LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
camelia_daniela spune:
Mirela, bine ai revenit! Sa-ti traiasca baietii !
Vorba Dordiei, ceva poze nu ne dai ?
Anda, chiar ca a avut o viata tare grea biata femeie! Sa dea Domnu sa fie de treaba si sa aiba grija cum trebuie de poet!
Feli, cred ca fiica-mea era in extaz daca vedea veveritza! Cand s-o mai mari cred ca facem gradina zoologica acasa ...
Gandacel, sanatate multa ! Aveti grija de voi!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Mirela Anca spune:
Am poze dar trebuie sa la modific ca-s prea mari .Acum nu am timp.
Miine daca tot taiem motu o sa mai facem ceva poze .Poate Duminica apuc sa le modific si sa pun.
Madutza10 spune:
roxisialexia,pleasee zi-mi si mie cum e doctora ,esti multumita???Ca mi-e frica sa o iau de la capat si sa nu fie fine nici de data asta ?Ma sfatuiesti sa merg la ea??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
anda77 spune:
mirela anca, bineairevenit, sa-ti traiasca ambii copilasi
madutza, ce bine ca s-a terminat odiseea bronsitei sau ce o fi fost ca nici voi nu mai stiti dupa 15 diagnostice.
feli, nu-i zic de telenovele ca o pierd de bona:) ce misto cu veverita. nichitutul e fan animale. orice e viu plus vaca din plus
dordia, la 10?
si la cat se culca?
mandy si gandacel: paradoxurile astea, cum le ziceti voi, cu as da copilul dar nu prea l-as da, le rezolva viata. nici nu va dati seama cat de repede.pana la urma tot cantaresti cum e mai bine intregii familii. dk ar fi doar dupa copil, evident ca ar fi ideal si frumos sa stai tu cu el, ba sa mai ai si o bona care sa stea cu el cate 2 ore pe zi, cat te duci tu la manechiura (asta e un vis ieftin de-al meu in care pe mine ma chema Hilton si aveam 100 de angajati
). eu nu am frustrari ca nu stau cu el toata ziua, va zic sincer. sunt ingrijorata cum e ingrijit, asta ma sparge, dar imi este suficient afectiv, calitativ, cantitativ, spiritualo-bla-bla ca stau de la 18 si in week-end. m-am obisnuit asa. si el. si se bucura maimuta cand ma vedeeeee la 18, hi, hi.
cu ziua boetului, s-a votat: acasa! luam ceva si de la papabun, deci sunt scutita nitel de treaba, dar tot trebe sa fac niste salate mai nustiucum si niste alte cateva chestii.
apropos de asta, mama di tutti, mi-ai zis de 10 ori de scoicile alea, fir-ar-ale naibii ca uit mereu: cu ce vrei scoicile, ca am 2 carti de paste cu scoici, scoici cu alte alea....
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
starea vremii: 37 cu 9 grade (febra); umiditate: scazuta (n-are muci); nebulozitate: cer innorat, aproape bezna (e suparat rau, maraie non-stop).
N-am mai sunat pediatrul, zic ca e de la gingii, am luat panadol sirop de la farma. aveam in casa supozitoare d-alea cu n, imi scapa acu, sunt in sertar nu ma mai ridic, si mama di tutti:)) zice ca peste 39 grade alea:)) si a confirmat si farmacista:))
termometrul chicco este la gunoi, impreuna cu cei 350.000 parca de lei, cu el. conform termometrului chicco, io aveam 35,6 grade, adicatelea inca ceva mai jos si eram in 4 scanduri....
termometrul cu mercur pe care l-am imbratisat toata copilaria se pare ca e batran. plus ca nu pot sa tin copilul cu curul in sus 5 minute , cat ii trebuie astuia clasic sa afiseze corect. am cumparat inca unul digital de la romed. l-am testat in farmacie:))pe mine, adik io l-am tinut sub limba 2 minute:)) 36, 4 grade, rezulta o temperatura mai umana pentru mama boetului.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mara95 spune:
salut si de la noi!
suntem bine, ne jucam tot timpul, dormim bine, e un copil model din acest punct de vedere...cu mancarea mai rau, dar progresam binisor.
la multi ani, copilasilor care au facut anisorul!
noki si ilenutza, un pupic cu intarziere!
gandacel, nu-ti fie frica, nu se intampla nimic rau cu Bogdanelul.Cand am inceput serviciul , nu-mi venea sa cred ca bine ma simteam,desi aveam remuscari.acum vad ca sta foarte bine si fara mine si capat curaj s-o las si cand mai am cate o treaba in we.Chiar e bine!Pupici!
Buluci spune:
quote:
Originally posted by anda77
starea vremii: 37 cu 9 grade (febra); umiditate: scazuta (n-are muci); nebulozitate: cer innorat, aproape bezna (e suparat rau, maraie non-stop).
N-am mai sunat pediatrul, zic ca e de la gingii, am luat panadol sirop de la farma. aveam in casa supozitoare d-alea cu n, imi scapa acu, sunt in sertar nu ma mai ridic, si mama di tutti:)) zice ca peste 39 grade alea:)) si a confirmat si farmacista:))
termometrul chicco este la gunoi, impreuna cu cei 350.000 parca de lei, cu el. conform termometrului chicco, io aveam 35,6 grade, adicatelea inca ceva mai jos si eram in 4 scanduri....
termometrul cu mercur pe care l-am imbratisat toata copilaria se pare ca e batran. plus ca nu pot sa tin copilul cu curul in sus 5 minute , cat ii trebuie astuia clasic sa afiseze corect. am cumparat inca unul digital de la romed. l-am testat in farmacie:))pe mine, adik io l-am tinut sub limba 2 minute:)) 36, 4 grade, rezulta o temperatura mai umana pentru mama boetului.
mami de poet(09.12.2005)
Nu stiu ce sa fac: sa rad sau sa te compatimesc, tare fain mai povestesti!Simon al meu azi n-a dormit deloc, de la 10 dimineata pina la 23 seara!Miraitul asta ma calca pe nervi de -mi vine sa-l arunc de la etaj!As prefera sa plinga , decit sa maraie in halul asta!
Ce bine cu dc, m-a contactat pe mail o tipa care locuieste in Azerbaijan!
Sper sa ne vedem zilele astea!Madau, si eu am avut o astfel de mincarime!Uffff!Am scapat cu Macmiror crema!Sa ne zici ce ti-a dat jinecologu'!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)Poze
Varsta lui Simon
lavi02 spune:
Hello, hello,
Anda it's too late, deja mancarile sunt in curs de fabricatie si nu mai am cand sa cumpar scoici. Ramane pe ziua lui Silvia/Nati de la anu', etc.
Vezi ce faci cu febra Boetului.
Madau stai tu cu fundul in ceai de galbenele cu bicarbonat cate 10-15 minute de 2-3 ori pe zi si o sa te simti mai bine. Galbeneaua e dezinfectanta si bicarbonatul schimba mediul in bazic, nepropice bazdaganiilor.
Acu un an pe vremea asta... am stat pe forum pana tarziu, pus poze, (de la restaurant) etc, culcat la 1, sculat la 3 - rupt apa si contractii.
Vorba Taniei, am aplicat proverbul "Azi la bal, maine la spital."
Profit de ocazie sa-i zic Mayei La multi ani!!! 

, am sa-i scriu si la subiectul special creat dar fix maine nu stiu daca apuc sa intru.
Tania, si eu la fel cu Tango si S. Catrina. 
Mirela bine ai trecut pe la noi!!! La multi ani, inca o data!!!
Anda am citit povestea bonei. Sunt 2 variante:
1. Nasoala viata a mai avut femeia asta.
2. Iti indruga povesti si ar trebui sa fii cu ochii in 4.
Fii tu cu ochii in 4 anyway, preventiv.
bianca_mo si Anda sanatate la puiuti!!!
joy04 spune:
ANDOOOOOOOO

esti criminal de mortala.....maaama ce am mai ras....(si dorm amandoi barbatii din casa)
ii spun si eu lui CRISTI al MIRELEI ANCA LA MULTI MULTI ANI, SA FII SANATOS SI LA PUNGA GROS, SA AI NUMAI ZILE SENINE SI IMPLINIRI IN VIATA.
si acum, chiar daca nu este inca 28...eu urez in avans
NATALIEI si
MAYA-ei LA MULTI MULTI ANI, SA FITI IUBITE SI FRUMOASE, SANATOASE, SA AVETI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA. LA MULTI ANI!!!!! (petrecere frumoasa)

joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Noki_Lara spune:
Howdy si pe seara...
Ati scris multe su misto lectura am avut, recunosc, asa ca bag repede 2-3 raspunsuri, ca maine nu cred ca apuc sa intru decat pe seara, ca am facultate de la 9 la 16.3o!!!!!!!!!!!!!!!!!!, timp in care pitica va sta cu taticul ei iubit.

Care, by the way, mi-a declarat senin ca lui ii place tare mult sa stea cu ea si ca chiar nu i se pare nimik complicat in asta. Pai foarte bine, atuncea, sa amortizam noua bona a copilului!

Anda- esti suuuper tare! Ma prapadesc si io de ras la postarile tale.
1. Cu bona, naspa viatza a avut, nu cred sincer ca minte, dar deschide okii bine de tot, preventiv, macar.
2. Cu Nic-infierbandatul - io asta nu o consider febra - Capraru si dr meu zic ca e febra daca e peste 38, deci e stare sub-febrila. Sarah a avut la el acum 3 seri si i-am dat 3.5 ml de Nurofen si de dim nu a mai avut nimik. Io zic clar ca a fost d ela dintosi. Care, evident, se incapataneaza sa stea ascunsi.
3. Termometrul clasic cu mercur trebe tinut 2 minute, nu 5. Mie dr meu cel bun mi-a zis sa merg linistita pe mana lui ca e singurul care nu minte.
Lavi- petrecere frumoasa si reusita maine si sa-ti iasa papa bun!Restul d eurari, mai tarziu.![]()
Mirela Anca- ce ma bucur ca ai mai intrat cu vesti.
Asteptam si pozele!
Bulucel- off..naspa si la voic cu atata maraiala. Si pe mine ma dispera zilele de genul asteia de care zici tu.![]()
Feli- Sarah stie veveritzele, de la mami din parc si din Herastrau, unde e full. E fascinata de ele.
Cu Poli si masinile, studentii si alte alea..aceleasi constatari si la mine la facultate.Smekeri, domne!
Astept cu nerabdare poze din iglu!
Madutza- slava cerului ca ati abandonat lista de bolnaviori!

Cam atate despre noi...revin mai incolo cu uralele de LMA, ca inca nu e 12 trecute fix.
EDIT: Deliiiiiiia, pe unde misuni sau pe unde te-ai ascuns? Ce face Anutzache-ul? Sunteti bine? Nu ai mai dat nici un semn de demult.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah