Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)
Raspunsuri - Pagina 6
gabiarama spune:
Tot am uitat ceva
Pe 25 noiembrie sotul pleaca la Bucuresti la Gala Wella , cred ca la Sala Palatului e , nu stiu sigur . E posibil sa merg si eu cu el , si as vrea sa imi spuneti ce locuri in care se poate minca bine sint prin apropiere .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Meme1 spune:
'Neata fetelor,
Miflore, din cate stiu eu, bebeii/copiii au 20 dintisori, adultii 32.
Eu mi-s cam chiauna de somn, Ana a mea a avut chef de caraiala aseara de pe la 9 pana pe la 12 si noaptea de dinainte a stat treaza cateva ore bune, Andrei s-a trezit si el peste noapte, asa ca tare bine mi-ar prinde niste ore de somn...nu are cineva de donat asa ceva?
Ieri am iesit toti patru la cumparaturi cu caruciorul dublu....am avut un of ca nu intra pe usile de la parcarea subterana dar am avut noroc. E la limita..deci ne descurcam cu caruciorul. Mai greu e in magazinele ticsite cu marfa in care nu prea e loc de manevrat caruciorul. Am prins si aglomerat ca pana ne-am urnit noi cu bebeii de acasa...Ca sa nu mai spun ca eu sunt tare stresata ca stiu ca e timpul limitat cu cea mica, am hranit-o inainte de a iesi pe usa, iar cand am revenit, doar ce ne-am urcat in masina si ea a inceput sa urle, noroc ca a adormit la loc daca masina era in miscare.
Va pupic acum si mai citesc si eu sa vad ce ati mai facut in weekend.
Meme
miflore spune:
LiaMia, ce de cuvinte stie Florinel! E tare!
Ana are 13 dinti, nu 16; eu am fost cam lenesa cu spalatul pe dinti, ii mai dadeam din cand in cand niste ustensile d-alea de masaj al gingiilor si o periuta micuta de bebelusi; i-am luat si eu nenedent de vreo luna, periuta degetar cu pasta dar nu ma inteleg deloc cu ea, nu ma lasa...dar trebuie! La atatia dinti e musai!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
cge spune:
Antonia, cam asta e meniul.
http://www.acorns.ro/informatii_pt_parinti.htm#meniu_2
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
miflore spune:
Mercic, Meme. Deci eu eram oricum pe aratura cu numarul meu.
Gabi, ma gandesc si nu-mi vine nimic in creier; se pare ca trebuie sa iau masuri, n-am mai iesit demult in oras!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Mamaaa, Cristina, ce meniu, ca la restaurant!
Dar ce cantitati sunt? E suficienta mancare?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
gabiarama spune:
Am vazut si eu meniul , chiar ca e ca la restaurant .
Am uitat sa va spun cum s-a acomodat Mihnea la gradi.acum nu mai plinge dimineata , dar e musai sa intre in sala cu pantalonii , bluza si geaca in brate .Daca vede vreun copil care plinge ii spune :"nu pinge ", " 'shine "(rusine), "eu nu ping, sint maie ".
Acum maninca tot si singur si termina primul . A inceput sa manince si feluri de mincare pe care nu mi le accepta pina acum .Pacat ca nu face acelasi lucru si acasa : cind nu mai vrea imi spune sa ii dau lui "coca " pentru ca pe el il doare burta .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Anya20 spune:
Daca tot veni vorba, sa-mi laud si eu puiul: cred ca cel mai des cuvant folosit este "tati", pe care il repeta ca un laitmotiv in orice moment al zilei, la culcare, cand se trezeste, la masa. Eu sunt "mama" sau mai rar "mami", mamei mele ii spune "bii" sau "bui" in loc de "buni". Ne arata nasul ("na"), ochii, gurita, becul (care este "bte" sau "pte"), ne face bezele, daca ajunge intr-un loc unde nu are voie spune "ade"("arde") sau gesticuleaza cu degetul ca nu e voie, exact asa cum fac eu. Spune "caca" atunci cand face (numai ca de cateva zile eu neavand miros, de la raceala, nu intelegeam nimic. Am lasat bietul copil neschimbat, desi ea repeta intr-una), cere apa, pune capul pe pat si spune "nani, nani", canta cand aude muzica ("la, la, la" sau "na, na, na", dupa caz). Se urca pe masuta in sufragerie si danseaza (asta o amuza la culme), apoi coboara singurica si tot asa.Imi arata pisica ("tzis, tzis")si catelul (un fel de "hmm") si spune tot felul de "cuvinte" pe care eu nu le inteleg. Zilele trecute s-a culcat la pranz si cand s-a trezit peste 2 ore era deja intuneric afara. Ea statea frumusel in patut si "citea" pe intuneric niste carticele cartonate.
Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)
Meme1 spune:
Sa revin si eu...
Jadi, am vazut pozele cu testul....eu zic ca e pozitiv...felicitari inca o data, sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios!!
Anca, super ca ai luat cizmulite pt cea mica...Vecina a cumparat cizmulite de cauciuc pt baietelul ei (are un an jumate) si cand i le-a pus in picioare (ca l-a scos afara in curte si in iarba se uda la picioruse cu pantofiori obisnuiti), a stat pustiul nemiscat un sfert de ora pe ceas...parca ii pusesera super glue pe talpa...au spus ca atata s-au putut amuza pe seama pustiului...pana la urma insa si-a facut curaj si a pasit cu ele fara probleme.
Valen, bafta multa cu sarcina si sa nu fie probleme de nici un fel...Cat despre noi, avem momente cand spunem ca nu putem sa ne descurcam cu doi copii fara ajutor, dar n-avem ce face, strangem din dinti si mergem inainte...trebuie sa fie si mai usor candva, nu se poate sa fie mereu greu...Cel putin asta imi spun eu mie. Aseara chiar imi venea sa plec sa-mi iau campii, cea mica urla si n-o puteam linisti in nici un chip, imi era teama ca il trezeste si pe Andrei, eu eram pachet de nervi si super obosita, sotul nu stia nici el cum sa ma calmeze pe mine sau pe Ana...
Asa ca mai avem si momente mai grele..dar incercam sa facem fata si sa trecem peste..
Mary, parca tu si inca cineva (nu va suparati, nu mai retin exact cine) spuneati de bebei ca arunca diverse chestii in wc? aici am vazut in magazine niste chestii care se ataseaza pe capacul de la wc si bebelul nu mai poate ridica capacul. trebuie sa existe si in italia. noi am pus opritoare la sertare si la dulapuri in bucatarie... e mai sigur pt bebei, ca nu-si mai prind degetele...
Anya, cum te simti? ti-a trecut raceala?
Gabi, si eu am luat paracetamol sinus cand eram insarcinata cu ana si a fost ok. Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.
Legat de cuvinte, Andrei al meu nu zice mare lucru, doar silabe si ceva pasareasca mai bine zis bebeleasca de-a lui...
A, si nu v-am zis....alaltaseara am cedat si i-am dat suzeta Anei...da nu prea ii place. Dar in disperare de cauza, n-am avut alta solutie. E ok noaptea sa ma foloseasca pe mine pe post de suzeta, dar in timpul zilei n-am cum sa stau cu ea agatata de san non stop...
Ma opresc ca iar ma aberez,
Pupici
Meme