Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, legat de pronosticuri si calendare si babisme referitoare al sexul bebelusilor, hai sa va zic:

-dupa calendarul chinezesc, andrei trebuia sa fie fetita iar ana baietel.
-dupa primul cuvant (care la andrei a fost dada (care aici e clar tata) si chiar tata....trebuia ca bebe doi sa fie baietel...andrei a zis mama cand avea 11 luni aproape, in timp ce da da da spunea de la 5 luni...
-dupa forma burtii, toata lumea spunea ca bebe doi clar e baietel...ca si primul bebe de altfel..
-dupa poftele mele, ar fi trebuit ca bebe doi sa fie fetita, ca am mancat multa ciocolata (Mars mai ales...)

Asa ca viitoare mamici, asteptam sa ne spuneti ce si cum...

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nu cred ca sunt mari portiile, ca Anca mananca mereu cate 2.
Daca nu se satura, plange si trebuie sa ii mai dea.

In orice caz, cu ea m-am scos ca e mancacioasa.
Cand au avut supa de conopida, Anca a fost singura care a mancat (cred ca Miruna nu venise).

Gabi, ma bucur ca Mihnea s-a acomodat la gradi.
Orice inceput e mai greu, dar el gata e baiat mare si merge la serviciu.

Pai, daca veniti la Sala Palatalui, mergeti pana la Universitate, unde e Pizza Hut, Mac Donald's.
Vai numai fast food-uri recomand.
Voi fetelor sariti cu alte recomandari.

Sa vii negresit la Bucuresti, spune ca trebuie sa faci shopping-ul de Craciun.
Si eu tot cu copii dorm.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Meme, nu mi-a trecut de tot raceala, dar sunt mult mai bine.

Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cristina , multumesc de locatii , dar nu vreau fast-food-uri .(E si ziua mea atunci si vreau sa profit din plin , mai ales ca sunt insarcinata si "plina de pofte" ;cine ma poate refuza ?)

De shopping nu cred ca o sa avem timp ,inca nu stiu la ce ora vor pleca de aici si cit vor sa stea in capitala .Gala e intre orele 20 si 23 , iar eu sunt libera intre orele alea .Vrem sa raminem in noaptea aceea acolo si sa ne intoarcem acasa duminica pe la prinz .Cred ca ne-ar interesa si un hotel la preturi "omenesti" , ca sa fim impreuna toate cele 3 familii care merg si sa nu apelam la rude .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Meme , te inteleg perfect

Va avertizez ca de acum incolo nu o sa mai citesc mesajele in care va plingeti ca e greu cu un copil sau cu 2 .Sa nu va suparati , dar nu vreau sa imi scada moralul .Eu deocamdata sunt inca

GABI9+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Cam asa vor dormi copiii mei peste un an

GABI9+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ioi fetelor is groaznic de stresata.Mihnea are 38,2 si avand in vedere antecedentele noastre,nu-s buna de nimic.I-am dat nurofen si i-am pus supozitor cu novocalmin.Acum doarme.Sper sa-i sacda febra si sa nu fiu nevoita sa-i administrez desitinul(diazepam).
La fel ca data trecuta cand a facut febra aceea mare urmata de convulsii,nu are simtome sa-mi dau seaam de la ce e febra.Decat ca,ca si atunci,isi baga din cand in cand mana in gura si mai plange.Asta m-a facut si atunci sa cred la inceput ca e de la dinti.Sper din suflet sa-i sacda febra si sa nu fi recidivat acea bacteriemie oculta.
Stres mai mare pentru mine nu poate.Nu-mi vine in minte decat imaginea lui cand era atunci in convulsii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, iti tin pumnii ca febra sa fie de la dinti.

Si eu am mancat dulciuri la greu, cand am avut-o pe Anca in burtica.
La Victor, n-am poftit dulciuri.

Si sotul se certa in curtea maternitatii cu o baba care ii spunea ca dupa forma burtii o sa avem tot baiat.
Era asa nervos si tipa ca daca dr a zis ca e fetita, fetita trebuie sa fie. Si a fost !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Diana, mi s-a rupt sufletul cand am citit mesajul tau, caci se vede ca esti chiar disperata. Hai ca o sa fie bine; macar acum sti ce ai de facut si n-o sa ajunga mai departe. 38.2 e o febra asa la limita cu subfebra.

Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, sanatate lui Mihnea, sa-i treaca repede febra.
Cristina, eu cred ca portiile de mincare sint prea mici. Ce am vazut la "mic dejun" nu-i ajunge nici pe o masea Mirunei. Vreau intr-o zi sa fiu acolo la prinz, sa vad cit le da, Miruna ajunge acasa rupta de foame.
Gabi, imi place ca ai imbracat papusa in portocaliu .

Mergi la inceput