Piticodromul de sept-oct 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Naty, felicitari! Sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebe sanatos tun si mancacios!
Adriana, succes la proiectul bb2!
Ioana, ce kkt cu muscatul. Ufff.

Sanatate multa bebeilor bolnavi! De fiecare data cand citesc de cate unul am o strangere de inima. E tare naspa cand e puiul mic bolnav. Dar noi trebuie sa fim tari si sa-i facem bine

Mifloricico multumim de dvd si de aprecieri. Sa stiti, fetelor, ca Ana banana e la fel de zambareata si are o gramaaaada de dinti. Si a reusit sa-l imblanzeasca pe micul meu salbatic , ca bineinteles ca la inceput Matei a pus o buza cat autostrada de lunga.

Irina, super poze! Cred ca te-ai distrat bine.
Hilde, nici noi nu prea avem cu cine sa lasam copilul, adica nu putem iesi din bucuresti fara el. Asta e.

Vreau si eu la auchan, dar e mult prea departe.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Prezenta si eu ...
fiindca tot citesc zolnic, azi m-am gindit sa si scriu ceva...
Juniorul meu nu e bolnavior, asa ca pot spune k totul e ok...

DANA,CRISTINA-multumim de admirat feciorul
IOANA,ALEXUTA-nu vreau sa fiu indiscreta, intreb doar pt ca mie nu mi-a zis medicul nimic asemanator( si ma gindesc mult, tinind cont k am 31 ani)..Deci, de ce v-a zis medicul sa faceti bb2 mai repede?
Eu ma gindeam sa apara cind are Luca 2 ani jumate...oare e prea mare diferenta?
HILDE-parca am postat eu cind ziceai de nopti nedormite si partide nocturne intrerupte de bb
IRINA-admirat soldatica si Miss Robin Hood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kiiiiiid! Unde esti?

Copilul meu cred ca e dotat cu radar, aproape de fiecare data reuseste sa ne strice "intalnirile". Cred ca vrea sa se asigure ca nu o sa-i facem un frate/sora prea curand

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

O saptamana fara copii bolnavi va doresc,ceea ce-mi doresc si mie.
Desi de doua zile Mihnea are muci si tuseste,asa ca am doua nopti de chin la activ,mi-e capul greu si-mi pica ochii-n gura.Cred ca-n astea doua nopti s-a trezit din ora-n ora.Bine ca nu are febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Lia Mia,retele si prajiturile me le gasesti pe forumul La bucatarie la subiectul care e pe prima pagina sau a doua, depine: "PRAJITURI-VERONICA". Acolo am o gramada de retete si posrtez in continuare cate zile oi avea

Locca, nasol...cu intreruptul. Stiu cum e.

Dicplodocus, ma bucur ca nu sunt singura cu fazele intrerupte......

Steff se joaca cu lighenul si valiza...intra-iese. E ata de haios.
Bai fetili...cand se termina laptele de la titi ca m-am saturat. Steff asta nu se satura sa mai suga?.....

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Din ce-ati scris am senzatia ca la Auchan sunt multe multe jucarii ieftine si frumoase! Ce ma enerveaza ca e asa departe...
Dana, si eu iti pot trimite dvd! Ramane sa alegi tu varianta si omul.
Irina, sa-nteleg ca te-ai batut de zor in team building! Super poze!
Chiar, unde-i Kid?
Fetelor care absentati, pe unde umblati? La 5 absente un punct la purtare!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Diplodocus si eu tot 31 de ani am.Eu discutam cu dr. cand putem sa-l facem pe bebe2(din punct de vedere medical) si el mi-a zis ca cel mai bine e sa-l fac imediat,adica sa incep sa-l fac la un an dupa operatie.El a zis cu cat mai repede cu atat mai bine.Dupa 35 de ani riscul de complicatii e mai mare.
Eu am zis asa: primul copil il fac pana la 30 de ani (si am nascut cu o luna inainte de a implini 30 de ani) iar al 2 il fac pana in 35 de ani. Probabil ca o sa nasc pe la 34 de ani pe bebe 2(dupa planurile mele).

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Fetelor voi vorbiti de Auchan si la Pitesti e decat un amarat de Metro.Miercuri se deschide si un Kaufland.Cum sunt preturile in general in Kaufland,au jucarii ieftine? Ca de astea din Metro m-am saturat.Am vazut aseara numai jucari muzicale:ferme vorbitoare, pian, volan etc..dar parca m-am plictisit si eu de genul asta.Nu stiu ce sa-i spun lui Mos Craciun sa-i aduca Alexie?

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si multumesc mult de tot Jadi, Cristina (CGE) si Ioana pentru oferta de sa ne ajuta cu CD-uri. Eu ma gindeam daca era posibil sa le primesc prin e-mail ca attach, ce ziceti de aceasta modalitate de trimitere? Daca nu se poate si nu deranjez prea mult ar fi bine si prin posta si atunci va dau adresa noastra pe PM, ce ziceti? Hai sa si explic de ce asa deodata imi trebuie cintecele:pentru ca la inot copilasii fac si putina gimnastica in apa pe muzica pentru copii si cum Alberto e singurul "half romanian", m-au rugat atit ceilalti parinti cit si instructorul sa aduc ceva cintecele si in romaneste. Ai mei parinti sunt momentan la mine si de aceea am indraznit sa va rog pe voi pentru aceasta ca stiu ca sunteti tare deosebite!
Salutari si o zi cit mai buna de la noi!
Dana Lucia si Alberto

Editez: Miflore mersi mult si tie pentru oferta,toate imi sunteti dragi si nici nu stiu pe cine sa rog in mod special!
Ioana daca ai vreo adresa de site unde pot face eventual download, scrie-mi te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana, ia incearca:

www.01-mp3search.com/top53-cutiuta-muzicala.html" target="_blank">CtiutaMuzicala

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput