Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Latrishia - frumoasa "Luanna"

Cristell - baby jump si eu ma gandesc cu groaza la faza asta pt ca patutul meu nu se face mai inalt !!! si deja se apleaca bine peste el

Kristinutza,Miflore -

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Acu am reusit sa termin de citit capitolul asta.
La multi ani celor care poarta numele de Sf. Mihail si Gavril.Am si eu un Mihai acasa(sotiorul).
Jadi, oau, vladut stie sa cante.Mormaie si Alexia ceva dar eu nu inteleg nimic!
Mysweetest si eu simt ca inebunesc, de fapt asta e unul din motive pt. care mai astept cu bebe2, parca ma tampesc de tot,ma gandesc sa merg un an la serv.
Catush nasol cu viroza asta, sper sa treaca repede.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ce de scorpiute in grup! Da eu sunt prima nu-i asa?
Noi chefuim 2 zile caci azi e ziua sotului si maine a mea!Nu mai zic ca am o caruta de ani ca tare ma rusinez.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani Mihaele, Gabriele, Mihai si Gabrieli!

Mifloricico special pt. tine. Sarumana de informatii. O sa merg la casa retro, am vazut ca site-ul este in constructie.

Cristell, si eu ma gandesc cu groaza la momentul X cu aruncatul din pat. Seful meu american, care are un baietel de 2 ani, m-a intrebat ultima data cand a fost in romania daca am inceput sa pun perne pe jos in jurul patului

Jadi, si Matei tot cu muci si atat a fost racit. Nu i-am dat decat oscilococcinum si cu ser in nas. Si aspirat mucii in primele 2 zile (dupa aia am plecat in concediu si nu am avut acces la aspirator, iar pompita nu o mai suporta de foarte mult timp).

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani Mihaele, Gabriele, Mihai si Gabrieli!

Ioana ce mai face Miruna? de la Vladut!

Mie mi-e o lene..... nici macar nu ma mai doare, asa e de mare

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

nanadana. si eu l-am admirat pe antoine la aniversarea de 1 an tare haios si are niste ochi f f f frumosi

LA MULTI ANI, MIHAELELOR SI MIHAILILOR SI GABRIELELOR SI GABRIELILOR! MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII IN FIECE RASARIT DE SOARE! Sa traiasca si cei ce ureaza si sa se bucure de tot cei mai bun pe lume![b]

Cum si eu sunt mihaela, multumesc tuturor pentru urari si va invit la un pahar virtual

[b]alexuta
, e jocul preferat al lui florin de cand era mic-mic. ii place sa-i spun ce reprezinta fiecare imagine si sa-i povestesc despre ea. recunoaste deja multe carticele , bineinteles imaginile, nu literele. arata: fetita, bucatar, oaie, caine, pisica, ham, pasarica, tramvai, vaca, toba, cal, gasca, pui...)

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

La Multi Ani Lia Miaela!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!

Va multumesc foarte mult pentru urarile de sanatate si sfaturile pentru tratamente. Ieri am cumparat ce a zis Cristina, si acasa mi-am dat seama ca mai aveam o cutie de ambroxol. Ca sa vedeti cit ma pricep la raceli.

Zino, petrecere frumoasa!
Gabriela, aniversare placuta in noua casa.
Gabi.
Casiana, felicitari pentru Alexuta si la multi ani in avans pentru miine! Si eu sint depresiva in apropierea zilei de nastere.
Dana lui Antoine.
Cristell, nu numai ca am observat la miruna ca atunci cind e obosita merge mai rau, dar stiam asta pe propria-mi piele. Daca nu dorm 8 ore noaptea, a 2-a zi ma clatin si ma tin de peretzi la birou. Cind aveam unghii foarte lungi, intotdeauna rupeam cite una dupa o noapte nedormita calumea. Deci mie mi se pare normal.

Miruna e la a 2-a zi de tuse, reactioneaza bine la Humex, adica tace pentru citeva ore; ii curge nasul in continuare. Si are asa o fatza de om bolnav si chinuit, iar azi dimineata a plins tare la gradi dupa mine. Asa ca incerc si azi sa o tai mai repede de la serviciu (multumesc shefului ca este asa intelegator).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani tuturor celr care isi aniverseaza onomastica azi,pupici de la noi.
Si noi avem 2 Mihai in familie,asa ca m-am trezit dis de dimineata ,am facut un diplomat cu fructe si astept sa se trezeasca iaris sa-l duc la mama si sa fug dupa cadouri.Ce le-ati luat copiilor de iarna, eu vreau sa-i iau azi o gecuta mai grosuta sa nu trebuiasca sa-i dau 'nspe mii de bluze.
Si la noi e rece si e o umezeala de o simti pana in oase.Asta e mai stam si acasa.Deja ne-am obisnuit sa arate casa a circ.
Felicitari copiilor care isi imbogatesc bagajelul in fiecare zi, eu n-am rabdare sa scriu cate face Iaris si cate spune.Un lucru pot scrie, ca e la fel de mofturos si mai nou n-ar manca nimik,ar bea doar lapte cu cereale.Ii iese o maseluta si sper sa fie de aici inapetenta asta..Ma duc sa mai strang din jucarii ,ca e jale la noi.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput