Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)
Raspunsuri - Pagina 8
Anya20 spune:
Gabi, ce semnatura ti-ai tras! Frumos. Despre atitudinea si incurajarile sotului, ce sa mai zic: jos palaria!
Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)
mary ilie spune:
Diana, stai linistita, nu te mai gandi numai la reletrece repede, o sa vezi
daca nu-i scade febra fa-i impachetari cu apa rece, (nu foarte rece)
eu stiu ca daca mentii febra sub 39 nu face convulsi( asa mi-a zis dr. de la camera de garda cand am fost si eu cu andrei cu febra mare)
sau il bagi intr-un lighean cu apa la temperatura camerei- asa faceau la camera de garda la copii mici
si pentru febra algocalminul e cel mai bun, scade repede febra, mai ales daca e adm injectabil....
sper sa treaca repede
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
miflore spune:
Diana, sanatate multa micutului! Haide, nu te-ngrijora, c-o sa-i treaca repede!
Gabi, ce semnatura!
Chiar, cu 3 copii sunt putine fete, nu?
Parca Romana?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Meme1 spune:
Diana, sanatate multa multa la puiut!!! Sa ii treaca repede febra!!!
Pupici de la noi
Meme
Tonnia spune:
Diana, iti tin pumnii, cred ca acum e de la dinti! Trebuie!
Cge, cum mananca Ancuta? Adica, singura? ia cu lingura si isi baga in gura sau e ajutata de cineva? Sondez si eu, imi trec fel de fel prin cap.
Gabi, ce poza misto! Ce ma bucur de decizia voastra!
Editez: Anya, cate stie fetita ta! Spune-mi ca are 2 ani!
cge spune:
Antonia, ii ajuta educatoarele sa manance.
Ii si incurajeaza sa manance singuri, ca Anca ieri lua cu mana din castronel si o punea in lingurita si incerca sa mi-o bage mie in gura.
Dar stau toti pe scaunel la masa. Sunt asa scumpi.
La masa cred ca sunt 3 tanti : 2 educatoare + bucatareasa si vreo 5-6 copii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Diana, sper din tot sufletul sa-i scada febra repede lui Mihnea. Nu e asa mult 38.2.
Hihi, Gabi, super poza! Cand ziceai ca e ziua ta?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
mimsi spune:
Sal'tare!
Uau, ce de vesti (asa cat am putut eu citi din urma). Felicitari pt bb2 si -mai ales -pt bb3. Nu cred ca are multa lume 3 bb, iar cele care au credeti ca le arde lor de stat pe net?
Noi suntem bine, numai ca ziua s-a scurtat si timpul se comprima. Cred c-am intrat in alta dimensiune. Pupici si revin cand mai apuc.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
Anya20 spune:
Tonnia, mie chiar mi se pare ca Anya nu stie f multe, in comparatie cu copiii de pe-aici. E drept ca pe partea de limbaj a fost pe plus de mica, dar imi reprosez ca poate nu am suficienta rabdare sa o stimulez. Ca ea saraca prinde foarte repede, dar daca nu are de la cine. Cu mersul stam prost, in sensul ca nu doreste deloc sa faca vreun pas singurica. Taica-su zice ca a vazut-o de ziua ei ca a facut 3 pasi pana la canapea, dar eu n-am avut parte de bucurii de-astea. Merge frumos de o manuta, sta singura in picioare, fara sprijin, dar cand isi da seama se aseaza pe vine.
Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)
valen spune:
Locca, ce pacat!! Cred ca intr-o luna, doua, vor aparea mai multe gravidute pe aici. Ioana, ziceai ca s-a mai vazut ciclu peste sarcina, a?Gabi, ma bucur mult pt. voi.Liamia, dar e vorbaret Fflorin nu gluma! Brava!Tonia, vorbesc neintrebata dar ma pot lauda cu Sarah care mananca singura cu lingurita inca de la 1 an. Eu nu prea am rabdare s-o las ca dureaza ceva si ma plictisesc, insa educatoarea zice c-o lasa de mult timp sa manance singura si-o cred. Vad ca aveti copii tare vorbareti. Sarah zice doar mama, tata, ade (haide), coca (asta este un inlocuitor pt. orice alt cuvant), papa, (cand mananca), pa-pa si babai, ola (din spaniola), tete (tzatze) si le si arata cu degetele, tamtam (cand o legan pe picioare); i-a iesit de cateva ori apte(lapte) insa nu ii place deloc sa asculte cand vreau s-o invat ceva. Mai mult de 3 secunde nu ma urmareste.