LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 17
mamica noiembrie-decembri spune:
Anda gata, mersic.
Brado era pus langa mine cu plus, dar daca nu se intelege, ok, e cu aceeasi culoare.
Ati observat ca intre 3-8 dec sunt numai fete, iar 17-29 dec numai baieti?
Daca mai vedeti ceva aiurea astept sesizarile, ca un ochi odihnit remarca mai usor decat mine (deja imi joaca lista in fatza
)
anda77 spune:
felicia, pai dk l-ai scris pe brado cu + dupa tine, trebuie sa scrii si =LOVE p-orma si dupa love pui si pe ilincuta cu rosu:)))))))))))))
hai ca plec pe bune acuma. noapte buna!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Gata fetelor am scapat si eu de musafiri si am ajuns la o concluzie!!!
Nu am loc in casa pt petreceri asa ca...de ziua lui fi'miu nu voi face tambalau ci vom sta in fam restransa adica eu, Doru, bunica,mama,tata si sor'mea. Ca asa nu se mai poate. Abia am incaput si abia ne-am miscat, plus ca Stefan a fost chinuit si asta nu imi convine. De ziua lui vreau sa se simta bine, sa aiba loc sa misune si voi face in ziua de 14 cu familia si atat. Azi pt el a fost un chin ca nu a avut loc sa se joace, a stat din brate in brate si nu ii place mai deloc, a salivat la mancarurile de pe masa dar...avand in vedere ce a patzit cu burtica mi-a fost teama sa ii dau ceva asa ca...a fos taaare chinuit.
Va multumesc mult pentru urari si va doresc muulta sanatate tuturor!
Azi mi-a venit si prietena mea din liceu (am fost si colege de banca) care are un baietzel de 6 luni si va dati seama ce balamuc pe capul meu cu 15 adulti si 2 plozi. Cel mic e un dulce si un cuminte. Prietena mea a venit sa ma pupe ca pleaca definitiv in Noua Zeelanda peste 2-3 sapt. Asa ca am bocit cand a plecat si dupa ce am bocit ne-am dat seama ca ne vom mai vedea odata ca a uitat sa imi aduca o rochie pe cere i-am imprumutat-o eu! Asa ca...ne vom mai vedea odata inainte de plecare. Asa m-a intristat faptul ca pleaca...ca tare mult tin la ea si e ...prietena mea si cand ma gandesc ca nu o mai vad....imi e tare greu. Mai raman doar cu o prietena buna din copilarie care daca pleaca si aia .... ma duc si eu dupa una din ele ca...nu mai astept!
Oricum mi-am varsat oful aici ca...deh, nu sunteti voi umarul meu de rasu'-plansu'? Asa ca...sariti peste partile neinteresante si...asta e m-am placintit dar...m-am descarcat si taare bine e!
Va pup si NB!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Catutza o MASEA???? Bravo! Felicitari Biencutzei.!
Danida77 bine ai venit printre noi. Pacat ca nu ai scris mai de mult!Dar abia astept sa ne spui despre Puiutz ce nazbatii face!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
danida77 spune:
Multumesc de primire fetelor
Dordia pupici.
Eu bantui pe net de nebuna, tati se uita la tv, iar micutul doarme. A avut si el ca alti copii probleme cu somnul, dar m-am straduit din rasputeri sa raman cat mai calma. Sunt ferm convinsa(asta e doar parerea mea; fiecare mamica are feelingul ei)ca, dincolo de mancare, caldura, jucarii, curatenie, cel mai important lucru pentru un copil este linistea din familie si mai ales linistea pe care o simte alaturi de mama lui. Citisem in Dr. Spock ca in jurul varstei de 8 luni isi va schimba programul. Si asa a fost. A inceput sa se trezeasca cam de 2 ori pe noapte si atunci ii dadeam laptic cald(de alaptat nu l-am alaptat decat 3 saptamani, pt. ca n-am mai avut lapte) in patul mare si el adormea cand se satura. Dar fara sa ne jucam cu el, fara sa-i vorbim, fara sa aprindem lumina.Doar il mangaiam usor pe cap. Uneori, la insistentele lui tati il lasam sa doarma cu noi in pat. Dar nu am vrut sa devina o obisnuinta. Si minunea s-a produs: de vreo saptamana nu se mai trezeste noaptea.
Pupici si somn usor.
Eu mai stau pe aici ca sunt cam stresata/surescitata ca maine trebuie sa vina unii sa ne aduca mobila de bucatarie si s-o monteze si nu stiu daca o sa vina si daca o sa vina ma tot intreb cum o sa arate. Asa ca probabil o sa mai scriu cate ceva.
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
madau spune:
quote:
Ati observat ca intre 3-8 dec sunt numai fete, iar 17-29 dec numai baieti?
Noroc cu Mirunici si Rianna ca au mai stricat nitel ordinea in lista ca altfel...erau numai baieti de pe 9 dec

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
madau spune:
danida bine ai venit in
, de fapt bine te-ai decis sa te arati la fatza. Acu, vrem si poze cu piticul, nu ne lasa sa murim de curiozitate

Anda noapte buna

Catutza o masea???
. Si Miruna e tot la stadiul de 1 dinte

.
Gata fug ca maine voi fi zombie, va pupez, noapte buna
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
lavi02 spune:
Fete dragi
!
Va multumesc pentru urari!!!
Dordia si Alinush sa va traiasca bunica si mama, sa fie sanatoase si sa va bucurati cat mai mult alaturi de ele!
Tania multumesc de SMS, ti-as fi raspuns atunci dar eram pe super-graba prin bucatarie si am zis ca pana tastez un SMS... sa stii ca nu m-am stresat deloc pana la urma. Dar urarea ta mi-a picat f bine, am realizat ca nu-i deloc nevoie sa ma stresez. 
Pana la urma m-am organizat f bine cu gatitul, am terminat la timp si nu m-am stresat deloc. Am avut norroc si cu socrii ca au ajuns la 9 dimineata asa ca azi a preluat soacra-mea fetele. bb_alinush o stii tu pe soacra-mea...
Plus ca si la petrecere mai mult soacra-mea a stat dupa Nati asa ca eu am putut sa ma relaxez si sa ma mai ocup de musafiri. E o draguta!!!
Poze cu mancarurile n-am facut, dar am facut poze cu Natilici, o sa pun.
Ca sa nu va mai zic ca am fost toata ziua
, mi-am adus aminte cum am nascut 
, m-am trezit pe la 7 sa-i dau sa suga puiucului, mi-am amintit ca la ora aia eram prin sala de travaliu....
Nati a izbucnit in plans cand i s-a cantat LMA. probabil s-a speriat de toata lumea aia urland pe diverse tonuri si voci. Altfel, a fost f cumintica.
Pana la urma i-a rupt si turta, taiat si mot, dat si tava sa aleaga ( a ales stiloul pana la urma), le-am facut pe toate! 
Ce m-a incantat f tare a fost ca Silvia (4 ani si 8 luni) s-a jucat f frumos cu baietelul musafir (Tudor) de 1 an si 9 luni, deci si cu sora-sa se va juca tot mai mult pe masura ce Natilici va mai creste.
La un mom dat l-a luat pe Tudor si l-a dus in dormitor, zicand: noi plecam in Anglia. N-are voie nimeni sa vina dupa noi. S-au dus acolo si au colorat. Silvia cu creioanele in carte, Tudor si-a colorat palmuta cu carioca.
Dar s-au inteles f bine.
danida bine ai venit!!
dordia te inteleg f bine cu despartitul de prietene, cea mai buna prietena a mea din scoala primara->liceu a plecat in Franta, cea mai buna prietena din facultate a sters-o in Canada, alta din liceu in Suedia.. iar cred ca cea mai-cea mai buna e la Arad. Dar daca e o prietenie adevarata tii legatura pe mail, telefon, cumva tot o tii... si te bucuri sa te vezi din cand in cand.
lavi02 spune:
Io-s franta dar mai am niste chestii sa va spun:
-tzatziki - reteta de la Ripley respectata orbeste - a avut succes nebun
-ardei cu branza (pe care in ultima clipa m-am gandit sa-i fac) - mare succes; (ardei taiati pe lung in 1/2 si umpluti cu pasta facuta din: cascaval si telemea rase pe razatoarea mica, o ceapa mica maruntita bine, smantana, marar)
-salata de ciolan a lui Ripley - mult de munca pana am curatat carnea de pielite; a iesit buna dar cam sarata
, am scapat si cam multa sare in maioneza si era deja in ciolan si castravetii murati
-si restul au fost bune.
monet ce mega-meniu!!!!
Voi inca va distrati pe acolo, petrecere frumoasa si multi, multi ani inainte pentru Mayuc, cel putin la fel de fericiti ca si asta!!!!
De maine incolo nu voi avea calculator cateva zile (facem upgrade) asa ca s-ar putea sa nu mai apar!
Asa ca le urez de pe acum La multi ani!!! lui Tudor-Dumitru al lui Pitic si Inei a lui RaluD!!!
Pana la gasca de pe 2 sper ca se rezolva!
Bic spune:
Intru si eu repede sa le scriu si pe forum LA MULTi ANI NATALIA Si MAYA!!! 

(citeva dintre floricele sint pentru mamici pe care le uita intotdeauna lumea, de parca nu ele ar fi facut efortul cel mai mare!)
Monet, ma inspir si eu din meniul tau, dar eu nu cred ca vreau sa ma agit atit de tare.
oricum eu sint cam bosumflata pentru ca s-a cam ales praful de planurile mele de petrecere. Voiam sa fac fie la plaja, fie intr-un parc, dar se pare ca se schimba vremea si va incepe sa ploua taman simbata viitoare. Acum sint inca 28 C ziua. Asa ca o sa facem acasa. Din fericire nu multa lume s-a anuntat asa ca probabil voi avea loc pentru toti. Sint si aici pe un grup de discutii, unul local, de la noi din oras si cam toata lumea a facut invitatii publice. Vine numai cine te cunoaste. Si pentru ca am anuntat tirziu, adica cu DOAR doua saptamini inainte multi si-au facut alte planuri..hmmm...
Anda, am citi povestea cu bona, dar n-am apucat din pacate sa citesc si alte mesaje, sa vaz de ce se prapdea lumea de ris...
Oricum, cam telenovelistica povestea.. Jeeeez.
Hai pupici.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC