LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
Eu nu am vrut sa ma bag peste subiectele cu lma deschise la aniversari.Voi sinteti o familie as putea spune iar eu un musafir(sper binevenit)
Asa ca voi ura aici un sincer LA MULTI ANI! NATALIA SI MAYA

ps:puteti intreba moderatorii daca in cazul cind fiecare si-ar deschide subiect propriu (LMA),ar mai fi vreo pb.

va multumesc de sfaturi,Patricia e bine cu burtica.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

hehe...pai mai fetele,asa intelesesem si eu ca se creeaza subiect separat, dar daca pt CRISTI al MIRELEI nu era, am crezut ca s-a renuntat la asta.
no suparare.

dar cine se ocupa cu deschiderea de subiecte???

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by danida77

Buna dimineata fetelor si domnule tatic

Nu va mai intreb daca ne primiti si pe noi in grupul vostru pentru ca sunt sigura ca ne primiti. Va citesc de aproape un an de zile. Pe Noki am si vazut-o la BE. M-am hotarat sa va scriu, desi poate dpdv tehnic o sa fiu putin cam in urma, pentru ca m-am tot inspirat din intrebarile si raspunsurile voastre si acum ma mustra constiinta.

Va pup si revin

Daniela D, mamica de Nicholas

Dordia, pentru gospodina si lma!

ma duc la FELICITARI...eu chiar cred ca e ceva frumos...primul anisor....moderatorii ar trebut sa fie mai intelegatori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dordia, LA MULTI ANI pentru bunica !!! si ... spor la treaba !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

moama,da'ce linishte pe-aci...nici noi n-avem nimik de raportat,sau poate ca da;am stat eu cu mama si m-am gandit c-avem totusi destui de multi invitati la motul lui sthtef,asha c-o sa-l facem in cele din urma la restaurant!
poopici la mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Buna seara fetele

Acum am ajuns acasa de la Gradina Zoologica. A fost foarte interesant. Dar mai intai sa ne prezentam ca asa e frumos.
Pe copilul meu(era sa zic "bebelusul", dar azi, cand il tinea tati de manute si el pasea repede repede, mi-am dat seama ca nu mai e un bebelus. E copil in toata regula) il cheama Nicholas Christian, este nascut pe cale naturala pe 2 decembrie 2005 cu 3,200 g si 50cm.
Multumim de primire Anda77. Am intrat de-abia acum in legatura "directa" cu voi pt. ca v-am tot urmarit si am vazut ca mai sunt si certuri, plecari de pe forum...si mi-am zis ca mai bine stau deoparte si iau tot ce imi trebuie mie(la sfaturi ma refer) decat sa creez neplaceri. Insa de cateva zile nu mai pot sta deoparte. Mi se pare ca sunt si eu in familie cu voi, asa ca...
Urez si eu un mare si calduros LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei MAYA si NATALIA.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, eu m-am hotarat: voi serba ziua pe 11 sau 12 nov, ca nu incepe postul si, in plus, e si weekend. Am intrebat azi preotul si a zis ca nu e nicio problema.

Cat despre tort, cred ca voi opta pentru diplomatul de la Ana (cofetarie despre care am auzit numai lucruri bune). Kilogramul e 35 lei. Daca stiti ceva despre Ana, sunt interesata.

Cineva intreba de cadou: eu leagan+carte de povesti, tata:camion+cuburi. In principal comandam de la Buburuza, ca e mai comod.

Dordia sa-ti traiasca bunica, sa te bucuri de ea!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Feli, eu stiu ca traditia/superstitia e sa nu tii ziua inainte de data clara.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Feli, eu stiu ca traditia/superstitia e sa nu tii ziua inainte de data clara.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Exact, superstitia, dar eu nu cred in ea.
danida77 bine ai venit. Mi-a placut "Buna dimineata fetelor si domnule tatic"
ioana77 de ce a plecat sotul in Delta? Vine cu pestiuc cumva?
negara, catutza mama, al 8-lea dintos, masea? Bravo!
Numai noi doar 2, stam de 4 luni cu gingia umflata.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by danida77

Buna dimineata fetelor si domnule tatic

Nu va mai intreb daca ne primiti si pe noi in grupul vostru pentru ca sunt sigura ca ne primiti. Va citesc de aproape un an de zile. Pe Noki am si vazut-o la BE. M-am hotarat sa va scriu, desi poate dpdv tehnic o sa fiu putin cam in urma, pentru ca m-am tot inspirat din intrebarile si raspunsurile voastre si acum ma mustra constiinta.

Va pup si revin

Bine ai venit in grupul nostru!

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput