LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau si eu am avut candida pe perioada sarcinii si nici urma de mancarimi, doar secretie mai abundenta. Prietena mea ginecolog a zis ca mancarimile sunt date de altceva (deci mai e o ciuperca pe acolo). In ce priveste "contagiozitatea" candidozei, cica nu, ca e doar un dezechilibru al florei vaginale. Uite aici:http://www.ele.ro/articol_1039.html

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

PS: poate nu ma mai crede nimeni, dar a venit iglul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli felicitari ptr iglu, sta Ilincuta il el???

Am citit articolul, insa daca zici ca nu e contagioasa, nu stiu cum m-am pricopsit cu ea, ca-s foarte atenta la capitolul igiena.
N-am nici o secretie de nici un fel, doar o mancarime de mor. Luni ma duc sa-mi fac o analiza, insa acuma ma uitam pe net si vad ca toate dureaza cam 3 zile pana dau rezultatul, deci am ceva de indurat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Goooood morning!

Noi am facut nanitza ok, cu o singura trezire pe la 3.45, dat suzi, stat 5 minute cu ea si tulit-o tiptil apoi la mine in pat.
Deci zic io ca suntem pe drumul cel bun!Raceala a trecut chiar de tot, slava cerului.

Asa e, Feli, si io-mi aminteam de dimineatza ca acum fix un an v-ati intalnit voi - din pacate io nu am reusit sa ajung ca eram ca si acuma, cu facultatea si apoi trosc-plosc Lavi a produs un ploduletz!Suuuper!

Cu blenderul...ieri m-am ambitionat si am zis sa incerc sa-i dau pasat cu furculitza, ca era ficat de vita, deci destul de moale. Culmea e ca a papat. Mai greu, dar a mers totusi treaba. Ce nu-mi place e c muncesc de multe ori mai mult timp decat daca blenderuiesc...Da' deja am pui mare, trebe sa ma adaptez, nu?

Madau- io zic ca se poate lua, mai ales daca esti tu sensibiloasa rau si io stiu ca est tare alergica, deci taman mediu propice! Of, sa treaca repede, ca naspa e!

Joy- pentru gandurile bune!

Va las ca plange zgatiutza, fug la bibileala de dimineatza, api in parc sa amortizam vremea buna!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau- povestiri din cripta: era cu 2 sapt inainte de nunta. Si ce-mi zic io: ia samerg nitel sa ma bronzez la Piscina la Clubul Nastase, Floreasca...merg, toate bune, ac plaja, frumos, tra-la-la si...greseala: intru in piscina. Asta duminica. Luni ma apuca niste mancarimi de imi venea sa ma urc pe pereti si tot atuncea am plecat la Bistrita pentru actele pre-nunta, alea oficieale, analiza tot tacamaul. Cand m-am intors - in 2 zile- m-am dus la ginecoloaga, ca evident ca nu mai suportam - facut analiza de secretie, aparut frumusetze de bazdagau pe acolo, ciuperca, evident...da-i tratament de-ala bengos, un antibiotic ff puternic care se ia doar de 3 ori si stiu ca m-a costat acum 2 ani jumate vreo 800.000. Apoi de la el mi-a trecut mancarimea dar tot trebuia sa facem tratament si io si Adila cu nus' ce crema. Dar asta am facut abia dupa nunta, ca deh...
Deci...fuga la finecolog, ca nu e de glumit.

Amu chiar ca plec la plod!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

buna fetelor
Am si eu o rugaminte!

Spuneti-mi si mie ce as putea sa-i dau Patriciei ca a facut diaree si dr e abia de la 14.

multumesc

Stiu ca s-a vb dar nu mai gasesc si nu ma lasa nici fata sa stau la calc

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Madau a venit doar avizul postal, dar tot ma bucur, ca nu credeam ca-l mai vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

SIMONA, smecta, ceai de menta, enterol si regim, mucilagiu de orez in care faci laptele, morcov fiert, orez, branza vaci , banana, mar copt

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

quote:
Originally posted by simona dragusin

buna fetelor
Am si eu o rugaminte!

Spuneti-mi si mie ce as putea sa-i dau Patriciei ca a facut diaree si dr e abia de la 14.

Ceai de menta, jumatate de plic de Smecta, lapte doar formula FARA lactoza (Nan, Humana)... Daca face des si apos, ia si niste saruri de rehidratare, Humana Electrolyt... Imediat trecuta pe regim: orez, morcov fiert, banana, mar copt... Trebuie vazuta de doctor, sa stabileasca daca e virala sau nu, poate e doar o simpla indigestie, mai ales daca nu are febra si varsaturi... Sanatate multa !

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput

Noki cred ca antibioticul ala a fost Losec. Eu am dat un bulion pe ele si a fost vax, ca desteptu' de dr nu mi-a dat sa fac o antibiograma, ca deh, era alt "celebru". Asta e! Tot saracul nistatin a facut treaba. Deci: trebuie neaparat o analiza de secretie
Simona ce-a zis Bianca + lapte fara lactoza.

Mergi la inceput