PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
MissJJ spune:
Monica laptele care i-l dau eu la fata scrie pe el ca se dizolva in apa foarta si racita si nu ramane asa cum zici tu se dizolva complet.
Si da ceaiul este granulat si e 1 linguritza la 50 de ml de apa. Iti dau linkul din Germania sa vezi despre ce vb: http://www.milupa.de/de/produkte/tee/nach_dem_4_monat_/nach_dem_4Monat_4.html . Cam asa e si cel din Italia, e de musetel insa. Aici nu au ceaiuri deloc. Ma dispera.
Uite astea sunt cele care le am eu din Itlia, il am pe primul de musetel si i-am zis sa imi trimita si cele de fructe: http://www.milupa.it/asp/show_milupa.asp?brand_id=16&market_id=10&lng_id=4 . Oricum difera de la tara la tara vad.
Mersi mult si ca te-ai oferit sa imi trimiti. 

Momentan am asta de musetel si am vb deja cu Edith, cumnata mea sa imi mai trimita si din celelalte. Ce am vazut ca pe situl din germ ala de fructe e de la 4 luni pe ala din it de la 6 luni.
Legat de diversificare aici ei spun sa incepi cu piureuri de legume si fructe si cereale mai tarziu, cu toate ca pe cutii scrie ca le poti da de la 4 luni. Si fata mea ia bine in greutate si chiar e f grasutza pt varsta ei si cred ca ideea Monicai ca cerealele mai pot astepta e buna, ca oricum cerealele sunt mai consistente. As insista mai multe pe legume si fructe.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
lucians spune:
Mihatocae,cea mai naturala si sanatoasa reteta de diversificare.Chiar mi-ati placut.
Nu uit sa va multumesc tuturor pt urarile de bine,trimise pe 14.Va pup pe toate.
Larisa,bebelina ta e numai buna de pozat pt reviste.E super gingasa si frumoasa, si nu numai o data ti-am zis-o.Imi place mult.Nu mi-o dai mie?
Ma topesc ochii ei.Imi pare rau c-ati racit.Sa aveti grija una de alta.
Andra,ce mai faceti?Vad ca lucrati de zor la desen.Imi place mult;o sa iasa beton.Io chiar am crezut c-ati angajat pe cineva sa va faca asta.Felicitari!Cum va mai este,bine?
Miruna,ce-ti mai face grasunelul?Mai tii minte in ce circumstante ne-am cunoscut?Io cand imi aduc aminte in ce dureri eram,ma ia capu',desi vroiam sa stau mai mult de vorba cu tine.Doar o dorinta aveam atunci.Sa ajung acasa,sa-mi fac singura spalaturile cu comprese cu tot.Mi se facuse lehamite de masa pe care trebuia s-o catar de cateva ori pe zi,si s-o cobor tot de-atatea ori![]()
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
Ce mari ne-am facut Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete
larissa_79 spune:
A adormit tzoc-tzoaca mea ( asa o alintam) si imi beau ceaiul cu voi..sotul a ajuns cu bine la Focsani asa ca o sa dorm linistita.
Muuh si mihacatoe...pup fetele! Legat de diversificare...am citit mult insa bebe a mea nu papa lapte acum...tre' sa pape lapte si apoi mai vedem cu diversificarea! Eu cred ca o sa merg pe mana pediatrei sau daca am alta parere o sa ii spun de la inceput. Exista riscul ca la bebe sa nu ii convina un anumit aliment si atunci ce fac? tre' sa sun pediatra si sa ii zic? ca am facut cum m-a taiat pe mine capul.
Eu am incredere in pediatra mea...acum bine sper sa imi propuna ceva ok nu aberatii!
of ce dor imi e de iubi meu....si mai e muuuuuullllltttt pana maine la ora 18 cand vine!
Edit: lucians, mersic mult. E frumusica Alexia...tot ce imi doresc e sa fie sanatoasa...cat despre pozat in reviste...asta va fi decizia ei cand va fi mare...eu nu o sa o duc la castinguri. Mi-a zis cineva sa o duc la nu stiu ce casting...dar nici prin cap nu imi trece. Si Dariuta ta e minunata....
Andra, eu am ramas socata cand am vazut cat munciti ptr peretele ala...si sotul la fel. Bravo voua! Sunteti minunati! Sotul meu fiindca e topit dupa Alexia de fiecare data cand merge in Cora ii ia ceva (merge saptamanal). Asa se face ca avem pana acum urmatoarele: 1 bucata palariuta - ptr 1 an, 1 bucata salopeta - ptr 1 an, 1 bucata costumas - care nu ii vine (3 luni), 1 bucata catel de plus- care inca nu i-l prea pot da ca il papa...si lista poate continua..as fi vrut sa ii zic ca nu prea le nimereste..dar nu o fac...el le ia cu toata dragostea si asta conteaza...cat e el de fericit ca i-a luat el ceva( singurel) Alexiei...vine si ii arata. Asa ca...crissa..nu il mai certa pe bietul sot..stii ca ei nu se gandesc la toate cum o facem noi...dar ii iubesc pe bebei la fel de mult!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Tweety7 spune:
Gabitza suntem bine. Multumim de intrebare. 
Miha m-a terminat shtrumfu' tau. Doamne ce frumos rade!!! De-abia astept sa rada si buburuza mea asa.
Larisa multumim pentru aprecieri. Insanatosire grabnica si tie si printzesei!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
larissa_79 spune:
Miha, si alexia rade precum bebele tau...doar ca are alt timbru vocal...ea rade cand vb cu ea intr-un anume fel...sau o gadilam..si cam tot seara are chef..
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
miti2004 spune:
mihatocae am murit de ras
si eu cu bebica ta ! super haioasa !
crissa71 eu cand nu-s acasa ii pun in biberon cantitatea de apa, in alt recipient cantitatea de lapte praf, apoi ii spun sotului sa incalzeasca biberonul cu apa 30 de secunde la microunde si apoi adauga laptele si amesteca bine.
pup toate piersicutele, si cele venite mai noi !!!
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
Tweety7 spune:
Miki
fata pentru retete.
Larisa uite cat am progresat cu lucrul. Sa stii ca-i o adevarata placere sa ne petrecem seara cateva ore in fata peretelui aluia pictand. Ascultam muzica, vorbim, ne jucam cu pitica noastra si ne amuzam copios. E o activitate in familie extrem de placuta.
Fetele mele dragi, va rog din suflet sa nu va mai ciondaniti. Eram asa de mandra ca in livada noastra nu exista conflicte ca cele dintre mamicile de ciresele... Haideti sa uitam incidentul si sa facem in asa fel incat sa nu se mai repete. Va pup mult pe obrajori!!!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
Tweety7 spune:
Oanaalex bine ai venit! Iti doresc o sedere indelungata printre noi mamicile de piersicutze!
Andra, tati Costin si
Clara
monicutza_bb spune:
Mada ma intrebai capitolul trecut de high-chair. Nu este ala, am vazut ca in UK nu au modelul pe care il avem noi. Scaunul nostru este www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2011&e=detail&selcat=bgh&pid=35535" target="_blank">asta, cu designul pe albastru pentru baietel. Poate il gasesti si tu pe acolo pe la vreun magazin de bebei, sau daca nu poate il comanzi de aici 
Ref. la preparatul lapticului eu am o sticla de plastic in care pun apa fiarta, pun cantitatea de apa pentru o portie in biberon, incalzesc putin apa la microunde (cat sa fie calduta, acum stiu in functie de cantitate cate secunde sa dau), apoi pun masurile de lapte praf, folosesc un www.kidsurplus.com/pri2250.html" target="_blank">blender mic sau pur si simplu zgaltzai biberonul pana nu mai vad pe fund nici o galma. Oricum unele tipuri de lapte praf (cum este si Similac Advance cu Omega si fier) se dizolva tare greu, altele (ca Nestle) foarte usor. Alex de la lapte la temperatura camerei s-a constipat tare nasol (a stat vreo 3 zile fara
), dar ii place (sau mai bine spus nu ii place) la fel de mult la orice temperatura.
Miti spor la cumparaturi. Ca sfat de cadouri fa-ti si tu o lista cu prieteni pe categorii (mai apropiati, cunostinte, obligatii) si in functie de asta un buget pe cadou. Ca magazine: Walmart, Zellers, Dollarama (de ce nu, pentru chestii simbolice si nimicuri, pt jucarele de tot felul la copii), chestii mai fancy la Sears, Clement si altele. Eventual ia-l pe pitic intr-un centru comercial mai mare (eventual Carrefour Laval, Galeriile Laval ca sunt mai aproape de casa) si in cateva ore poti sa cumperi multe chestii. Oricum multa bafta (asta este ce ma ingrozeste si pe mine la prima vizita acasa
).
Eu nu sunt de acord cu discutiile care au inceput
, va rog eu sa va potoliti (si nu imi ziceti ca nu ati inceput nimic, ca nu este asa). Si eu am citit chestii cu care nu eram de acord dar nu m-am apucat sa "killeresc"
pe nimeni (este o glumita, de asta am pus in ghilmele). Uite, asa as vrea sa va vad pe toate trei (Muuh, bibi, Sabana)
Si cireselele incepusera o cearta tare urata in perioada in care incepusem sa scriu si eu pe topicul lor, dar cand am vazut ca sunt mai preocupate sa se certe decat sa se bucure de sufleteii lor am preferat sa scriu mai rar si la obiect, pt ca nu vreau sa intru in gura nimanui.
I-am povestit si lui Alexutu piticutu ca va certati si iata reactiile pe care le-a avut
Pupici la toata lumea
Monica
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
Tweety este absolut superb ce faceti in camera bebitzei. Cand vom avea si noi casa noastra tot asa vrem si noi sa facem (poate nu sa pictam noi ca suntem paraleli, dar am gasit pe aici multe desene frumoase de lipit pe pereti). Spor la treaba si sa ne aratati rezultatul final. Sunt convinsa ca puiuta Clara se va simti ca in paradis in camera ei.
Monica
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer