PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
oanaalex spune:
Mikiion, asa o sa si procedez cu mancarica dar mai avem de asteptat u pic ca inca nu avem 4 luni. Am inceput cu suculet de morcov, mar si portocala cu care suntem ok. Dupa 4 luni vreau sa incep cu legumele si abia pe urma cu fructele. Mersic pt retete
.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MissJJ/MissJJ.jpg)
MissJJ spune:
Oana si eu tot asa ii dau la temp camerei si chiar daca de ex mergem la plimbare si afara e cam rece si am biberonul cu mine si e apa rece asa ii dau si il papa si nu are nimic. Nu am vrut s-o invat cu lapte cald ca daca suntem in the middle of nowhere si nu am unde sa incalzesc laptele atunci cum o conving sa pape. Oricum vad ca ea nu face mofturi din astea.
Sabana ms pt raspuns legat de ceiutz. A mea a baut aseara 100 ml si a mai baut si azi 100 dar oricum nu il accepta chiar din prima, pp ca dureaza un pic sa se obisnuiasca. Eu as fi vrut sa ii dau mai devreme dar aici ei nu au ceaiuri pt copii. Si ma uit de ex pe situl milupa din germ sau italia si au o multimea de produse, pe situl uk numai lapte praf si follow on milk.
Noroc ca am cine sa imi trimita din Italia. Ca asa cereale si manacarica din asta de baby este si aici de la Cow and Gate firma de la care folosim laptele praf, daca aveam milupa toata gama ca in germ sau italia ii dadeam milupa, eu cu milumil de la milupa am crescut.
Fetelor multumesc tuturor pt raspunsurile legate de razatoare am sa ii zic lu mama sa se apuce de cautat.
Acuma mai nou am vazut azi cand eram la health centre un activity play centre pt copii mai marisori dar oricum f fain si ma tot chiunui sa il gasesc si aici in uk de cumparat si nu am gasit decat ep un site din USA si era in jur de 220 de dolari. Dar asa de mult mi-a placut, e din plastic si are pe fiecare dintre pereti tot felul de litere, cifre si diverse forme are si niste masinutze, ii super. Hai sa va arat despre ce vb: http://shop.mobileation.com/s.nl/it.A/id.902/.f?sc=7&category=415 . In poze nu arata cine stie ce dar e asa fain in realitate, serios e super.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
mihatocae spune:
Fetelor, uitati www.dropshots.com/day.php?userid=202457&cdate=20061116&ctime=111122" target="_blank">aici ce program de divertisment avem noi seara.
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
Buna fetele!
Noi suntem tristute...Alexia e putin racita...are un pic rosu in gat...nu e pe antibiotic....ci ia din astea naturiste ( am fost si la pediatru). Ea se simte f bine..doar ca de 2 zile refuza total completarea...papa doar san si asta datorita rosului din gatut.
In alta ordine de idei eu is racita bocna..nu stiu cum am reusit...avand in vedere ca sapt asta nu am iesit din casa. Sotul rade si zice ca am luat de la Alexia...Deci cum va ziceam sunt bocna..cu masca pe fata, imi curg ochii, nasul, stranut si ma simt f rau. Si pe langa toate astea...tati nostru a plecat azi la Focsani....si se intoarce maine...initial trebuia sa mergem toti 3 dar..nu m-am riscat in halul in care sunt eu. Am si plans dupa ce a plecat...noi nu prea stam deloc unul fara celalalt...dar acum chiar trebuia sa dea o fuga pana acolo...in interesul nostru..off...sper sa vina cat mai repede...ca deja mor de dorul lui!
Va pup si revin cand o sa am sentimente mai bune.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
Muuh spune:
crissa cat de rece putea sa fie? Relax nu cred sa aiba nimic de la asta. Sotul nu avea de unde sa stie si sigur nu ii vrea raul lui bebe. Iarta-l si relaxeaza-te. Eu cand schimb sticla de apa plata pentru laptele lui Alexei o iau din camara care este neincalzita si asa ii dau sa bea si la mine bucataria este cea mai friguroasa incapere. Pup fata.
Sabina imi cer scuze ca ai cazut la mijloc in discutie.
larissa sanatate tie si Alexiei. Inviorarea ca cea mica are nevoie de tine.
Miruna + Alexei
Poze
mihatocae spune:
Larissa, iti tinem pumnii sa te faci bine si tu si bebica ta. Eu cand simt ca ma prinde raceala, iau Imunorezistan de la Plantextract. E pe baza de plante si se pun cateva picaturi in ceai. Si poate bandu-l tu, ii dai prin lapte si puiului tau. Va pupam si aveti grija de voi.
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
map spune:
salutic de seara,
am citit si eu repede ce ati mai scris.
