Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

LA MULTI ANI si sa traiti cu numele, copii, mamici , tatici, bunici!

Eu aseara am fost in vizita la fratele sotului ca a implinit 34 de ani si astazi reeditam ca il cheama si Mihai si Gabriel basca pe cel mic, varul juniorului, il cheama Gabriel. In plus mai sarbatoresc si pe fratele meu din Canada si pe finul meu de la Braila, toti Gabriel.
Si noi ne gandisem pentru Vladut la Gabriel ca al doilea nume, dar ne-a luat-o cumnata inainte si ne-am hotarat la Cristian.

Ca sa vedeti ce capsomana sunt, anul trecut de Craciun am primit de la cumnata mea o masuta cu activitati pentru Vladut si cum el era prea mic pentru asa ceva, nu am deschis cadoul, l-am lasat la mama la Braila, mama care m-a sunat saptamana asta sa imi zica ca a facut curatenie in camera de la mansarda si a gasit jocul si eu habar nu aveam de la cine am cadoul asta... noroc ca m-a lamurit cumnata ca e de la ea, acum sper sa se joace copilul cu asa ceva ca nu a trecut varsta jucariilor muzicale si de impins, sucit, troznit!

Aseara copilul meu mi-a facut o demonstratie in forta cum stie el sa cante " bate vantul frunzele....", zice bate se leagana intr-o parte si alta cu mare gratie, dupa care face o miscare din maini care banuim ca morishca, bate din "aripi" la randunica dar la versul 4 nu face nimic. Eu zic ca e bine ca nimereste 3 din 4. In rest spune tata de fiecare data cand il vede pe tasu, mama nu zice absolut niciodata (ultima data a facut-o in somn in concediu cand avea temperatura si probabil ca aiurea ) si refuza sa fie pupat sau sa pupe pe cineva. Sotul zice ca e barbat si nu se cade sa faca gesturi de astea.

De 2 seri incerc sa educ copilul la culcare adica sa doarma fara sa il legan, ii dau laptele oarecum in brate dar mai mult sprijinit pe picioarele mele si dupa il las sa se agite singur prin pat pana isi gaseste un loc confortabil in care adoarme beton, il reasez astfel incat sa nu doarma cu capul pe perna mare si gata, pana pe la 1 noaptea cand ne da o trezire si mergem sa dormim cu el peste noapte. O sa exersez culcatul asta pentru seara si daca progreseaza de saptamana viitoare scoatem si dormitul impreuna! Am planuri multe maica

Ma apuc de munca,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna dimineata

sint ceva mai bine cu raceala asta ,sper sa treaca pina la sfarsitul saptamini

jadi tinem pumnii sa iti reuseasca planul cu dormitul lui Vladut

aici este asa de rece si urat ca nu putem sa iesim decit pe la doua afara sa ne plimbam si noi un pic afara si va dati seama ce face Antoine in casa .........totul este intors este curios de tot

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neata la zanici!

Si La Multi Ani tuturor MIhaelelor, Mihailor , Gabrielelor si Gabrielilor.

Fata mea a adormit aseara la 22 si acum e 9.30 si inca mai doarme- asta cu o trezire de 50 ml lapte...dupa care s-a lasat frumusel pe spate si pana sa ajunga cu capul jos a si adormit.

incerc sa pun acum niste poze facute in parculet luni.

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza si La multi ani pentru Stefan si toti ce poarta numele de Mihai si Gavril !
Felicitari tuturor copiilor ...deja au un an toti !!

Jadi al meu spune tata si mai nou adica de vreo luna spune continuu ma-ma cand dispar de langa el si are vreo problema( are nevoie de ceva )...de pupat nici noua nu ne place deloc.

Lui Alex i-a trecut raceala insa acum ma doare pe mine gatul si am nasul infundat.

Felicitari lui Vladut care bea laptic de vaca..si noi bem.

Sanatate Mirunei si celorlalti copii boonaviori!

Eu m-am tampit de tot de cand stau acasa..m-am puturosit,m-am saturat de treburi casnice.. cred ca o iau razna daca mai stau pana la 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Dana lui Antoine si la noi e urat afara...mai si ploua ...si e ploaie dinaia care nu se opreste repede...aici ploua foarte rar...o data de doua ori pe toamna +iarna dar dureaza...zile intregi.

bine ca luni a fost cald si soare si am facut o iesire lunga prin parc...si-a mai luat doza...acum...pe balcon numai ...si e un frig deeeeee brrrr

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Neata'

An fost la dr....a revenit viroza,ne-a schimbat antibioticul acum ii dau Ceclor de 125mg,calpol si nurofen....

Am fost si la ORL si dnul dr in primul rand mi-a zis sa folosesc "batista bebelusului",picaturi vibrocil,tantum verde e limbuta si spalaturi nazale de 5 ori pe zi cu ser caldut si spray humex...

Cat am stat sa asteptam la dr fimea avea 39 dar era ca argintul viu pe hol nu avea stare deloc...Dr nu ne-a lasat sa plecam acasa pana nu scade febra...

Batista am luato de la farmacia 2NA...Am folosito de dim si acum,dar nu prea sta...

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani Luanna si Stefan Peter
Oau Kristinutza Radu m-a dat gata la faza cu olita. Gata, ii cumpar si eu alexiei olita.Poate, cine stie o tenteaza si pe ea.
Ioanasa inteleg ca incepi sa te pregatesti de bebe mic? sa fi in trend?
Dana Lucia : hip hip uraaa! pentru Alberto
Cge: un pupic pentru Anca sportiva!
Ce mediu bogat au la cresa !
Ancadm sa vedem poze domne' cu cizmulite!sanatate multa pt. fete!
Valen ai sa vezi ca o sa fie bine1 O sa ai o sarcina usoara!
Felicitari pt. progresele lui Sarah!
Miflore 13 dinti? oauuu! Felicitari!
Kid felicitari pt cei 6 dinti.Mie mi se par asa multi, Alexia nu are nici unul!
Te pui pe treaba pt. bebe2 la anu'?s-ar putea sa fim colege.Eu m-am gandit sa aibe alexia 3 ani cand se va naste bebe 2 care va fi tot o fata!Trebuie sa calculez bine!
Mie dr. gine mi-a dat ok-ul de acu dar parca mai vreau sa astept un pic.
Alinam las' ca incepe el Vladut sa vorbeasca si apoi sa te tii!
Irina vai, stie Vlad cum il cheama, oau!si cate cuvinte stie.E clar, Alexia sta mai prost la cap. vocabular.
Vad ca stie si culorile!Ce mai, suntem complexate de tot!Las' ca incepem noi sa lucram acus!
Locca nasol cu cm-ul asta!Poate e peste sarcina!Ia mergi mataluta la dr. sa vezi ce e!
LiaMia felicitari lui Florin si pentru dintuci si ca e asa cuminte!Poate intrii mai des pe aici!Am vazut si pozele!Zambaretul invata alfabetul?
Maryilie pipi la olita? Felicitari!Si Alexia refuza mancarea!Au ei o perioada de razvratire, da o sa le treaca!
Gabiarama esti o fericita cu un asa sot!Octav al meu cred ca ar fi fost tare speriat! Eu tot cred ca o sa fie fetita!Lasa comentariile,nu le baga in seama, eu am auzit comentarii negative si cand am zis ca vreau 2 copii!Ma bucur ca s-a acomodat Mihnea la gradi!Ce dulci sunt baietii cand dorm!abia astept sa vad poze cu toti trei!(papusa ai pus-o ca sa ne imaginam cum o sa fie, nu?)
Alina si Anya stie o multime de cuvinte!Constientizeaza deja ca a facut caca? Stiam ca asta fac copii pe la un an jumate.Bravooo!Cum asa ti se pare ca nu stie prea multe?
Diana cum se simte Mihnea?
Mimsi bine ai revenit!
Tonia, pupici pt. Dinu, sa treaca usor peste fimoza!
Karmenutza eu ma chinui de 3 luni sa o invat pe alexia sa puna cercurile pe bat si nimic.Ea doar le scvoate. La cap. motricitate vad ca sta cam prost dar eu tot mai sper!
Ce bine ca a acceptat usor laptele de vaca!
Catush si Briana-i tare vorbareata!Felicitari!
Anangel lexi bine ai venit in clubul scutecelor!
Sofia Misicu bine ai revenit!Nuka sa fie desteapta si o sa faca multi bani.Am vazut pozele.e o frumusete de fetita Nuka- Irinuka!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, ai intrebat la un moment dat de cazare decenta in Bucuresti.
http://www.hotel-cameliei.ro
Eu am auzit ca asta ar fi ok.
Nu e chiar lg. Sala Palatului, e pe lg. P-ta Victoriei, Gara de Nord.

MiFlore, ma pregatesc si eu sa dau o fuga pe la Casa Retro.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

LA MULTI ANI - tuturor Mihailor,Mihaelelor,Gabitilor si Gabitelor

Special pt fratiorul meu Mihaisi pt sotia lui Mihaelasi pt nepotelul meu "Dabi"
Imi pare rau ca ratam tripla petrecere.....

Miflore, specia

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ioana cum se simte Miruna?
Irina deci Vlad a acceptat usor laptele de vaca? Poate e vremea sa o trec si eu pe Alexia, dar e atat de comod cu lapte praf!
Hildegard ce baiat cuminte e Stef. mananca asa bine!
Bravoo pt. primii pasi!
Mary ilie Andrei zice ca a facut caca? Oau!Cred ca poti sa-l pui la olita.
Nanadana a mers cu tuica fiarta?
Jadi de cand s-a nascut Alexia o singura data a fost racita, asa cum zici tu, cu niste muci cleiosi tarnsparenti.Nu i-am dat nimic, numai ser fiziologic in nasul.A tinut cam o sapt. raceala asta.
Simona bine ai revenit!
Cred ca si maia trece prin aceiasi faza, ca si Alexia cu mancatu, las' ca-si revine ea.sa inteleg ca vrei un baietel?
Latrisha Luana o sa fie un medic bogat si si o femeie cocheta!
Cristell si Alexia cade mai des cand e obosita.Chiar ma speriasem.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput