Piticodromul de sept-oct 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata!
Ptr mamicile mamicile cu bebe2, sa nu spuneti ca plecati la spital, tot timpul plecati la maternitate.
Victor a facut o criza de plans, cand am plecat eu la spital s-o nasc pe Anca.

Noi suntem bine, Anca are 2 cucuie de toata frumusetea dar asta e.
Primul l-a facut cand exersa coboratul din pat si al doilea cand o cara Victor in brate.
S-a impiedicat si au cazut amandoi.

Mi-a fost o mila de Victor, m-a intrebat daca sunt suparata pe el ca s-a lovit Anca si daca asta e fapta rea.
Si i-am zis ca nu sunt suparata, ca stiu ca nu a vrut sa o tranteasca dar sa nu o mai ia in brate.
Si el mi-a replicat:"Dar eu sunt suparat pe mine."

Hilde, si noi tot singuri suntem cu amandoi nebunicii.
Si cand doarme Anca ziua, fac lectii cu Victor, si cand dorm amandoi noaptea, dorm si io.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata fetelor!
Adrianaolimp pe mine chiar m-a sfatuit medicul ca ar trebui sa-l fac pe bebe 2 mai repede.El a zis ca din octombrie(la un an de la nastere) sa incep sa-l fac pe bebe2.Eu o sa mai aman un picut momentul, mai am cate ceva de rezolvat ba la dantura, ba vreau o pauza mica...de fapt cred ca mi-e frica si mai aman un picut momentul.Si am nascut prin cezariana(am avut placenta previa).Asa ca treci tu la treaba linistita, ca nu se intampla nimic.
Voi ati mai auzit asa ceva? Mi-e mi s-a parut prea usoara prima nastere si acum ma tem ca a doua o sa fie grea.Am in cap ca nu se poate domne' sa fie asa usor, eu zic ca am avut noroc prima oara.Cred ca am o minte bolnava de tot.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

A, si uitam sa va spun 'the most important': am vizitat Auchan-ul in amintirea vremurilor cand salasluiam in Defense.
E departe rau de nou, drumul este prost, dar tot mai facem cel putin o excursie ptr jucariile de Mos.
Sunt foarte frumoase, la preturi foarte abordabile.

Lui Victor deja i-am cumparat un castel si i-a scris lui mos Nicolae ca nu mai vrea nimic.

MiFloricico, cat imi plac sarbatorile de iarna mai ales cand avem copii.
Anul asta noi vom avea o multitudine de petreceri si serbari: serbarea Ancutei de la cresa + serbarea lui Victor de la scoala + serbarea de la After-School + petrecerile de Craciun de la servicii.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Mama Cristina ce de serbari, sa ne chemi si pe noi sa le facem cunostinta copiilor. Chiar ma gandeam sa va invitam pe la noi dar cu atatea boli pe care le-a avut Vladut mi-e si frica sa invit copii pe la noi. Sa nu ma simt ca in concediu cand Vladut a racit primul si a imprastiat raceala si la copii Anyei.
Oricum avem asta in plan asa ca sa va ganditi si voi

In rest copilul meu este exemplar, mananca, doarme, ieri a fost cu tasu in Herastrau si a vazut niste cantareti ambulanti si a stat juma de ora langa ei dansand de a zis tasu ca il da la produs ca au strans oamenii aia la bani cat a stat Vladut pe post de mascota. Eu am stat acasa si am dormit, somnul ma omoara cu zile, as dormi non stop si Raul imi tot reproseaza ca in Herastrau toti copii erau cu ambii parinti.

Diana , multumim de site-uri, sa vedem daca reusesc sa traduc ceva!

Cica sa ma apuc de munca, azi luni???

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dana, zi-ne unde sa trimitem cd-urile si trimitem !

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Am intrat sa vad ce mai faceti. Vad ca cele care urmeaza sa aiba a doua cezariana sunt un picut timorate. Eu, care am doua, va spun ca la a doua a fost mai usor decat la prima. Si durerile parca mai mici, si refacerea mult mai rapida.
Catalina mea bea lapte cu 1,5 % grasime. Oare nu-i prea slab? O avea ceva daca ii dau din ala cu 3,nu stiu cat? Ca am inteles ca acum au nevoie de grasimi. Dar oricum ii bag unt in piure. Nu mai stiu

Catalina

Mergi la inceput

Carmen, in capul meu, cu cat un lapte are mai putine grasime, cu atat are mai mult calciu.
Si Ancutei la cresa ii da tot lapte cu 1,5%.

Jadi, deci sunteti invitati pe 15 decembrie la orele 16.00 la serbare, la casa de cultura N. Balcescu (daca se mai schimba ceva, vorbim).
Poate ne vedem si prin parcuri pana atunci: Tei, Herastrau.

Noua ne e destul de greu pana ne mobilizam sa ajungem in parc duminica, ca mai facem si ceva lectii dimineata.
Eu mama fixista, pun copilul sa faca in plus.

Dana, si eu am cautat cantecele on-line ptr Alberto, dar n-am gasit decat Ghita.
Dar ii trimitem noi (eu sau cuscra) lui Alberto cd-uri daca ne zici unde.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Parca azi nu mi-e foarte lene . Si cum am ramas "datoare" cu ceva povesti cam offtopic ele... Saptamana trecuta am fost in team-building (si eu si Bogdan), asa ca Vlad a stat acasa cu socrii. Dupa ce am venit am vazut ce copil nerecunoscator am . Nici macar n-a intrebat de mine... s-a distrat de minune cu bunicii. Cand am ajuns acasa l-a iubit pe tati mai mult, cu mine s-a purtat ca de obicei... de parca n-as fi lipsit 3 zile.... Vineri m-am simtit si eu destul de aiurea ca am plecat fara copil... dar apoi m-am distrat de minune, asa ca in tinerete... cu chefuri pana la 5 dimineata... Si daca tot ma laud hai sa va arat varianta feminina a lui Robin, dar si soldatica .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si ca sa nu va simiti datoare sa ma admirati o sa continui on topic .

Vlad e cuminte, papa tot si de toate si ii turuie gura non-stop. Deja incepe sa lege mai multe propozitii. Si e tare haios cand raspunde cu "Ag" (adica Vlad) la intrebari de genul "cine e cel mai frumos?" sau "pe cine iubeste mami cel mai mult?".

si multa sanatate copilasilor bolnavoiri.

Ioana ce mai face Miru?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Zina, Bianca, am fost din nou la Auchan (am reusit sa-mi conving sotul, am skill-uri), si intr-adevar nu mai era masutza. Din pacate nu am avut timp sa puric rafturile de jucarii, sper sa fac asta simbata viitoare.
Ina, nici eu nu pun fata pe olitza, nici eu nu-i citesc niciodata povesti seara, dar cu toate astea "lucram" pentru bb2; deci se poate. Sanatate Ilincai! Si noi platim absolut toate zilele de gradinita, fie ca merge fata, fie ca sta acasa in vacanta de craciun (2 saptamini!!!) sau e bolnava. Cica daca e bolnava si aduc nushce scutire, imi scade 25% din costul pe perioada respectiva. O adevarata afacere gradinita asta.
Bianca, mi-ai facut o pofta cu mincarica de cartofi.
Adriana, mie dr mi-a spus ca pot sa incerc pentru bb2 de cind a facut bb1 1 an. Bafta multa, tin pumnii sa se prinda cind vreti voi!
Dana Lucia. Cred ca poti comanda "cutiutele muzicale" de pe diverse site-uri; sau, daca vrei, ti le trimit eu prin posta, in plic cu bule, ajunge intreg dvd-ul la voi!
Diana lui Petrut, multumim pentru site-uri.
Irina, ce ginere vorbaretz am. Miruna e bine, ii bag jucarii educationale pe git, incit azi cred ca s-a bucurat ca a ajuns la cresa si a mai scapat de programul incarcat de acasa.

Ieri am avut o cadere a neuronilor si i-am dat iaurt cu mere, drept urmare am avut un episod de diaree fix in living, cu dire ca de melc.

Mergi la inceput