Mada sa inteleg sa ceaiul acela este granulat sau cum (scuze, am citit pe fuga si de asta ni mi-e prea clar)? eu ii dau lui Robert numai ceai fiert, nu bea el prea mult insa si de aceea de azi ii cam dau cu lingurita ceai si vad ca-i place la nebunie. Cand nu mai vrea il da afara. Ma gandesc ca tocmai bine ca invata sa mai si inghita. Nu stiu despre ce ceai spui dar daca vrei ma pot uita la un magazin si-ti pot trimite.
Bine ca am citit ca ti scris voi de razatoare de sticla ca uitasem de tot. Si eu vreau de sticla ca se curata mult mai bine decat cele din lastic. Am sunat acum in tara sa-mi aduca si mie socrii acum cand vin inainte de Craciun.
Eu nu stiu cum preparati voi laptele cu apa la temperatura camerei sincera sa fiu pentru ca raman gramada de grauncioare nedizolvate. Am facut si eu de vre-o doua ori pe graba laptele cu apa calaie numai si a ramas o gramada nedizolvat. Cel putin laptele de la Milumil pe care i-l dau eu are pe el instructiuni de preparare si se indica sa aiba apa 50-60 de grade si apoi sa-l racesti la 37. Cu racitul este simplu ca am biberoane de la Tefal din acelea cu OK pe ele si vad cand este temperatura ideala. Eu am in permanenta termosul cu apa calda pregatit in bucatarie si cand plec il iau dupa mine. Am un termos micut de 0.5 l asa incat sa nu aiba timp apa sa se raceasca apa pana ce-o folosesc. Cand o termin fieb iar. Si reclame la lapte praf primesc acasa cu carca si in toate se indica ca laptele sa se prepare cu apa calda. Chiar daca bebe il papa si rece de preparat il prepar numai cu apa calda. Oricum fiecare cu tehnica lui asta clar
Legat de diversificare eu cred ca cel mai bine este ca fiecare sa-si urmeze instinctul si sa faca ce simte ca-i mai bine pentru copilul ei. Eu una nici nu mai intreb aici medicii pentru ca nu-s de acord cu borcanelele lor cat de bio ar zice ai ca sunt acestea. Robert ia foarte bine in greutate dar cu toate acestea eu am sa-i incep diversificarea peste doua saptamani pentru ca asa simt eu, bea lapte praf de la 6 saptamani si oricate vitamine se spune ca ar avea ele cred ca fructele si legumele nu-i vor strica. Cu fulgii de cereale nu ma granesc nici eu pentru ca Robert este destul de maricel asa ca nu cred ca-i sunt necesare. Aici medicii recomanda inceperea diversificarea tarziu dar in doua saptamani ajungi si la carne lucru care mie una nu mi se pare logic, dar poate altora li se pare. Asa ca fiecare cu logica lui si de aceea nu are nici un rost sa ne certam aici daca exista diferente de opinie. Citim si fiecare luam ce ne convine si se potriveste credintelor noastre.
Robert nu prea vrea sa faca nani dupa-amiaza si din cauza oboselii ne-a fgacut un scandal mostru acum dupa baie. A adormit pana la urma si acum s-a trezit si bea laptic, sper sa faca iar nani toata noaptea apoi.
Va pupicesc si fug si eu la dusulet si apoi la nani.
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
bibi spune:
Tin sa precizez ca eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. Am incercat sa dau sfaturi conciliante asa ca am sa ignor mesajele obraznice ale celei care pricepe greu si se enerveaza repede, cu rugamintea ca, daca nu poate fie decenta in exprimare, sa ignore mesajele mele. Nu de alta dar cred ca are si altceva mai bun de facut decat sa se enerveze cu cinismul meu, sau ma rog, cel putin ar trebui sa aibe.
Sabana spune:
quote:
Originally posted by bibi
Tin sa precizez ca eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. Am incercat sa dau sfaturi conciliante asa ca am sa ignor mesajele obraznice ale celei care pricepe greu si se enerveaza repede, cu rugamintea ca, daca nu poate fie decenta in exprimare, sa ignore mesajele mele. Nu de alta dar cred ca are si altceva mai bun de facut decat sa se enerveze cu cinismul meu, sau ma rog, cel putin ar trebui sa aibe.
Bibi,David (08.07.2003) si
Ianis(14.08.2006)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
deja o faci. si ca sa nu dam in altele mai bine incheiem subiectul aici.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
oanaalex spune:
Noi folosim Similac Advance cu fier si acum am citit iarasi instructiunile. Scrie ca se foloseste apa fiarta si racita pt preparare. La inceput si eu am observat ca mai ramaneau bobite nedizolvate asa ca pregatesc laptele cu 15 min inainte, timp in care-l tot agit. Asa iese ok.
Oana si bb Alex(05.08.2006)