeasi clinica?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Da la ascultat la plamani ,este madicul de familie si stiu ca isi face bine meseria ,este un medic bun ,prima data asta a facut la ascultat la plamani,dar a spus ca nu se aude nimic,si ca mai sunt si pneumonii la care nu se aude nimic la plamani,doar ca ma mirat faptul ca doar cand la auzit cind tuseste a spus direct ca are pneumonie,si mai ales ca el nu a facur nici febra,care stiu eu ca aste este unul din semnele dupa care iti dai seama ca are peneumonie
karmenutza spune:
Gabi, eu stiu cazuri de copii care nu au facut febra la pneumonie (o vecinica). Dar mai stiu inca din copilarie ca de la plamani se face febra in jur de 37 -37,8 maxim. I se spunea pe vremea mea "febra plamanului". Nu creste mai mult de atat, si poate trece neobservata. Asta e mai mult din ce stiu eu "de la babe". Dar cel mai bine ar fi sa-si dea cu parerea un dr. cu stetoscop.
Catalina