LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 9
madau spune:
Noki mersi ptr sfat, sigur ca ma duc la gineco, doar nu-s nebuna sa ma tratez acasa dupa ureche. Doar ca mai intai tre sa-mi fac analiza sa vedem ce bazdagau - cum ii zici tu -e. Nu pot risca sa aplic cine stie ce tratamente ptr ca am steriletul ala pus si nu e de joaca. Mai incerc sa ma spal cu ceai de galbenele si nitel bicarbonat, parca parca e mai binisor.
Simona incerca cu ceai de menta, laptele facut cu mucilagiu, morcovi fierti si orez.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
felicia74 spune:
Ete, intra Brado
Parca aveai treaba![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
simona dragusin spune:
MULTUMESC
Ma duc sa-i iau lapte f lactoza.
Nu stiu ce va minca pt ca morcovi si orez...nu vrea nicicum.
SIMONA si PATRICIA
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Despre diaree cam acelasi lucru care s-a spus dar eu nu sunt de acord cu branzica de vaci decat dupa ce incepe sa se refaca.
Noi suntem ok, am papat ieri ciorbitza de dovlecei si a fost buuuuna si de azi avem liber la de toate. Gata cu regimul. Ma duc ca s-a cacat fi'miu pana sa apuc sa il pun la oala! Offff!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Gandacel spune:
Bunaaaa!!!
Desi nu cred ca ne-a dus nimeni dorul, intru si eu sa urez sarbatoritilor pe care i-am sarit din motibe obiective La multi ani! Cu sanatate, bucurii si la tot mai multe realizari!
Eu sunt vraiste de raceala. NU prea vad bine, sunt ametita, nu dorm de 4 nopti din cauza tusei continue si nu pot respira. Sper sa nu-i dau lui Bogdan asa ceva, dupa ce saracutul abia a scapat de raceala! Eu di pacate a trebuit sa trec la antibiotic, dupa ce am incercat aproape 10 zile s-o rezolv naturist!
Ati scris atat de mult, incat nu pot citi, din cauza timpului care nu se intinde, din cauza ochilor care nu ma ajuta si a neuronului obosit de nesomn... Ati discutat despre lucruri care ma intereseaza rau de tot si pe mine, vaccinuri, analize, lapte "gratuit". Sper ca am timp cat de curand sa reiau lectura mai serios, sa vad exact ce si cum.
Eu inca nu stiu ce sa fac cu vaccinul lui BOgdan, inteleg ca nu e o abordare unitara din partea medicilor, ceea ce mi se pare cel putin ciudat. Nu exista un program national de vaccinari, care trebuie respectat? De ce se fac atat de multe tipuri de vaccin si la intervale atat de diferite?! Nu ma refer la varianta gratis vs. cea platita...
Brado vad ca este foarte bine documentat si si-a luat foarte in serios rolul de tatic, suplinitor de mama!
Hai sa va zic una buna despre bone. Duminica o sa vad alta. Am mai discutat cu inca una ieri, asa, degeaba, ca nu o interesa decat copil peste 3 ani... adica matur! Insa incepe sa mi se para interesant sa-mi observ propriul comportament dupa cate o conversatie cu o potentiala bona. IMI E FRICA!!! Cred ca undeva in fundul sufletului meu nu vreau sa aiba altcineva grija de Bogdan. Si in acelasi timp, abia astept sa vad ca mi s-au luat de pe umeri responsabilitatile privind casa si copilul... Ca parca ma vad rasufland si eu usurata si simtindu-ma odihnita, relaxata si mai OM. Dar nu stiu ce am de ramane frica asta ciudata undeva in coltul din dreapta al inimii...
Sanatate multa bebicilor bolnaviori si sa ne bucuram de perioada asta a aniversarilor!
Gandacel
14+ si Bogdanel (14.11.2005)
brado73 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Ete, intra BradoParca aveai treaba
Si tu parca erai pe-afara...

Doru, tatic de Ilincuta scumpa
, si sot iubitor de Felicia
madau spune:
Hello..familia..gata cu cearta

Am apucat sa pun si eu poze noi la semnatura, ptr cine vrea sa ne vada cat am crescut

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Madutza10 spune:
Neata ,de fapt nu prea mai e dimineata ...:)
Sa ma laud si eu ca am dormit toata noaptea ,s-a trezit piti abia la 7:00 ,apoi nanic inca o ora ,iar de la 8 a bintuit continuu ,acum ma pot rasfata si eu cu o tigara ,o cafea ,e tare bine.
Nu-mi vine sa cred ca s-a facut baiatu' bine ,i-a revenit zimbetul ,ma saturasem sa vad atita suferinta si tristete pe fetica lui ,tare greu a fost ...
De azi am sa intru si eu mai des ,ca nu mai sint asa aglomerata ,masina nu am momentan ca sa pot plece pe undeva ,mi-a luat-o tati ca a lui e la tirg ,vrea s-o marite !
Cu vaccinul am inteles ce si cum ,am s-o mai intreb si pe stupida asta de familie dar e cam pe dinafara ,eu vreau sa le cumpar p'astea de un an chiar daca pina acum le-am facut pe cele de stat ,sper sa fie bine dupa ,ca si dupa cele de stat!
Schimbam pediatru ,mi-a recomandat sefa sotului o dr. de la Budimex ,cica e buna ,o cheama Ghita Augusta ,a auzit cineva de ea???
Noki si noi mai folosim belenderul ,asta de cind s-a imbolnavit ,n-a mai vrut sa puna gura pe nimic pasat ,sper sa-l dezobisnuiesc curind!
Madau ,pup fata ,dulcica tare si se face din ce in ce mai frumoasa !!
Simona,ce-a zis Brado e valabil la diaree ,eu tot asta am facut ,sanatate multa !Eu zic sa o vada dr. ca nu-i de stat ,cu atitea viroze ,nu se stie ...
Gandacel,bafta multa la gasit bona potrivita ,o vei gasi cu siguranta ...
Fug la cafea ,pupici ,revin later!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
dordia2000 spune:
Noi mai nou ne trezim pe la 10.00 sau 9.45 cam asa. E boieriiie!!! asta din cauza jaluzelelor care inchise zici ca e noapte si...doarme baiatul!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mandyksch spune:
Gandacel, stransul acela de inima l-am simtit si eu. Azi vara, si inca f. tare. Eram epuizat, nervoasa, nedormita, Kriszti ma termina.Simteam nevoia sa iau si eu o pauza, sa am timp si pt. mine, dar undeva in strafunduri nu ma lasa ceva, nu puteam sa las copilul cu altcineva.Era un paradox.
Si, uite-ma acum...intoarsa la job de 3 luni, cu bb la parintii mei cel putin 10 ore pe zi.M-am obisnuit. Insa eu pot sta linistita, am incredere in maica-mea...nu stiu ce faceam daca trebuia sa ii caut bona.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)