Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 28
Ioana75 spune:
Am numarat, in decembrie platesc toata luna iar copilul o sa mearga maxim 14 zile. Sa nu inebunesti
?
Bianca, eu dimineata fac 30 de minute cu masina, iar seara facem tot 30 daca conduce sotul, sau 1 ora daca vin singura (eu nu stiu scurtaturile
). Eu cred ca daca experimentezi stradutzele no-name, poti scurta mult. Ca sa-ti faci o idee, noi stam in Vitan si muncim ~ in Pipera, deci traversam oras, nu gluma.
Kristina, cica in Bucuresti sint 1,3 copii / loc la gradinita, deci mai e loc intr-adevar.
mary ilie spune:
Ioana, foarte interesante jocurile!
de unde le-ai luat, ce firma le face? ca nu am mai vazut modelele astea.....sunt super!
Kristinutza, succes
Jadi, am vazut si eu poze cu Vladutul
tau, tare frumusel
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Mary a lui Andrei, jocurile le-am luat de la un magazinas din Home & Design mall, nu-i stiu numele. Cred ca o sa falimentez, la ritmul in care cumpar jocuri, dar nu ma pot abtine, e noua mea pasiune
.
Mary a lui Iaris, of, sanatate multa, sper sa scapati repede de febra. Eu nu am jafuri de magazine prin preajma; pina si pe vestitul mobil de 3 lei am dat 4,5 lei.
Am uitat sa va mai zic de Auchan: am vazut body-uri la 4,5 lei. Inca un pic, si o sa avem si noi body-uri de 1 euro, ca europenii. Si nu o sa trebuiasca sa mergem in "Europa" din Colentina dupa ele
.
BiuMil spune:
Ioana, pai la cate scurtaturi stiu eu...pana in Popesti Leordeni (care nu stiu unde este) as face 2 ore!!!
merci oricum! au jucarii in HD Mall???
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
nanadana spune:
Dragele mele ce faceti?
Kid vai prin ce ati trecut
imi pare rau si ii facem un mare pupic Alexutei sa treaca cit mai repede 
Irina te-am admirat
,are dreptate Simo "Zina" 
Ioana
si nervi de fier cu gradi
Irina,Marideci nu este numai al meu amorezat de matura ,vad ca si Vladut si Iaris au aceasta pasiune 
Jadi aoleo, sa nu imi spui poate sint si eu insarcinata de halesc atata
,dragut Vlad 
pupicei la toti puiutii cu probleme de sanatate si ne rugam sa treaca cit mai repede
poze
nanadana spune:
Mai fetelor apropo de iaurturi ,Dana-Lucia te rog trimitem si mie un PM ,eu cred ca sint singura care ii dau iaurt de la danone,ce sa va spun ii da de la 6 luni si nu are nimic si nici nu a facut nimic,dar atatea am auzit ca ma cam speri 
poze
Ioana75 spune:
Dama Lucia, ai asa de multe cereri incit mai bine ne dai pe mail
.
Dana lui Antoine
.
Bianca, nici eu nu stiu unde este Popesti-Leordeni
. Da, sint jucarii in Mall, eu am cumparat de la ei niste puzzle-uri si acum citeva luni.
Ca sa nu credeti ca sint masochista cu gradinita asta: nu am unde sa o dau in sectorul privat de la virsta asta, nu o primeste nimeni altcineva (din cit am cercetat). La anul se schimba foaia, de la 2 ani sint foarte multe gradi particulare care primesc, asa ca o sa incep vizionarile in curind.
maddy77 spune:
Buna seara la fete!
Kidd,nasol cu enterocolita asta,noi stim cum e.Sanatate multa lui Alex si sa scapati repede de regim.Si Bianca tot nan fara lactoza bea si saptamana trecuta am colindat 2 cartiere pana am gasit,am luat 3 cutii,dar fata bea 2 pe saptamana.
Dana,vreau si eu PM!
Marinela,Gabi sanatate puiutilor!
Ioana,faine joculetele!Nasol cu muscaturile de la gradi,merita sa faci niste poze.
Bianca e mai bine ,nu mai are diaree,a mai facut niste scaune mai moi dar nu le mai bag in seama,in schimb tot mai plange noaptea de burtica
...mananca tot de regim,i-am dat si putin cartof azi si am mai scapat si un borcanas cu orez,morcov si vitel,pe care l-a mancat tot,cred ca s-a saturat de atata regim.In rest toata ziua alearga,canta ,danseaza si vorbeste pe limba ei.Toata casa e plina de jucarii si de tot felul de lucriri aruncate pe jos.Eu le strang si ea le arunca.Ma gandeam ca daca e bine ku kk mai incolo s-o trec din nou pe nan junior,dar mi-e asa frica iar de gaze si sa nu i se accentuieze durerile de burtica.
ancadm spune:
Buna seara la toata lumea!
Eu iar am citit din doi in doi :0) Monica imi face faza din cind in cind si doarme 1-15 min. in masina in timp ce o asteptam pe Andreea sa iasa de la scoala si pe urma mai culc-o daca poti! Si uite asa ajunge pe la 6 seara rupta de somn, plimbindu-se cu pernutza dupa ea si cintindu-si nani, nani puiul mamii!
Noi tocmai am vazut in weekend "Moartea Domnului Lazarescu" si apoi am citit mesajul postat de Kid. Doctorii astia chiar ca ne omoara cu zile...Sper ca se simte mai bine Alex acum!
Am vazut ca vorbeati de cintecele pentru copii si vroiam sa va spun ca noi am primit cadou de la niste prieteni din romania un cd care se numeste Jucarii. E super fain si fetele mele cinta si bat din palme cit pot. Au versuri frumoase si usoare, nimic cu golanul de motan si alte din astea.
Si in final am vazut pozele lui Vladut al lui Jadi si e un scump tot. Mi-a parut rau cind m-am gindit cu arata tuns, dar pina la urma cred ca e tare dulcel si fara bucle.
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
dana_lucia spune:
Buna seara! Am trimis acum un mesaj pe adresa comuna pentru cine vrea sa citeasca citeva modeste consideratii la capitolul "iaurturi". Daca aveti intrebari, raspund, in masura in care ma voi pricepe, cu mare placere!
Ioana, si Alberto are jocuri de genul celor avute de Miruna, cel mai mult ii place unul din ele cu forme geometrice care se pot ridica dintr-o basculanta cu o macara pe baza de magnet si e super incintat sa le ridice si puna la locul lor. Noi am gasit o varietate mare de jocuri de acest gen (educationale) la Ikea dar si de la Chicco.
Jadi, ti-am admirat flacaul si parerea mea e ca ii dai un iaurtel de buna calitate, Campina!
Va doresc o noapte linistita!
Cu drag,
Dana Lucia si
Alberto