LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
roxisialexia spune:
madutza, eu ti-am raspuns la intrebarea despre vaccin, tot eu iti raspund si la intrebarea despre doctor- este pediatra Alexiei.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Mirela Anca spune:
Bun gasit .Multumesc fetelor pentru urari .Noroc cu aniversarea lui Cristi ca alfel nu mai intram pe forum .Regret dar nu am mai apucat sa intru ,sint total rupta de evenimente .Aseara m-am uitat putin la poze ,superbe .
Noi sintem bine ,mergem in picioare ,avem 7 dinti ,vorbim la perfectie limba chineza si 2,3 cuvinte romana,escaladam tot ce ne iese in cale si in ultimile 2 luni ne trezin noaptea la ora 2 si la ora 5 .(inainte dormea dus toata noaptea ,de la 3 saptamini .
M-am intilnit cu Lavi, va saluta si ea . Nu are calculator acasa si nu poate sa intre pe forum .Sint bine si ei .Eva a inceput gradinita iar Teodor alearga prin casa .Este un copil vioi si dulce .Merge singur de la 9 luni .
Noi am fost in concediu ,am zugravit camera copiilor(boala veche) in fiecare an zugravim macar o camera .O sa incerc sa-mi fac timp s-o sa pun poze .Miine -i luam motu lui Crisri .
Multumesc inca o data pentru urari .Sanatate si pupici .
Acum realizez ca nu am schimbat virsta copiilor de la semnatura.N-o luati in seama .
Mirela ,
Cosmin - 3 ani si 8 luni si
Cristian -6 lunisi jumatate
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze Cristian Andrei + poze intilnire burtici
silvia_d spune:
gandacel,de ce zici tu ca nu ti-a dus nimeni dorul?de ce incepi mesajele pe tonul asta pesimist?ai un samburel in burtik,nu??
fii mai vesela,mai tonika,tu care ne dadeai la toate sfaturi...tztztztzz..hai,nu mai fii asha!de unde stii ca nu ti-am dus dorul?kiar vroiam eu sa te-ntreb daca ti-ai gasit femeie-n casa sau bona!
silvia_d spune:
mirela,bine-ai revenit printre forumiste,asteptam poze...dar...cum critian:6 luni si jumatate?
anda77 spune:
m-am foit mult dk sa va plictisesc cu povestea vietii bonei blonde, dar pana la urma am zis sa va plictisesc nitel cu ea, vorba lui bic, io am ramas cu gura cascata cand am auzit ce viata a avut asta. dk nu vreti, nu cititi, e cu stirile de la ora 17: se marita la 16 ani si fuge de-acasa ca ta-su a zis ca sa dispara ca o reneaga. face un baietel pe la 16 ani. in 1992, cand baiatul are 2 ani si jumatate si ea vreo 18 si jumatate si gravida in 7 luni cu 2 baieti gemeni, naste unul dintre gemeni prin avort spontan, dk pot sa zic asa. se chinuieste cu un baiat in burta, unul in brate si unul de mana vreo 2 luni, locuind la socrii in acest timp. naste si al doilea geaman la 9 luni. peste alte 2 luni, bunica sotului, senila, le pune in ciorba, soda caustica in loc de sare. mananca toti din ciorba. ea si sotul stau 3 zile in coma la reanimare, baietelul de 2 ani si jumatate moare in urma ciorbei. cand se trezeste, nema baietelul...a zis ca si-a revenit oarecum normal ca ii avea pe cei doi gemeni. anul urmator socrul pierde casa in urma unei garantari de credit. ajunge cu copiii in strada. sta 2 zile pe unde apuca, mai mult pe strada si dupa 2 zile se duce la ta-su sa-i ceara iertare, numai sa-i primeasca pe toti inapoi, ca i se imbolnavesc copii. dupa inca 2 ani mai naste o fetitza. acum are 3 copii. eu stiam doar de unul, deoarece doar unul i-au trecut in cartea de munca aia de la mega image unde a mai lucrat ea (afara de familia cu fetitza handicapata locomotor) si asa imi spusese agentia de bone.
in fine, acum e restabilita, sotul are serviciu bunicel, copii stau la parintii ei, la curte, in timpul saptamanii iar ea cu barba-su au un apartament de 2 camere de la sri, serviciul sotului.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
Buna ziua tuturor!
feli nu imi vine sa cred, de cand il tot astepti? Asa mult dureaza? Sa il stapaniti sanatosi ![]()
gandacel sanatate multa! Ai grija de tine si de burtica.
noki ma bucur sa aud vesti bune despre printesa ta.
Pup fetele vesele 
madau, frumoase poze !
simona, sanatate multa micutei!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Mirela Anca spune:
Silvia draga aia era virsta lui Cristi cind am intrat eu ultima data pe forum .Am uitat sa modific .Ce puturoasa am fost ,am lipsit ff mult .
Gindacel sarcina usoara si multa sanatate .Esti curajoasa sa-l faci pe bebe 2 asa repede.E greu pentru tine dar f bine pentru ei .
felicia74 spune:
Am fost in Poli si o veveritza ne-a taiat calea. Apoi si-a mancat tacticoasa nuca, chiar daca stateam la 3 m distantza de ea. Ce frumos! Insa chiti a fost insensibila, nu o intereseaza animalele sau copiii, nu, nene, doar oamenii. Si daca mai si rade vreunul la ea, scoate un tipat de bucurie.
Ma miram cati stundenti au in ziua de azi masini si ce masini. Pe vremea mea (maica
) - am absolvit ASE in '97 - era o singura tipa in serie care avea dacie berlina (avea salariu barosan la Zepter - 300 euro, pe vremea aia o multime) si ne uitam la ea ca la cine stie ce avuta. Mama, ce s-a mai schimbat lumea!
anda zi-i sa-si vanda povestea celor care fac telenovele, ca eu asa ceva nu am mai auzit. Oricum, mie imi pare de incredere, ca daca nu a innebunit la cate belele a avut, nimic nu o mai sperie.
Roxi pe 1 noiembrie se fac 2 luni de cand l-am comandat
Cred ca e ultima comanda
Madutza bravo-bravo-bravo, in sfarsit a iesit soarele si pe strada voastra! Sa fie intr-un ceas bun
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
dordia2000 spune:
Anda da nasoala experientza de viata a avut saraca. Poate va fi bine si va tine mai mult decat prima!!!
Mirela bine ai revenit printre noi!!!Niste poze, ceva???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005