Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 27
OrbuGabi spune:
Dr. cu stetoscop si-a dat cu parerea(medicul de fam.)si sa stii ca este posibil sa fi facut el o usoara febra pt. ca din cand in cand parca parea mai caldut la manute,dar nu m-am gandit ca ar putea fi febra.Si eu i-am dat panadol si nurofen timp de 3 zile.Dar acum dupa tratament au inceput sa ii iasa niste muci verzi din nas de ma sperii ,deci din nou cred ca medicul a avut dreptate.
jadi spune:
Pentru ca nu am descarcat tone de poze, am facut o selectie de 5 poze sa ma laud si eu cu Vladut, de la 10 luni pana la 1 an, il puteti vedea aici. Plec acasa dar promit sa fac si poze cu el chilug. O seara buna!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
karmenutza spune:
Ce dulcic e Vladut in galeata! Cum l-ati convins sa stea acolo? Sau, de buna voie si nesilit de nimeni...
Catalina
karmenutza spune:
Asta cu mucii verzi nu o stiam. La ultima mea raceala, recenta, si ai mei erau veeeeerzzi...dar nu mi-am pus problema de pneumonie
. Oricum, am ramas cu o tuse...care e pe duca.
Catalina
Diana30 spune:
Dana,te rog trimite-mi si mie PM,poate ne poti spune si ce ar trebui sa NU contina un iaurt,sa ne orientam in cautari si sa-l luam pe cel mai apropiat de cel mai bun.
Super ii Vlad cu ochisorii lui inconfundabili.Cel mai mult mi-a placut aia de-i in galeata.
Ioana75 spune:
Cristina, azi mi-a zis si sotul ca pe 15 decembrie nu o primeste la gradi; am inlemnit, cit tupeu pot sa aiba. Auzi, oare daca ii dau un mail "suparat" directoarei, crezi ca o da afara pe Miruna?![]()
Dana Lucia, trimite comentariile despre Danone pe adresa comuna, scriind din adresa comuna, astfel nimeni nu va sti ca esti tu
. Multumim
!
Simo, uite aici poza cu un joc educational; urmatoarele 2 poze sint tot cu jocuri educationale.
BiuMil spune:
asa deci...mai sunt si altii care fac mult pana la servici.merci Jadi si Irina. mai astept raspunsuri...
Ioana, cred ca ai parul cret de cand cu cresa...de pe 15 se intra in vacanta? sau care-i treaba! spune-i toate nemultumirile tale colegei (doar sa nu se sperie)...poate tine cont si o sa fie in sfarsit o gradi/cresa fara fumuri din astea!
gabi, daca ai incredere in dr de familie, ce mai conteaza cum a pus dignosticul...la urma urmei daca are experienta ar trebui sa fie ok...plus ca deja ati inceput tratamentul.
de cateva zile vreau sa le spun fetelor care au filiera franta ca mi-a adus cumnatul un remediu homeopat pt dureri de dinti. se numeste camilia si e de la Boiron. i-am dat lui Milan si a avut efect, spre deosebire de alte chestii incercate...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
irina, eram convinsa ca o sa te simti bine in team building pana la urma! f frumoase pozele! 
kid, oooooffff
prin ce ati trecut.
ioana, cred ca mai e destul loc de gradinite pe piata cativa ani de-acum incolo. nu mi-as face griji
.
dana lucia, nu bagi si la mine un pm cu danone? eu nu i-am dat niciodata si nici nu cred c-o sa-i dau prea curand. prea multe povesti
.
bianca, si eu fac o ora pana la serviciu. e ca naiba sa ma trezesc la 6 dim cand baietii mei dorm dusi, iar cel putin cupilu' aud ca doarme pana la 9-9.30
.
ioana, f interesante jocurile!
dar treaba cu cresa... 
insanatosire grabnica la piticoti!
maine iar nu intru ca merg si la celalalt serviciu
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
marinela79 spune:
Buna seara la toata lumea
Of,Kid, cred ca esti terminata.Eu sunt varza de 3 zile.Copchilu meu e tot cu febra, 38,2-38,4,nu mai mult, nu mananca mai nimik,kk e un pic moale,dar e de la supozitor sigur ca i-am pus antitermice doar in fundel ca atfel le scuipa sau le vomita.Azi a mancat o rosie, o clementina, un pic de supa, vreo 70ml si 55oml lapte.Are sub gingie un ditaii caninul si zic eu ca de aici i se trage.Febra nu a urcat mai mult,dar e marait, cred ca-l doare rau.Maine dr e dupa masa la cabinet si mergem sa vedem gatul.In rest e vesel, dar nu e el.E asa de violent, ne loveste,iar cand prinde suzeta o strange intre dinti si strange pumnii a durere.
Ioana, faine joculetele.Apropos de tablita magica,noi am luat-o cu 5,5 Ron,de la un jaf de magazin.Azi i-a trebuit din Kaufland papusele si i-am luat un set de 2 dar mi se par periculoase pt el,dar i le voi da sub supraveghere..
Nanadana, irina si iaris e fan matura si faras.Cand ma vede ca matur,fuge repede si aduce farasul si are o mutrita serioasa cand ma ajuta.
Kristinuta, mai rezisti.Auzi la ea, doua job=uri, si asta doar ca sa nu-si supere fosta sefa
Vrem si noi info despre Danone.Multumim
Gabriela eu zic sa nu te agiti prea tare mai ales daca copilul mananca,este vioi .Iaris a tusit vreo 6 saptamani, de la tuse seaca la tuse cu expectoratie, intr-un final a luat Augmentin si a fost ok
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)