Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 19
christina-m spune:
Buna seara
Adriana, bafta cu bebe 2. Dr. meu a zis ca daca vreau se poate sa nasc dupa cezariana si in mai putin de 2 ani. Si sunt atatea cazuri.
Codruta, si noi mergem in week end la Brasov, dar noi il luam si pe Matei. In schimb, noi il lasam acasa de revelion cand mergem la schi.
Noi suntem bine in rest (vorba Danei Lucia), lui Matei i-a mai trecut cucuiul, abia daca se mai vede. In schimb este si el mucos si tuseste un pic, dar fara febra. Asa ca ii dau ceva sirop de tuse.
Sanatate copilasilor bolnaviori!
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
Tonnia spune:
Eu voi fi un exemplu numai sa scap cu bine! Ma kk pe mine de frica!
Hilde, chiar ca mananca ceva Stef! Ai facut bine ca ai inversat vaccinurile, parerea mea!
LiaMia spune:
buna,
hildegard, iami-iami ce am vazut eu
... esti o gospodina desavarsita si te felicit. toate cele arata nemaipomenit si te admir ca ai atata rabdare si ca gasesti si timp sa gatesti toate bunatatile acelea
dc postezi undeva retetele, te rog sa ma avertizezi si pe mine pe PM, ca din cand in cand ma incumet si eu sa prestez la cap prajituri
_ cu somnul lui Steff peste noapte, mai ai o leaca de rabdare ca se va reglementa. si Florin a inceput sa doarma toata noaptea la un an si 2 saptamani. pana atunci nici eu n-am stiut ce-i aia 6 ore consecutive de somn asa ca te inteleg f bine
. in rest multa sanatate!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
LiaMia spune:
cristina, ma bucur ca i-a trecut cucuiul lui matei. e tare urat cu cazaturile astea... eu ma sperii si ma ingrijorez, dar trebuie sa accept ca asta e - nu le pot evita pe toate
sper insa sa fie cat mai putine si cat mai superficiale.
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
dana_lucia spune:
Buna tuturor! Desi va citesc zilnic, la capitolul scris stau cam prost dar sper sa mai recuperez cite ceva.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori si un
special pentru ei de la Alberto!
Ca tot m-a citat Cristina
, noi suntem in continuare foarte bine, Alberto e tot fara nici o problema si tot mai nazdravan, deja incepe sa "rupa" tot mai multe cuvinte si sa le si lege cit poate de mult intre ele. Ieri a sosit aici Sinterklaas (o traditie locala legata de Mos Nicolae) iar Alberto a fost foarte activ, a participat din plin la aceasta festivitate cu copiii, a fluturat stegulete, a aplaudat si cintat in maniera proprie si s-a pozat cu Sinterklaas si Zwarte Piet de la care a si primit destule dulciuri!
As avea si eu o rugaminte la voi: stie cineva dintre voi sa imi spuna cum pot gasi ceva cintecele pentru copilasi in limba romana?Multumiri anticipate pentru raspuns!
Salutari si toate bune de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
mysweetest spune:
buna fetelor,
multumim ca ne-ati admirat
.
Innaa amandoi parintii avem okii caprui ..ai mei sunt mai inchisi...nu stiu cum or sa ii ramana lui Alex pana la urma ..eu mi-as dori sa ii ramana ca acum dar nu prea mai cred.
Alinam da nu mai scriu asa des ca nu am mutat computerul din balcon
si nici nu avem de gand prea curand, iar Alex. nu sta fara mine decat 5-10 min cand e treaz si nu imi permit sa il aduc si pe el aici decat mai bine imbracat fiindca nu e ca fel de cald ca in camere.
Eu tot acasa stau si deja m-au apucat grijile ca nu am cu cine sa il las cand va implini 2 ani
si tb. sa caut pe cineva.
Natydeea felicitari pentru bb2..mama ce de
.
Multa sanatate copiilor bolnaviori!
diana_n spune:
Pentru mamicile insarcinate : site 1 , www.med.umich.edu/1libr/yourchild/sibriv.htm" target="_blank">site 2 , www.extension.iastate.edu/Publications/PM1529I.pdf" target="_blank">site 3 , www.babycenter.com/refcap/toddler/toddlerbehavior/11564.html" target="_blank">site 4 , www.copilasul.com/copilul-1-3-ani/30-32-luni/DISPUTELE-INTRE-FRATI-SI-SURORI-BM-COM.php" target="_blank">site 5
Pasajul meu preferat este asta
Don't blame your belly. While you're pregnant, your growing midsection may be the reason you can't get down on the floor for a tea party with your toddler. But don't tell her that. She may think it's the baby's fault, and resentment may build before your little one is even born.
Nu dati vina pe burtica. Cand esti insarcinata, burtica poate fi motivul pentru care nu poti sa te asezi pe jos pentru un "tea party"cu copilul mai mare. Dar nu-i spune asta. Ar putea crede ca e vina bebelusului si ar putea sa apara resentimente inainte de nasterea lui.
Prietena mea imi zice ca atunci cand e obosita ii zice fetitei " mama trebuie sa se aseze pentru ca a obosit". Atat.
Am citit pe alt site sa ii spui si " nu mai pot sa te tin in brate pentru ca te-ai facut mare". Se pare ca adora sa le spui ca nu mai sunt bebelusi.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
miflore spune:
Buna dimineatza zanellor!
Va doresc o saptamana minunata cu toti copiii de pe forum sanatosi!
Acus vine
! Faceti liste pentru Mos?![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Tonnia, am eu un feeling ca va fi mai usor ca prima data!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Ieri Ana a avut un musafir, pe Matei al Ruxandrei! Au fost f. cuminti, s-au jucat de-a v-ati ascunselea
Arata super, a crescut asa de mult de cand nu l-am mai vazut! Si-n plus o sa franga multe inimi, e frumos rau!![]()
Anei nu i-am facut poze cu noile hainute ca n-am avut timp.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI