LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
monet spune:
am pus citeva poze la OCTOMBRIE 2006, de zilele trecute, sa ne vedeti!
cu drag va pup si, va spun sincer, mi-i dor de voi si ma gindesc uneori ce faceti...
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
OCTOMBRIE 2006
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
felicia74 spune:

LA MULTI ANI NATALIA SI MAYA!!!
Sa fiti sanatoase si sa le aduceti numai bucurii parintilor!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
mandyksch spune:

Maya si Natalia, sa cresteti mari si frumoase, sa ii bucurati pe parintii vostri. 
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
anda77 spune:
ma scuzati, dar de ce s-au creat subiectele separate de urari, daca tot umplem paginile si acolo si aici? nu au fost create tocmai ca sa nu ne bombardam cu la multi ani-uri pe topic?
fara suparare, dar dk umplem paginile aici cu tobe, majorete etc, in 2 luni innebunim.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
LA MULTI ANI NATI SI MAYA, SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE SA FITI IUBITE SI FERICITE!

Mamicilor Lavi si Monet sa va traiasca fetele si sa le faceti mari, mari. 

Anda 

sa-i fie tarana usoara termometrului
Lavi petrecere frumoasa si sa-ti iasa bucatele exact asa cum trebuie. Bafta!
Monet yammy, ce de bunatati
. Fug repede sa vad pozicile noi.
si te mai asteptam mai des!
Lavi+Anda multumesc ptr ajutor in lupta contra bazdaganiilor, am sunat ieri doc si mi-a spus sa-mi bag eu preventiv 1 ovul de LOMEXIN, si sa merg la niste analize dupa aia sa vedem daca mai e ceva. Partea buna e ca m-au lasat mancarimile
, partea nasoala e ca 3 zile n-am voi sa ma spal acolo
.
Miruna a inceput sa stea singurica in picioare destul de mult, aseara mai si dansa

, se vede inca un dintos la orizont (fratele celui de jos), asa ca suntem pe drumul cel bun.
Ma duc sa prospectez piata sa vedem ce tort in facem ptr 1 an, stiu ca o sa ziceti ca sunt nebuna ca mai avem o luna jumate pana atunci, dar vreau sa iasa bine.
si we placut va doresc!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Morgano spune:
quote:
Originally posted by anda77
ma scuzati, dar de ce s-au creat subiectele separate de urari, daca tot umplem paginile si acolo si aici? nu au fost create tocmai ca sa nu ne bombardam cu la multi ani-uri pe topic?
fara suparare, dar dk umplem paginile aici cu tobe, majorete etc, in 2 luni innebunim.
mami de poet(09.12.2005)
PERFECT DE ACORD
, e doar 10 dimineata si deja ma dor ochii :(( Paginile respective sunt special aniversare si e pacat sa ne impartim in 10.... cum salvam ca amintire mesajele? Mada, mai taie din tobe surle si trambitze ca ai latit pagina si nu se poate citi :)
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
felicia74 spune:
Ripley la mine se vede bine pagina.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
anda77 spune:
si la mine e lata pagina, dar stam asa cu ochii labartati:)) ca madau a plecat la prospectare de torturi. de unde iau decizia sa plec si eu in scopuri asemanatoare:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
Laaaaaa Muuuuulti AAAAAAAAAAAni! celor doua printese!!!
Sa fie sanatoase, fericite si mereu zambitoare.
Tati e plecat in Delta, asa ca suntem singurele week-endul asta, na, ce mai bucurie. Asa ca va dam si noi binete.
Ando, parca prea e desprinsa povestea dintr-o nuvela siropoasa (ca sa nu ma repet cu telenovelele), ai grija.
Monet, ce fete mare si frumoasa ai! Distractie placuta la aniversare.
Lavi, si voua petrecere frumoasa si reusita!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
crissy77 spune:
La multi ani Maya si Natalia! Sa cresteri mari si frumoase si sa innebuniti baietii
.
Dordia, sa-ti traiasca bunicutza muulti ani.
Despre LMA-urile postate in scutecul asta si nu separat: ne-a atentionat un moderator ca sunt prea multe subiecte create in rubrica FELICITARI de catre mamica noiembrie-decembrie, ceea ce ar fi impotriva regulamentului.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise