LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Buna dimineata fetelor si domnule tatic

Nu va mai intreb daca ne primiti si pe noi in grupul vostru pentru ca sunt sigura ca ne primiti. Va citesc de aproape un an de zile. Pe Noki am si vazut-o la BE. M-am hotarat sa va scriu, desi poate dpdv tehnic o sa fiu putin cam in urma, pentru ca m-am tot inspirat din intrebarile si raspunsurile voastre si acum ma mustra constiinta.

Va pup si revin

Daniela D, mamica de Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LA MULTI ANI sarbatoritelor: NATI si MAYA !!!!!

Acest anisor sa va fie primul dintr-un lung sir de ani fericiti, pe care sa-i traiti ca pe o copilarie minunata!

Imi amintesc acum un an, pe vremea asta, ma suna Lavi sa-mi spuna ca a nascut si eu o informam ca Nati are o "sora geamana", pe Maya lui Monet. .

Monet, am vazut pozele, sunt minunate fetitele tale. ma bucur sa ti-ai facut timp sa mai intri si sa ni le arati si noua. M-a frapat diferenta dintre felul in care imbracam noi copiii in casa (la bloc, in medie 19 grade) si cum statea de lejer Maya, numai in body. Tare fain!

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cateva cuvinte despre noi:
Elise e la a 6-a zi (si ultima) de antibiotic. Nu am avut probleme cu ea in administrarea lui si nici reactii adverse nu a avut de la el. Muci nu prea mai are deci eu zic ca e pe drumul cel bun. I-am dat si Biotics si o sa-i mai dau inca o saptamana.
De vreo 2 zile insa doarme foarte prost si ziua si noaptea. Azi s-a trezit la 7 dar am luat-o la noi in pat si a mai dormit pana la 9. In rest... vrea toata ziua plimbata si e maraita rau. De vina o fi dintzosul nr. 8 care se incapataneaza sa-si arate fatza.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La mine se vede ok pagina...in fine am mai redus din felicitari

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pe prima pagina sunt link-uri de LMA pt Maya si Natalia.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am gasit ceva torturi, insa cam scumpe..adik vreo 700.000 kg, bine din alea cu martipan, figuri..dar totusi

Acum m-am apucat de facut papa ptr Mirunici ca diseara avem musafiri si dracu stie cand oi face curat, ca deh, io la greu. Dar n-am cheeeffff

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Bunica mea va multzumeste pt urari si va pupa!!! Si eu !

noi tot la 10.00 ne-am trezit, tati fuga la piatza si eu astept sa imi aduca ingredientele sa ma apuc de 3 prajiturici. Ca in rest tb doar sa fac platourile. Si sa bag friptura la cuptor dar... e ok.
Asa ca...va puup si we placut!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare !!!

Dordia , la multi ani pentru bunica!!! Si petrecere frumosa!

Acum despre noi ca ma preseaza timpul , in seara asta mergem la o nunta cu tot cu pitica...Bianca are o MASEA !!! Nu stiu cand a dat, ca nu a facut urat, dar o tot vedeam cu mana in gura asa ca am bagat si eu degetul sa vad ce e acolo...o maseluta micuta! Si mai are 2 gingii tari, albe si umflate, deci cred ca va mai fi vizitata de "Zana Maseluta" in curand.

Despre urari nici eu nu le vad rostul aici daca tot sa facut subiect separat. Eu sincer as vrea urarile acolo ca sa le pot salva ca asa e mult mai bine

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca-Maria si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Neata, fete dragi!!!

La multi ani si de la noi Mayei dulce si Nataliei scumpe!!!

Ioana, lasa ca trece repede weekendul, si cu Maria n-o sa stii cum se face luni.

Am vazut pozele cu Maya, o dulcica, si ce pufosica e, nu fi de deochi.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, abia acum se vede bine pagina, dupa ce stersesi maimutoii aia
700.000/kg e muuult. atat e la cofetariile alea frantuzesti din plaza. tort exclusiv din martipan e foarte greu de mancat. cu martipan in componenta au si la alice, unde e f. bun si e mult mai putin la bani per kg.
rezistenta, forta si bravura in lupta cu bazdaganiile!

danida77, bine ai venit! de curiozitate, daca citesti regulat de un an, ai aplicat diverse sfaturi de pe-aici, de ce intri abia acum? nu ca n-ar fi bine, dar sunt curioasa.
datele copilasului sunt obligatorii, in caz ca vrei sa devii foarte activa pe-aici. pozele sunt facultative, dar daca nu pui, devenim imposibile!

catutza, felicitari pentru masea! si noi avem un dinte...cand o sa-i iasa si lui nichitutul o masea, bianca va merge la scoala...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput