Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 29
codruta_grg spune:
Bona sera!
Ma bagati in sperieti cu iaurtul Danone, de maine ma gandesc sa nu-i mai dau.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori 
Am venit azi din Brasov si Predeal. Am ajuns cu bine inapoi. Petra e la mama si mi-a fost un dor de ea....vai....abia astept sa o vad dimineata.
O intrebare pentru mamici: daca vi s-a terminat CM si dupa 2 zile intretineti relatii, vi s-a intamplat sa sangerati din nou (putin-imediat dupa act) ca si cum ar fi la sfarsitul CM?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
diplodocus spune:
Seara buna!
Luca-Mihnea al meu, il mai stiti...La 80 cm, vreo13 kg jumate, Pampers nr 6, etc...Ei bine, aseara am vazut un bb de 10 luni(deci cu 3 mai mic decit Luca) fata de care puiul meu arata micut, slabut, fragil...uriasul cu pricina are 15 kg la 10 luni...moama ce m-am shocat!
citit si eu aventurile de azi ale voastre...
Eu Danone nu i-am dat niciodata..folosesc Napolact simplu, in care pun eu ce vreau...fructe, zahar brun, cereale, etc...
Eu pina la servici fac 30 min...pe jos...![]()
Si in satul nostru nu este nici macar Metro
Vazut poze cu VLADUT
KID-no coment pt curajul vostru!
MEME-mersi pt PM
Multa sanatate puiutilor bolnavi!Noapte buna si fara treziri(prea multe)
LiaMia spune:
simo, hi hi hi, GORILOI, hi hi hi, ce haios! din ce am citit si eu, dupa un an avem voie sa le dam copiilor si albusul de ou. incepe si tu in "trepte". avem voie si ou fiert moale si omleta si ochiuri romanesti (numai sa nu le faci cum mi le-a facut un bucatar la un rest in sinaia: cu boabe de piper intregi presarate din belsug incat i-am returnat farfuria sa le consume el
)
kid, bine ca ati scapat... cred ca a fost un cosmar. imi pare rau ca ai dat si tu peste medici "priceputi" 
ioana, din pacate n-am putut zabovi prea mult in magazin... florin ar fi mancat salamul ala cu imbracaminte cu tot: hi hi hi! in ce priveste jucariile, ramanem la matura si faras, vorbananeidana_/// ce fel de gradi e asta, ioana? nu stiu cum de ai suportat-o pe directoarea aia atat de mult... dc aud de o alta gradi pt copii < 2 ani, iti zic.
biumil, eu din titan pana pe dorobanti faceam cca 50 min. acum cred ca se bate recordul de 1 ora din cauza ambuteiajelor de pe stefan cel mare si dorobanti ![]()
jadi, haios vladut!
hilde
si la cat mai multe retete bune-bune. abia astept sa incerc si eu ![]()
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
Anya20 spune:
Dana lucia, am citit mailul tau despre iaurturi. Te felicit. Bine documentat si la obiect. Tu ai facut biochimie?
Ma simt si eu mai bine ca tot scriam despre cat de controversat este danone, doar ca eu nu aveam argumentele stiintifice, ci doar experienta practica pe copii. La un moment dat chiar paream deplasata, asa ca ma bucur ca ne-ai lamurit.
Am citit si despre Alexuta lui Kid. Imi pare rau ca ati trecut prin asta. E tare neplacut.
OrbuGabi, am citit si povestea pneumoniei fetitei tale. Cred ca parerile noastre sunt neavizate, caci n-am vazut-o. Daca dr a decis asa, ori consulti altul ori accepti diagnosticul. Oricare ar fi el, important este sa-i mearga bine cu tratamentul dat si sa se refaca repede.
Din pacate acum este sezonul virozelor respiratorii urate (eu vorbesc pe pielea mea) si trebuie sa avem mare grija cu copilasii dar si cu noi.
Alina
7+, mamica d-rei Anya (1 an)
Anya20 spune:
Am uitat sa-mi laud comoara care de vreo saptamana face cativa pasi singurica. Insa numai cand doreste dumneaei si mai ales daca are ca "momeala" o farfurie cu mancare. Pana la alergat mai avem, dar stiti voi - "un pas mic pentru om...".
Alina
7+, mamica d-rei Anya (1 an)
mary ilie spune:
uufffff.......am avut o seara groaznica......Andrei a vomitat de vreo 3 ori, tot ce mancase la masa de seara, apoi a adormit, n-am indraznit sa-i mai dau laptele, si i-am mutat patutul in camera noastra, de frica sa nu vomite iar peste noapte si sa se inece
nu stiu ce o fi, febra n-are deocamdata si nici alte simtome.....a cam stranutat azi, dar cam atat.....si seara a mancat 2 ficatei facuti la gratar cu un cartof fiert facut piure si un iaurt, si a mancat tot, chiar eram bucuroasa ca n-a facut mofturi
si mai sunt si singura acasa si n-am nici masina......sper sa nu fie nevoie sa mergem la doctor.....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
valen spune:
Fetelor, din pacate nu am timp sa va citesc, insa am intrat sa-i spun LA MULTI ANI lui kid2003. Simona, sa fii fericita alaturi de familia ta iar anul viitor in august, sa fii cea mai frumoasa!!
codruta_grg spune:
I-o mai pun o data intrebarea:
O intrebare pentru mamici: daca vi s-a terminat CM si dupa 2 zile intretineti relatii, vi s-a intamplat sa sangerati din nou (putin-imediat dupa act) ca si cum ar fi la sfarsitul CM?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
nanadana spune:
Buna dimineata
La multi ani Kidcu multa sanatate ,fericire si multe bucuri alaturi de cei dragi

codruta mie nu mi sa intimplat,deci nu stiu ce sa spun ,poate fetele stiu mai multe
gata am decis "nu ii mai dau danone lui Antoine",dar ce o sa ii dau ???????? ca aici numai danone era pt copii
poze

Vladut (26.08.2005)