Piticodromul de sept-oct 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Daca e draguta prietena ta sa ne spuna si noua unde se informeaza cu al doilea copil si obisnuirea primului cu acest eveniment, eu chiar sunt interesata. Multumim anticipat,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Adriana dupa cum vezi eu ma risc la a doua cezariana in mai putin de 2 ani. Dar cum zic mereu, eu sunt "buna de carne"!

Hai ca am umplut forumul de copii cu treburi de odisee. Imi cer scuze!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata la zane

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

frmusel luca .

adrianaolimp, eu te tin minte de cand intrai.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

diploeste un dulce Luca

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Adriana, teoretic perioada sigura intre 2 cezariene este de 2 ani (adica sa-l nasti pe bb2 la 2 ani dupa primul, nu sa-l concepi atunci). Dar limitele astea sunt facute ca sa fie incalcate. Eu am nascut prin cezariana si pana la urmatoarea nastere va trece numai 1 an si 8 luni.
Iar daca nu ai suficient curaj, ti-as da exemplul Tonniei care va face a doua cezariana la diferenta de numai 1an si 3 luni (Tonnia, sa ma corectezi daca gresesc!).
Poti sa ramai insarcinata in decembrie daca asa iti doresti. Eu iti urez mult succes!

Alina 7+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Sunt dusa cu pluta, acum imi dau seama a Tonnia a facut cezariana prima data! Cred ca sunt superficiala si egoista ca nu retin toate amanuntele. Ca atare ma duc sa fac un dus!

Copilul meu e exemplar, mananca, doarme, se joaca. Mai are cate un muc si mi se pare ca se ineaca cu apa dar poate doar mi se pare. oricum evolueaza bine ca atare l-am trimis cu taicasu in parc sa ma lase si pe mine sa respir.

Duminica placuta in continuare!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

`Naziua la zane!

Si cam atat ca am o leneeeeeeeee!!

Fata doarme si cand s-o trezi mergem la verisorul sotului in vizita ca i se sarbatoreste sotia! va pup si sper sa am mai multa pofta de vorba maine!

sanatate multa la copilasii bolnaviori!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimp spune:

Buna fetelor

Offfffffff ce bine imi e, eram sigura ca voi ma veti ajuta sa iau hotararea finala si nu stiu de ce nu v-am scris de acum 3 luni de cand am inceput sa ma perpelesc pe toate partile daca sa-mi urmez instinctul (care spunea sa ma apuc de bb2) sau sfatul medicului (cel mai solicitat medic de la noi din galati...) Deci in decembrie .... ura....lansez proiectul BB2 Va multumesc mult ptr sfaturi, exemple si sustinere.
Vreau sa va spun ca m-am dus la aerobic special sa vad daca la efort fizic complex ma doare operatia (si nu ma doare din fericire), dar so sa imi pregatesc burtica ptr bb2. Ca si jadi si eu sunt buna de carne.
Nu am intrat prea mult in amanunte la primul mesaj ca sa nu se piearda ideea principala, dar acum o voi face: la prima nastere, eu m-am incapatanat sa nasc, toata sarcina am citi despre nasterea vaginala si am sarit cu gratie peste toate informatiile legate de cezariana. Ei bine, in prima zi din a 40a sapatamna mi s-a rupt membrana la ora 4 si am pierdut lichid masiv, la ora 7 mi s-a pus perfuzia de declansare a contractiilor ptr ca nu aveam, pe la 11 mi s-a facut nospa si mialgin ptr ca erau prea puternice contractiile (2 minute pauza cu 1 minut contractie si dilatatie 9), toata lumea care ma consulta se minuna spre disperarea mea "VAI ce bosa mare" adica avea capul fff mare si nu cobora suficient. Pe la ora 13, cand nu mai puteam nici sa respir de atata efort s-au modificat bcf-urile si m-au bagat in operatie si uite asa mi-au scrijelit burta de am avut eu retineri sa pun plamadetul ptr bb2 pana acum. Doctorita mi-a spus ca ar fi iesti pana la urma dar taietura de pe burta ar fi trebuit sa o faca pe inerior si ar fi fost mult mai greu ... nu mai e nimik de facut acum...
Va mai multumesc odata ptr sfaturi si sper ca pe 1 ianuarie 2007 sa va dau de veste ca am incheiat prima etapa din proiectul bb2. Insanatosire grabnica copiilor bolnaviori.
Va doresc tuturor duminica placuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Scriu si io.

I-am facut la Steff pe datad e 16 seara vaccinul Prorix si pana cum nici un semn.Totul e ok. Stiu ca perioada pana la 10 zile cand poate face reactie....dar speram sa nu. Dupa 2 luni facem Infanrix hexa (deci le-am inversat de frica epiidemiilor).
Am ajuns la 1 an si 10 zile la 12 kilograme si 83 cm.
Dupa cum am zis ca de ziua lui a facut primi pasi singurel....ei acum toata ziua umbla si il amuza treaba asta. Se simte fericit...ca poate merge singurel, zambeste in timp de merge. Evolueaza copii repede dupa ce fac primii pasi.

Si pe mine ma necajeste rau de tot cand vad ca unii copii sunt bolnaviori...dar trece si iarasi va fi bine.
Steff vulturul, nu lasa titi deloc inca. Seara baloteaza 240 lapte formula pe la 8 si pe la 100 vrea titi...apoi doarme pana la 1 dupa care iarasi vrea 120 ml de formula. Intre mesele astea mai suge titi La 5 iarasi vrea 120 ml. Mai frate....papa lapte nu gluma. Pe la 10 dimineata mai bea 200 de formula.
La 9 dimineata mancam ce avem:fructe, cremvusti cu branza, paine cu margarina si gem. La amiaza pe la 1 papam supa si legume cu carne. La 18...papam cereale sau gris sau iaurt, budinci, orez cu lapte.
Problema mea e ca inca nu vrea sa mestece bucati, degeaba i le dau ca scuipa afara....sper sa nu mai dureze mult.
Si inca ceva ce pe mine deja m-a terminat nervos....somnul de noapte....nu doarme legat 6 ore...sau mai mult...el inca doarme cu mine ca altfel nu se poate. Sper sa nu mai dureze nici asta.
sunt asa de obosita...vreau sa vina odata vremea sa dorm si io ca tot omu' noaptea.

Codruta, sper sa fie bine la Brasov. Cred ca o sa-ti fie dor de Petra!
Ce bine ca va mai deocnectati de casa.....va odihniti asa ca lumea. La noi nu poate fi asa ca n-am cu cine de incredere lasa pe Steff. De cate ori n-am plans si m-am necajit ca nu va mai fi niciodata ca inainte...adica sa fim toti odihniti si sa putem face dragoste linistiti fara stres ca, copilu se trezeste sau mai rau s-a trezit ...moama cate se pot spune la capitolul asta!!!!
Deci, sufar din punctul asta de vedere cu viata initima...e greu...sa n-ai pe nimeni sa te ajute cand ceri asta...legat de copil bineinteles, nu altceva.
No, ca m-am extins cu subiectul asta. gata! ce ma tot plang atat de parca se schimba treburile asa!!

doresc numai bine la toti!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput