LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
anda77 spune:
he, he, fetelor, ma bucur ca va inveselesc.
mama di tutti, sa stii ca si eu m-am gandit dk nu inventeaza, o sa fiu cu ochii in patru. vreau s-o duc cu masina acasa intr-o zi , la iesirea de la "program" ca sa-i vad familia.
madau, baga galbenele la greu, ceai la fundic, crema intern, adik vreau sa spun extern pe deget inauntru:)) nu stiu cat omoara bazdagania, dar sigur amelioreaza mancarimea! incercai si eu mai demult.
buluci, aleluia ca s-a rezolvat cu resedinta comuna.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
noki, da dom'le, dk ii place omului, poti tu sa-i rapesti bucuria asta? eu zic ca nu! ia mai fa-ti tu vant de acasa si prin alte locuri decat scoala, mai o expozitie, mai o librarie, mai un magazin de pantofi, de ce sa nu respecti relatia speciala tata-fiica, care relatie stim cu toatele ca este senzationala, nu? lasa oamenii sa se apropie, mai ales ca zice ca nu vede nimik special in efortul de a avea grija de titilica-zvapaiata?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Dap, a trecut de 12, asa ca ia sa incep io cu urale - ca doar de-aia am stat pana la ora asta la PC
NATALIUTZA CEA SCUMPA, SA TRAIESTI MULTI ANI FERICITI, PLINI DE BUCURII, SANATATE SI DE IUBIRE, ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!!!!

MAYA SCUMPA, SA-I ADUCI MAMICII TALE NUMAI BUCURII, SA TE FACI FETITZA MARE, IUBITA, SANATOASA SI VOINICA!!!!!!

Cam astea sunt urarile zilei. Fug la nani, ca maine o sa mi se incinga creierii!
PS - Ando, chiar asa maica, ia sa-ncep io sa mai si profit sin aceasta relatie mirifica...![]()
![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!@!!
Anda imi pare rau ca raspund asa tz dar...fusai in carrefour si...acu' am timp de scris. Fi'miu doarme de pe la 10.00-10.30 PM pana pe la 9.30-10.00 AM . E un inger de baiat. Am avut si noi o buba la stomacel si o miniraceala cu multi muci dar per total e un ingeras sa-l manance mama pe el!!!
Am maaare noroc si d-aia vreau neaparat si bb2.
In rest eu o tin tot intr-o sarbatoare ca e ziua bunicii pe care initial tb sa o serbam maine cu tot neamul ala mare dar...ieri ma trezi cu 3/4 din neam sa-i ureze LMA asa ca...pune mese, cu aperitive,fripturica,si prajitura facute in cateva ore asa rpd. Dar...si maine tot petrecere ma asteapta cu mai multe aperitive,fripturi si prajituri. Deh o bunica scumpa am si asta e.
Va pup si NB!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
bb_alinus spune:
Uram si noi sarbatoritilor La multi ani!
Cu intarziere urez un sincer La multi ani lui Cristi al Mirelei ( e nascut in aceeasi zi cu maica-mea), sanatate si fericire. Mirela asteptam poze.
Nati si Maya, fetite dragi sa cresteti mari si frumoase, sa fiti fericite si sa aveti parte de bucurii si impliniri! La multi ani!
Lavi sper sa -ti dai gata invitatii! Asteptam, of course, pozici.
Anda am citit povestea bonei si parca nu imi vine a crede ca a putut trece prin atatea: copil la adolescenta, gemeni care se nasc la intervale diferite, soda caustica, coma, moartea unui copil, ramas in strada fara casa....mey daca mie mi s-ar fi intamplat doar un sfert din toate astea n-as mai fi fost intreaga la cap, as fi luat-o pe aratura demult. N-am inteles de ce a declarat ca are doar un copil si nu 3 la agentie? Asa cum ti-au mai zis si fetele, fii cu ochii in patru.
Gandacel iti urez sanatate multa, ai grija de tine si de bebe.
Mai vreau sa adaug inca ceva, de multe ori am vazut ca postarile tale incep cu ceva de genul " nimeni nu ne duce doru", sa stii ca eu te citesc, de dat sfaturi nu prea ma pricep insa o urare de sanatate tie sau lui Bogdanel am mai dat si eu ca si altele dintre noi, insa cam trece neobservata sau cel putin nu e remarcata....Sincer nu astept nici o reactie la astfel de urari , poate nici nu apuci sa citesti tot, insa ma intriga ca mereu zici ca nu intreaba nimeni de tine. Fara suparare.
Miss e mucioasa iar eu tusesc la fel de nasol ca acum 4 saptamani, cand am luat o saptamana antibiotic....cam nasol ca mi-a revenit asa de rapid. In fine, poate nu o sa mai intru ceva vreme ca o sa am musafiri ( trebuiau sa vina dar are avionul intarziere 3 ore), asa ca sa nu va ingrijorati degeaba ca nu ma vedeti
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
patriciaR spune:
Desi intram rar, lunile acestea ne straduim sa uram La multi ani bebelusilor care fac primul anisor.
La multi ani
Maya
Natalia
Sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si destepte, iar parintii sa aiba parte numai de realizari si bucurii din partea lor.
Ina869 spune:
Mamicilor Lavi
si Mona
, 

Sa va traiasca Nati si Maya, sa fie sanatoase, sa va bucurati de ele, sa aiba parte de un destin fericit!
La Multi Ani!!! 

inchin un pahar de sampanie in cinstea voastra!
Nu-mi vine sa cred ca au trecut de la bebeluse la copilasi!
Wow, ce mai trece timpul.
de la noi ![]()
![]()
,
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
In rest eu o tin tot intr-o sarbatoare ca e ziua bunicii
La multi ani bunicii, Diana!

sa-ti traiasca sanatoasa!

Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
monet spune:
La Multi Ani, Natalia! sora "geamana" a mayei.... 

dragi si scumpe mamici, va multumim de urari.
pe scurt, sintem bine de tot, maya e mare si maninca singura: laptele, bucatelele de papica cu furculita si lingurita sau pur si simplu cu mina. tare mult o imita pe sora-sa mai mare care, spre deliciul celei mici, isi da in petec cu fiecare ocazie! ![]()
![]()
![]()
am crezut c-o sa umble maya mai devreme decit lia (care a umblat la 1 ani si 3 saptamini), dar se pare ca s-a lasat pe tinjala. sta bine in picioare, fara sprijin, se invirte, face chiar trei-patru pasi, dupa care o ia tiris. mai asteptam. isi zice numele "ma-ia" si ma place pe mine cel mai mult ![]()
iubita mica maninca absolut de toate; i-am dat chiar si caviar si vin rosu
.
miine avem musafiri, perechile de bunici din pittsburgh si 6 copilasi intre 1 si 5 ani. adulti, 27 in total. o sa fie balamuc la noi. am gatit si mai gatesc miine: peste la tava, friptura la tava, placinta cu brinza, musaca de vinete, rosii umplute cu brinza, oua umplute, ardei umpluti cu carne tocata si orez (i-am dat la cuptor deja si arata super), chiftelute, salata de boeuf, saratele, salata de ciuperci cu smintina, salata de vinete, torta de fructe, cremesh, rulada cu crema de vanilie. ce ziceti? 
cu drag va pup si doresc din toata inima iubitilor care implinesc un an zilele astea LA MULTI ANI!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
AUGUST 2006
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
meems spune:
Natalia, pui mic, sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte de multa fericire si iubire. La Multi Ani!
Maya, dragalasa, sa fi iubita si sa ai parte de multe bucurii in viata. La Multi Ani!