LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

multumim tare mult de urarile voastre. am avut o petrecere de pomina. tare faina.
promit sa pun poze. sa le download si pote chiar in seara asta le asez in album.

cu drag va pup.....

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

OCTOMBRIE 2006

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by madau

quote:

Ati observat ca intre 3-8 dec sunt numai fete, iar 17-29 dec numai baieti?

Noroc cu Mirunici si Rianna ca au mai stricat nitel ordinea in lista ca altfel...erau numai baieti de pe 9 dec

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Ehehe, smechere din nascare fetele astea ale noastre, s-au bagat sa le "strice" ordinea la baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanuc spune:

Buna!Nu am mai dat nici un semn de viata desi va citesc in fiecare zi
Luca merge in picioare in casa foarte bine afara imi este inca frica sa il las singur...mai avem cateva zile si implinim un an si deci ne pregatim de petrecere ...Noi suntem din Bucuresti dar Luca s-a nascut la Iasi ptr ca sotul meu a fost detasat aici ptr 2 ani ,dar in curand ne intoarcem la Buc (pe 15 nov).

Inca il
alaptez dar din ian-feb vreau sa ma intorc la servici si nu reusesc sa il fac sa bea si din biberon.Ma gandesc deja sa incep sa imi caut o bona sau ar mai fi si varianta de cresa ptr ca va avea pb un an si patru luni...mi-e foarte frica ptr ca nu l-am lasat cu altcineva ptr mai mult de 2-3 ore pe zi si trecerea la 8-10 ore va fi grea dar este un copil sociabil.
Sper sa reusesc sa scriu mai des desi eu sunt cam retinuta si nu prea ma pricep sa dau sfaturi desi recunosc eu folosesc sfaturile voastre de pe aici(cat de egoista sunt...acum mi-am dat seama)dar daca o sa va cunosc mai bine poate o sa am mai mult curaj.
Hai ca m-am lungit de data asta cam mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Neazta pe ploaie!

Daniela bine ai venit in grup!

Lavi ma bucur ca a iesit asa de fain, abia astept pozele.

Ripley suna tare OK propunerea ta de tort. sa stii sa mi-am notat-o, ca imi place tot ce sa face usor

Sa va continui cu o pveste din ciclul: ce vraji a mai facut suzeta mea, dupa episodul cu tati. Ieri am fost la plimbare cu Stefan, dupa ce a papat prin parc, normal, a urmat kk. Nu aveam alt loc decat in masina, asa ca l-am schimbat cu chiu cu vai, ca nu statea o clipa. Cine ma vedea de afara, pe jumatate varata in masina, ar fi zis ca-s un killer in serie stranguland pe cineva! In final am terminat si am plecat spre casa, sa mai dam o tura cu carutzul prin jurul blocului. Stefanelu' in loc sa traga pe dreapta - ca de somn ii era somn - urlete peste urlete. In disperare de cauza, il iau in brate din carutz - la fel! Zic: asta nu stie sa adoarma decat cu suzeta. hai sa i-o dau! Si ma apuc de cautat suzeta: geanta, carutz, masina...nika. Ma gandesc ca am pierdut-o prin parc. Il sun pe tati sa aduca alta de sus. Pana a venit tati, Stefan s-a foit la greu, nici gand sa se potoleasca. Zic: hai ca nu mai stam afara, il duc totusi sus si-l culc acolo. Ei si acasa avem revelatia zilei: suzeta puiului, cu lantz cu tot, era in scutec si aproape ca-i intrase in fund . Va dati seama ca, la indepartarea ei, s-a linistit si piticu'. Concluzii pentru mama-sa:
1. tratament intensiv cu lecitina
2. Picaturi Visine pt ochi: 2 sticle maaaari
3. Sper sa scapam cat de repede de suzeta, ca te miri ce mai sunt in stare sa fac!

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

-BINE A-TI VENIT

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

EROAREEEEE -MESAJ INCOMPLET
DANIDA SI HANUC -BINE A-TII VENIT

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Tania am murit de ras. Dar parca e mai sa fie dependent de suzi decat sa bage tot in gura ca Ilinca

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna ziua tututror!

Alexia tot are muci, inghite greu, parca acum se aud in plamani.maine merg la doctor ca nu se mai poate, m-am saturat de mucii astai pina peste cap, urla mereu nu ma mai intelg cu ea deloc.
Nu ma lasa sa ii curat mucii se zbate ca pestele pe uscat, nu mai vrea sa doarma ziua, s-a saturat de iaurt, banana, cereale.
VA rog sa imi da-ti si mie idee de papa pentru bb.,ce mai pregatiti voi? Si ce combinatii se mai pot face pentru papa de la ora 18.

tania am ras cu lacrimi, esti super MAMI!Spune-ai ca te bate gandul sa incepi serviciul, ce ai facut?

gandacel cum te simti? Da-ne un semn ca totul e bine.

hanuc si danida bine ati venit!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello si de la noi!

Feli, nu cred ca vine cu niciun peste, macar sa-si fi incarcat bateriile. Maria are suzi, dar fiindca incerc sa i-o dau numai la somn roade in restul timpului absolut orice. Ma intreb cand va trece etapa asta cu bagatul in gura a tuturor chestiilor care-i apar sub ochi.
Simona, vezi ca iei bataita, ce-i aia musafir? Ca esti de-a noastra de demult.
Bun venit danida.

Pischi, asa-i ca trece repede week-endul, dar asa il asteptam sa stam toti trei. Ma bucur pt el ca s-a distrat.
Tania, am murit de ras cu suzi cea nazdravana, deja ai doua povestioare, daca te chinui acusi scrii o carte despre ea.
Hanuc, prin ce zona stai, poate ne vedem la plimbare pana pleci in Bucuresti?

SI eu ma cam ingrozesc ca va fi cam multa lume la petrecerea Mariei de 1 an, sincer as fi preferat sa fim numai noi si nasii. Asa cu bunici, matusi, strabunici se umple casa si tare ma tem sa nu faca Maria vreo criza de plans cand o vedea casa asa de plina.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ioana si eu m-am ingrijorat din cauza asta, insa s-a comportat excelent, a fost in centrul atentiei si a facut ce a vrut.
Pup fetele si va doresc sa iasa super!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput