Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)
Raspunsuri - Pagina 19
Anya20 spune:
A, am vazut-o si eu pe Nuka. Foarte eleganta, o minune de fetita. Ce sarafan, ce pantofiori, sa nu mai zic de poseta...
Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)
maddy77 spune:
Buna fetelor,
La multi ani Stefan!!!
Am vazut si doua printese frumoase:Nuka si Luanna!
Catush,sanatate lui Bria!.Bianca plange foarte tare la batista bebelusului,ea oricum nu suporta aspiratorul,dar in 2 zile am scapat de muci,ca nu putea sa respire si nu scoteam nimic cu pompa.
Cristel,imi pare rau pentru cazatura lui Stefania...si eu am prins-o pe Bianca cazand din patut si am mutat salteaua la ultimul nivel.Legat de mers,si eu am observat cand e obosita cade mai des.
Ioana, sa treaca lui Miruna tusea.Eu i-am dat Amroxol si Stodal.
Irina,ce bine ca ii place lui Vladut lapticul de vaca.
Bianca e mai bine cu burtica,tot pe regim ,un kk pe zi dar moale.
Am un copil tare rasfatat,vrea numai in brate,mai nou si afara vrea in brate si daca nu o iau plange f tare...e greseala mea ca am tot luat-o cat a fost bolnavioara si ea acum se urca in cap.
Mai am o vecina deasupra,are 2 ani jumate, care dupa ora 10 are program de alergat vreo ora de mi-e frica sa n-o scoale pe Bianca ca se aude rau de tot...asa e la bloc,sper la anu sa reusim sa ne apucam de casuta ca nu mai suport.
BiuMil spune:
kristiutza, trimite-mi si mie te rog detalii despre mamica de tripleti. merci
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
miflore spune:
Ruxandra, casa retro e un magazin de jucarii retro: multe sunt din lemn, multe de gandire, de indemanare, fel de fel; vor sa faca in curand si magazin online; au site:www. casaretro.ro; acolo am gasit puzzle-urile alea cu povesti, exact cum sunt cele cu cifre sau litere dar fara bucatele mici, sunt intregi si formeaza o poveste in imagini; eu am de ex. iepurele si broscuta cu intrecerea dintre ei unde castiga broscuta ca era mai inteleapta, am Peter Pan parca, ratusca cea urata si ceva cu un cal si cu un peste, nu le-am aprofundat inca. textul scris pe ele e in engleza ca sa stiti in ce limba citeste Ana.
Magazinul este langa piata Victoriei, Intrarea Geneva, nr.8; din piata Victoriei mergand spre Grigore Alexandrescu pe partea dreapta imediat dupa Banca Transilvania; e un intrand infundat; magazinasul e mic dar am vazut cateva chestii interesante.
Briana, sa nu mai faci temperatura, da?
Simona, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre voi!
Cristell, e tare Stefania, deja ma gandesc cu groaza la chestia asta; pana acum patutul era un locsor sigur, poate singurul! Dar cum a facut miscarea? Incerc sa-mi imaginez...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
salut
Ioanada este foarte bun siropul "stodal" confirm din acela i_am dat si eu lui antoine cind a fost racit si picaturi care sint tot de la heomopat "mucourhine"
miflore mersi
poze
nanadana spune:
La multi ani pt toate toti cu numele de Mihai si Gavril
miflore La multi ani
gata ma duc la dodo ,ca vad ca mai ma lasat tusea cit am mai cascat ochi pe acilea
poze
mimsi spune:
LA multi ani pt Mifloricik, Gabiarama si Valen. Daca am ratat pe cineva scuze, sunt dupa mai bine de 24 de ore naspa, daca mai continui in halul asta imi dau demisia.
O zi buna,
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
mary ilie spune:
buna dimineata!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE MIHAIL SI GAVRIL!!! nu nominalizez , sa nu cumva sa grasesc si sa uit pe cineva
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
cge spune:
La Multi Ani tututor copilasilor, mamicilor, taticilor, bunicilor care au nume de Mihail si Gavril !!
Petreceri frumoase si cadouri super !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati