Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 23
country girl spune:
Daca va intrebati cum de sunt asa activa azi pe subiect va spun ca am ajuns in pauza de masa inopinat acasa. Nu, nu-l verificam pe consortu'
ci acesta are programare la doctor si era stabilit s-o aduca pe Ilinca la mine la birou s-o las colegilor la smotoceala. Dar desigur planurile noastre, o data in plus, nu au coincis cu ale ei, asa ca cu fix zece minute inainte de a pleca ei de acasa, Ilinca a adormit si asa am venit eu acasa sa stau cu ea. Sper ca nu doarme iar 16 ceasuri legat!
Profit deci de ocazie si mai tin si eu legatura cu voi. At least virtual!
Ca in real life, n-am vazut-o pe Antoanela si pe Victor de secole!
Ba sunt eu racita, ba dau examene, ba e Ilinca bolnava...
si Ilinca (10 septembrie 2005)
mary ilie spune:
KID....ce rau imi pare ca ati trecut prin asa ceva........cred ca ti-a fost foarte, foarte greu
ma bucur ca si-a revenit Alex, cred ca si ei i-a facut bine iesirea la munte, si tinem pumnii sa iasa bine analizele miercuri
si sa recupereze repede kg-ele pierdute

Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
Simo74 spune:
Of, of, mai, mai ... ca acum am terminat de citit restantele.
Sanatate multa tuturor puiutilor bolnaviori. Ii pup pe toti si pe mamicile lor curajoase
si sa dea Dumnezeu sa nu mai auzim de viroze, rosu in gat si alte belele
Ruxi, Ina inscrieti-l si pe Luca pe lista copiilor dotati senzorial in ceea ce priveste oaresce activitati ale parintilor ![]()
Cristina m-a topit Victor cu faza ca el e suparat ca a scapat-o pe Ancuta. Ce dulce e!
Irina de aici inainte Xena te cheama! 
Ioana cu ce fel de jocuri educative o stresezi pe Mirunica? ![]()
cge spune:
Doamne, prin ce ati trecut Simona !!
Pupici multe lui Alex cea viteaza.
Si mie imi povestise dr. noastra de o enteroviroza de asta nasoala.
Cand m-am dus cu Anca racita, mi-a zis: "Bine ca e racita."
Ina, si pe mine ma apuca groaza cateodata cu cresa, dar noi nu avem alta solutie.(nici voi de altfel).
Si suntem f. obositi si noi: scoala si cresa ne vin de hac.
Si chiar daca veniti in Romanica, Ilinca nu cred ca o sa stea prea mult cu bunicii, ca ea nu ii cunoaste de fapt.
Dar nu se pot inchiria babysitere la voi ?
Eu pot sa chem fosta bona, dar la ce pretentii are mai bine ma abtin
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
LiaMia spune:
neata pe la pranz!
ati vorbit atat de auchan ca am ajuns sambata si eu pe acolo. am luat tablita de scris (merci ioana de info). florin a stat cuminte in cosul de cumparaturi si s-a jucat cu tablita, iar cand i s-a facut foame s-a apucat sa roada la un salam uscat de vreo 30 cm de intorcea lumea capul dupa el si se distra de minune: era bun de reclama ![]()
ce mi-a atras atentia la raionul imbracaminte a fost varietatea de ploverase la preturi f convenabile.
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
OrbuGabi spune:
Buna fetelor am intrat sa va salut si sa va spun ca noi suntem bolnaviori,cica are pneumonie,ceea ca nu prea imi vine sa cred.dar ca sa nu mai scriu inca o data cum a fost totul vedeti aiciam deschis un subiect despre asta.
Va pup 
Diana30 spune:
Mama lor de muci,nu-l lasa nici ziua sa doarma.A dormit o ora si s-a trezit urland.In mod normal mai dormea inca vreo 2 ore.M-am saturat.Pe deasupra nici nu ma lasa sa-i scot mucii.
Ina,ma bucur ca-i mai bine Ilinca Budinca si ca mai apari si tu in zona.
Kid,imi pare rau ca ai trecut prin momente ca acelea.Din pacate stiu pe propria-mi piele ce inseamna sa ai copilul perfuzat.Si eu am facut o noapte paza la perfuzie,noroc ca a stat cateva ore si sotul si m-am putut odihni eu putin,eram leguma deja dupa o saptamana de spital.Sper sa nu mai aiba nimeni parte de de astea.O pupam pe Alex.
Diana30 spune:
Gabi,imi pare rau ca ti-e puiul bolnav.Despre diagnosticul de pneumonie pus dupa tuse doar,chiar nu stiu ce sa zic.Febra are copilul?
country girl spune:
Eu inteleg ca e sezonul gripelor etc dar deja sunt prea multi copilasi bolnaviori!
Sanatate multa tuturor!
Cristina, baby-sittere se gasesc, chiar daca la scoruri deosebite, problema e paranoia mea: ca nu am incredere sa-mi las copila cu o persoana necunoscuta, nici chiar gasita printr-o agentie. La cate kkturi se intampla si in tarile astea cu copiii pana in adolescenta prefer sa nu risc decat ala 1% pe care-l reprezinta cresa. Daca, Doamne fereste s-ar intampla ceva, nu mi-as putea-o ierta!
country girl spune:
Va las, ca s-a trezit Budinca (Diana, sper sa ne vedem in decembrie; punem de-o intalneala cu Codruta si Mariana) si o hranesc, imbrac si o duc sa semnam condica impreuna la serviciu.
Pupici