Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

jadi aceiasi muci multi dar transparenti, i-a avut si Milan cam 2 saptamani. dr a spus sa nu ii dau nimic, doar ser fizilologic sau apa de mare, dar sa ii spun daca se modifica textura, culoarea etc...i-au trecut de la sine as putea spune.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor

Mi e cam dor de voi ca nu mai am timp deloc de net.Ma tot chinui sa recuperez din urma dar nu prea am succes.Copila asta a mea are o energie de speriat. De o luna decand merge in picioare e tot o fuga de colo colo abia tin pasul cu ea.
La un an ne laudam cu 3 dinti, mers in picioare singurica si trecut pe lapte de vaca.
Multumim fetelor care ne au urat si pe noi de anisor, va pupam dulce.

La multi ani Stefanut, sa cresti mare si voinic si petrecere frumoasa.

Revin cu niste pozici de la dezmotare.
Pupici

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/lori_pici/album?.dir=8878scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photosaici

Nu pricep de ce imi apare asa ca eu scriu cum trebuie

Dupa tavita a ales seringa, inelul de aur si banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

LA MULTI ANI, STEFANUT!!!

Jadi, si Anya a fost la fel vreo saptamana. Numai niste muci nesuferiti si apoi o tuse groaznica provocata de mucii care se scurgeau in gat. Si nu i-am dat decat oscilococcinum, ser in nas si desfundat cu pompita. Gatul era curat, iar febra nu a facut. In schimb noi care ne-am molipsit de la ea am fost f rau, ca nu ne-a trecut de tot nici acum. Normal, fiindca ea are o imunitate super, iar noi suntem varza (mai ales eu). Asa ca lasa copilul in pace, ca o sa treaca.
Am citit printre randuri despre antitusive. Eu nu recomand decat daca tusea impiedica activitatea zilnica a copilului (tuseste pana vomita, nu poate dormi noaptea din cauza acceselor de tuse, nu poate manca). Orice le-am da, tot dureaza o gramada de timp si de multe ori trece tot de una singura. Astea sunt asa, mai mult pentru linistirea mamicilor .

Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Simona, multumesc pentru incurajari. Sa fie si la voi atunci cand va doriti.
Am admirat-o pe Luanna dezmotata, roz ca o bombonica.

Mergi la inceput

Sanatate multa puilor bolnaviori, mai ales Brianei care azi a facut febra.
Catush, daca ai nevoie de ceva, poti sa ma suni. Am nr de tel pe adresa comuna. Defapt e valabil pentru toata lumea, ca prin viu grai e mai simplu sa comunicam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna seara mamicilor..
In primul rand vreau sa felicit noile mamici de samburei.
Si mai vreau sa urez multa sanatate piticutilor bolnaviori si sa treaca repede raceala.

Anya 20 cum te mai simti?

Ioana pentru tuse este si sirop homeopat Stodal.Pe prospect scrie ca este pt. toate felurile de tuse.

Vreau sa va intreb si eu ceva: ati observat la copiii vostri daca sunt obositi merg mai rau sau cad mai des,parca nu mai au echilibru ca lumea?Eu am observat chestia asta la Stefania si ma cam roade.

Acum sa va zic ce a facut Stefania.
De la un timp avem probleme cu adormitul si tot ma chinuiam cu ea sa puna capul pe perna si sa doarma si ea nu si nu si atunci am pus-o in patut si eu ma facem ca dorm in pat.La un moment dat am tot auzit icnete(eu am crezut ca se intinde dupa mine sa ma traga de par,placerea ei) si apoi o bufnitura,cand intorc capul raman incremenita... ea era in picioare la capul patului.A sarit din patut cum ar ar fi sarit un gard.Am tras o sperietura!.Asa ca adio dormit in patut,nu mai am curaj s-o las in patut.Bine ea nu mai dormea de vreo luna in el ,dar eu tot mai speram sa isi revina. Asa ca aveti grija ca de acum nici patutul nu mai e sigur .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

frumoasa foc irinuka!

la multi ani pt stefan cel nazdravan!

ioana, imi pare rau ca miruna e racita. pt tuse stiu de un remediu naturist, homeopat bla-bla, stodal parca se numete, sper sa nu gresesc. dar cred ca deja ai fost tu la farmacie...

irina, miflore, am trimis pm.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cristell si Petra cade mai des sau se impiedica cand e deja obosita (seara). Nu cred ca e ceva anormal la varsta lor.
Nopate buna!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

irina, suuuper filmuletzul!

veronica, ce cadou frumos!

sanatate multa brianei!

simona, ce bine ca mai aflam vesti despre voi!

cristell, si radu daca e obosit merge impleticit ca un betivan. dar nu mi-am facut griji...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput