LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

madutza la un an poti afce infanrix penta, care se gaseste in farmaciile helpnet si 2na insa trebuie sa cauti ca nu au peste tot, costa aprox 240 -250 ron.
Priorix il poti face fie la 11 luni sau impreuna cu infanrix la un an sau la un an si o luna.
In loc de infanrix penta poti gasi pentaxim( este cel facut de pastor).

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai fetelor dar chiar nu e subiect separat la evenimente pt Mirela Anca???

Oricum eu ii spun aici si sa fie sanatos si voios si la punga gros!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am ajuns si noi acasa cu bine, dar obositi. Nu am apucat sa citesc, vroiam doar sa va spun c-o sa trimit albumul cu poze pe contul comun.

La Multi Ani! pentru Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Neata la mamici si bebei

Azi noapte a plans Alice in somn si nu o data ci la intervale regulate,oare chiar o fi de la dintisori,cei drept parca are gingia umflata.I-am dat pe la 2 nurofen sperand ca se va linstii dar nici vorba.A inceput de ieri sa stranute si ii curge umpic nasucul.
Iar eu tusesc destul de rau,ma gadila in gat,e o tuse magareasca,si stranut.Cred ca am luat raceala asta una de la alta,ca stam mereu "bot in bot"

Ieri am iesit afara pe la ora 14,sigur ca fara carucior,de acum inainte va sta la buni,nici nu am mult de mers pana la ea,aproximativ 5 minute pentru mine,iar pentru Alice cam.20min.tinand cont ca ea trebuie sa observa tot ce este in jur si sa fuga dupa toti catelusii si pisicutele care la intalneste in cale.
Concluzia,vrem sa renuntam cat de curand la carucior.
Am fost la cumparaturi si cu sora mea(studenta la psihologie),ea fiind libera ne-am permis toate si o plimbare in toata regula,cum nu mai facusem de mult.Asta incluzand si datul in leagan,suntem toate 3 impatimite in ale leaganului,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Neata la mamici si bebei

Azi noapte a plans Alice in somn si nu o data ci la intervale regulate,oare chiar o fi de la dintisori,cei drept parca are gingia umflata.I-am dat pe la 2 nurofen sperand ca se va linstii dar nici vorba.A inceput de ieri sa stranute si ii curge umpic nasucul.
Iar eu tusesc destul de rau,ma gadila in gat,e o tuse magareasca,si stranut.Cred ca am luat raceala asta una de la alta,ca stam mereu "bot in bot"

Ieri am iesit afara pe la ora 14,sigur ca fara carucior,de acum inainte va sta la buni,nici nu am mult de mers pana la ea,aproximativ 5 minute pentru mine,iar pentru Alice cam.20min.tinand cont ca ea trebuie sa observa tot ce este in jur si sa fuga dupa toti catelusii si pisicutele care la intalneste in cale.
Concluzia,vrem sa renuntam cat de curand la carucior.
Am fost la cumparaturi si cu sora mea(studenta la psihologie),ea fiind libera ne-am permis toate si o plimbare in toata regula,cum nu mai facusem de mult.Asta incluzand si datul in leagan,suntem toate 3 impatimite in ale leaganului,

Am apasat din gresala (trimite un raspuns),sper ca nu a fost trimis ca nu am terminat de povestit.
Am observat la ii este frica lu'Alice de copii,de fapt de copiii mici care tipa,si izbucneste intr-un plans de nu o pot opri.Asa ca ma feresc sa intre in contact cu ei,cu toate ca nu cred ca este bine.
Are un baietel cu care se joaca are 4 ani,care tipa cam des,dar cred ca s-a obisnuit cu el deoarece nu-i este frica,si nici nu i-a fost vreodata.
La noi in casa nu se tipa,asa ca nu stiu de unde comportamentul asta la ea.
MADUTZA 10--eu nu am auzit ca inainte de antipolio cu o luna nu se administreaza injectii im.,dimpotriva dupa antipolio timp de 6 sapt.nu se fac injectii im.
Mai ales ca Alice pe 14 nov.trebuie sa-i fac vit.D im.iar apoi adm.antipolio.+vaccinul de rigoare.Ea face pe 5 nov.un an iar daca antipolio.se va administra mai repede de 14 nov.eu voi fi nevoita sa il fac macar cu o zi inainte.Medicul pediatru mi-a spus,asa ca am incredere in el.
Aaaaa,am fost la alt medic pediatru pentru ca cel de aici din Rasnov e doar cu cuvantul, cu vaccinurile si cu retetele gratuite.
In brasov am fost ultimele doua dati,si ne-a dat tratament pentru rahitism,ceea ce medicul de la Rasnov nu descoperise,,asa ca e dreptul meu sa caut altul mai bun.NU???
Are un cabinet f. frumos,asa ca Alice s-a simtit bine,nici macar nu a plans.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

NATI, MAYA
Sa cresteti mari, sanatoase , voiase si frumoase! Sa aveti viata plina de infinite bucurii, norc cu carul si iubire fara margini!!!!

Lavi, Monet, sa va traiasca printesele si sa va umple viata de bucurii!!!!

Canutza, lui Dimitrie!!!!
Mirela Anca, LMA si micutzului Cristi la 1 anishor! Sa creasca mare sanatos, voios si norocos!!!! (scuze de intarziere!)

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nostalgie-nostalgie!
Acum un an aveam intalnire la Terasa Doamnei si ma intreba Mirabilis daca nu vin si eu. Eu cica nu stiu ca ma doare capul. Dar am dormit putin la pranz si am venit voioasa. Eheee, ce vremuri

Acum Ilinca distruge casa si nu ma mai lasa la pc. Bravo ei!
Alondra bine ai revenit si multa sanatate!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, Monet ... v-am urat in avans ! Scuze!

M-am zapacit !!! Multumesc Feli!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata

Iaca am terminat cu comp mai repede decat ma asteptam, am avut tatic vrednic ce mai
Miruna e bine, i-au trecut bubitele de la guritza, s-a vindecat si funduletul, e vioaie si vesela..acuma tocmai distruge patul si danseaza

Mai rau sunt eu care cred ca m-am pricopsit cu un pui de candidoza de la ea, am niste mancarimi de ieri de imi vine sa ma urc pe pereti . Nu stiu ce dracu fac pana luni cand imi pot face analizele, m-am spalat cu ceai de galbenele, dar nu e mare branza de imbunatatire. Spalaturi interne oricum nu pot face din cauza steriletului asa ca...daca nu mor pana luni, nu mai mor niciodata.
Nu stiu insa cum am putut lua eu, e chiar asa "contagioasa"??? Adica daca sa zicem m-am sters dupa baie cu prosopul cu care am sters-o pe ea pe fatza puteam lua?

In fine..nu va mai stresez cu asta, ca poate nici voi nu va pricepeti, in rest suntem ok, profitam de vremea asta minunata si stam cat mai mult pe afara.
Noutati nu avem, vad ca nici de scris nu ati mai scris mult, ma duc deci sa-mi innec amarul intr-o si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

am pierdut bunatate de mesaj......

NOKI, si-a revenit sper SARALINA cu somnu...vai si de tine, stiu cat de greu este cu trezitul asta noaptea si urletele si mai ales ca numai vrea sa doarma....
nu stiu ce sa-ti zic, ca vladutu' meu nu arata ca si cum ar fi speriat de ceva.
va pup
eu luni ma duc cu el la dr si abia astept sa vad ce zice.

apropo de frecat la urechiusa, acum cateva zile piticu meu se freca la urechiusa dreapta. facea ce facea se oprea ducea mana la ureche.
dar dr este la nu stiu ce congres, poate-mi da asta din policlinica o trimitere la orl..

INA, mama, 18 ani sau 8 ani? atat ati incercat??? DOAMNE, te stimez si-mmi dau palaria jos in fata ta.
nu cred ca puteam sa mai am sperante dupa atata timp...si uite ca ai o mandrete de pufulina si inca un samburel mic in burtik.
ma rog pt voi, sa fii sanatoasa, sa ai grija de tine si de amandoi piticii si sper sa fii bine.
-ici RACHEL-inei cea necumintica care face "figurine" si nu doarme noptile.
esti o eroina pt mine.

gata, numai pot sta ca trebuie sa plec ...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput