LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
Morgano spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Numai noi doar 2, stam de 4 luni cu gingia umflata.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Si noua ne-a luat 4 luni pt un colitosr care acum s-a afundat iar :))
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
alondra25.2006 spune:
Buna seara,
De 3 nopti Alice doarme atat de rau,ca-mi vine s-o i-au razna.Are gingia umflata intr-o parte si cred ca-i v-a aparea cat de curand un dintisor,si e atat de maraita!!!

Toata noaptea m-a tot strigat <mama-mama-ma-ma-ma>asa ca am avut o noapte groaznica,daca am dormit 5 ore legate.
E atat de maraita,si ma tot striga chiar daca sunt langa ea,o sa inebunesc in curand daca nu-i va iesi odata dintisorii problema.

Ce fel de tort faceti bebeilor???
Duminica viitoare face micutza 1 an si ma gandesc de pe acum la ce voi pune pe masa.
Mai am intrebari legate de taierea motului,dar maine,caci Alice tre.sa pape si vad ca-i obosita,parca ca niciodata.
Pupici,
Morgano spune:
idee de tort pt bb
pe langa tortul pt restu lumii:
6 piscoturi
1 borcan de compot de ce-o fi
1 borcanel de fructe
se insiropeaza piscoturile in zeama de la compot
se taie fte marunt (sau traiasca blenderu) fructele din compot (propun vishine)
se amesteca fructele cu un borcanel de fructe plus cereale
se pune blat de piscoturi, apoi maglavais, si deasupra ce vreti voi, adik modele din fructe
dureaza max.20 min sa il faci si e fte ieftin Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
anda77 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
danida77 bine ai venit. Mi-a placut "Buna dimineata fetelor si domnule tatic"
nooormal ca tie ti-a placut, hi, hi
alondra, incearca 2,5 de nurofen siropel inainte de culcare. ii calmeaza si durerile pe langa ca alunga starea subfebrila. la noi functioneaza de ieri
simona, toata lumea e in familie! si tu.
EDIT! alondra am scris ieri panadol, in loc de nurofen, scuze, am corectat azi, sper ca n-ai apucat sa retii incorect.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
danida77 spune:
fetelor eu inca citesc din urma, pt. ca noi tocmai ne-am mutat in casa noua si n-am mai avut timp de nimic.Am vazut ca intrebati de jucarii care pot fi impinse de piticotzi. Si eu am vrut neaparat asa ceva si tocmai am achizitionat una de la BE. Se numeste Centru de activitate Primii pasi e de la Chicco si ne-a costat 2.500.000 lei.De-abia asteptam sa vin cu ea acasa sa se joace piticotul. Ce credeti? S-a uitat la ea, a studiat-o, a tras de vreo 2 ori de toate chestiile pe care le are jucaria aia(care de altfel e f. interesanta. Are si niste cuburi care scot diverse sunete atunci cand ajung unde trebuie.Si cand e iompinsa la fel canta). Cum spuneam, lui Nicholas nici acum nu-i atrage atentia. Ne jucam eu cu tati cu ea, iar Nicholas ramane in continuare fan al bidonaselor de ketchup.![]()
pupici
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
felicia74 spune:
Anda pai da.
In privintza Simonei - ai dreptate, oricine intra aici face parte din familie
Ripley tort din acesta ii pot face si eu, mai ales cu biscuiti Nestle.
ps: cred ca ce mi-ai zis era o gluma, nu?
Intrebare: aveti curaj sa comandati ceva de pe ebay? Sunt niste preturi la jucarii de marca, miam-miam!
Cel mai destept cedeaza primul
felicia74 spune:
Verific acum.
Cel mai destept cedeaza primul
anda77 spune:
mamica nov-dec, am 2 reclamatii la lista: fetitele sunt cu rosu si baietei cu albastru, deci, hmm..stefanalex are un copil cu rosu pe care-l cheama alexandru:))))))))))) si felicia are 2 copii: un copil albastru, baietel, pe nume brado si un copil rosu, fetitza, ilinca:))))solicit marcarea lui brado cu mov, ca celelalte mamici.
ripley, deschid acum mess dk e urgent, ma pregateam sa ies din casa.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

, ca vad ca nu-i ???