LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 19
ioana_77 spune:
Roxana, uite idei de ora 18:
- budinca de taitei cu branza si ou la cuptor
- orez cu lapte
- gris cu lapte (sincer eu nu m-am lamurit ce are lumea impotriva lui, dar am impresia ca se cam exagereaza. Nu cred ca e nici o problema daca ii dai o data pe saptamana)
- orez cu lapte si mere rase
- budinca din orez fiert cu mar ras si ou la cuptor (asta am facut mai demult pt noi si a iesit super ok, bine, pt noi puneam zahar)
- papanasi
- branza cu mamaliga si smantana
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
pitic-03 spune:
Fetele!!
Scriem iar in fuga pt ca trebuie sa facem curat si ordine dupa mini petrecerea de aseara organizata pt"motzul" baiatului
A fost super, super cuminte, "s-a dat in barci" vazind ca e centrul atentiei musafirilor (care au fost exagerat de cuminti si de draguti cu el, si au plecat si relativ repede!), a primit jucarii, mai mari, mai mici, o sacosa mare de hainute, ceva banuti de buzunar
A pus mina prima data pe bani(dar nu i-a luat), a luat hotarit cheia de la masina, a mai pus mina pe iconita si oglinda.....DOAMNE ajuta!!!
A mincat ceva laptic si pe la 23,30 si dormea!!
revenim...
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
hanuc spune:
[quote]Originally posted by ioana_77
Hello si de la noi!
[b
Hanuc, prin ce zona stai, poate ne vedem la plimbare pana pleci in Bucuresti?
Ioana noi stam in Tatarasi ,voi pe unde stati...?
Claudia si Lucasor
bianca_mo spune:
HANUC , DANIDA , bine ati venit!ELA, bine ai revenit!
ROXI, Serban la fel a patit cu mucii, tusea, am toooot rabdat, si dupa a treia consultatie si al treilea sirop de tuse, in sfarsit e bine... si lui i se auzeau secretiile in piept, a fost diagnosticat cu bronsiolita... sanatate multa!
TANIA, faina treaba cu suzeta...
LAVI si MONET, ASTEPTAM POZE!
PITIC, felicitari pt petrecerea de motz!
IOANA, ce bun ar fi un peste...
sper sa fiti bine, mamici, burtici si bebelusi... va dorim o seara frumoasa si o noapte linistita!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Noki_Lara spune:
Howdy si de la noi!
Am gatat primul modul de facultate, asa ca iacata-ma, dupa 6 ore de contabilitate printre voi!![]()
Nu am citit nimik in urma, ma apuc acuma, dupa ce va zic 2-3 vorbe si despre noi: Sarah a sarbatorit azi-noapte Halloween-ul, cum altfel decat cu stat treaza si frecat menta prin patul ei - daca plecam urla de numa', apoi cand am luat-o in patul mare, facea ture pe acolo. Deci, fara somn deloc! Asta dupa ce aseara a adormit intr-o ora de la culcare -asta e un nou record mondial la noi!![]()

Apoi acuma la pranz cand am venit acasa am constata ca are 5-6 bube imense pe fatza, si inca cateva imense, latite si umflate pe maini si urechi. Disperata, o dezbrac, de fruca sa nu fie ceva grav sau macar vreo alergie alimentara. Ei bine, nu, nu mai erau alte bube! Cand sa-mi pun intrebarea retorica: oare o fi fost vreun tantzar???, Adila ma informeaza ca aseara pe el l-a muscat unul in timp ce se uita la TV. Fug la copil in camera si descopar idiotul, cretinul si boul de tantzar care mi-a maltratat copilul, l-a umplut de bube inainte de ziua ei - ca sa arate biune de tot in poze- si i-a dat o alergie de toata frumusetea, incat adio! somn!

Deci, am descoperit si sursa de ne-somn, sau cel putin sper ca asta sa fie. Chiar, intrebare: a mai patit cineva asa cevAlergie de la piscaturile de tantzar?? Io recunosc ca fac si ma gandesc ca daca io, adult fac, in corpusorul ei daca a intrat o asemenea cantitate mare de saliva de tantzar e posibil si mai rau, nu?????
Cam atata despre noi...ma duc sa citesc ca nu am apucat de 2 zile si revin. Sper. Asta daca bufntza mea binevoieste sa doarma mai mult de clasicul 40 de minute - alta noua achizitie de cateva zile incoace...![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Raspunsuri rapide:
Dordia- sa-ti traiasca scumpetea de bunica! Si io am una bucata in dotare si o iubesc taaaare mult, ca ea m-a crescut si evident nu numai de-aia!

Alinush- sa-ti traiasca si tie mamica draga! 
Sanatate multa si tie si micutei mucoase!

Monet- ce ma bucur de vestile bune. Pai cum altfel sa fie scumpa de Maya, daca nu o nazdravana si o fetitza hotarata...ca doar are cu cine semana. Vazut pozele si placut muuult!
Pupici ei si Liutzei!
Danida- bine ai venit in gascone!
Da' nu pot sa nu te intreb de ce nu m-ai oprit daca tot zici ca -ai vazut la BE? Si unde m-ai vazut???? Mai, e cam ciudat asa...sa te cunoasca lumea pe starda si tu nu...

Negara- of...exact asa e si sarah, ca Elise in perioada asta. Nu stiu ce sa ma mai fa cu ea cu somnul. Si l-a dat de tot peste cap, ea care era ceas la faza asta. acuma e dezastru. Dar de maine gata! cu huzurul alaturi de complicele nostru, tati, inapoi la militarie, alaturi de mami care nu mai are cursuri...Pai ce-i asta? Au scapat lucrurile de sub control...

Catutza- felicitari pentru ditzosul-masea! Auzi, dar nu vrei tu s-o trimit pe tanti Maselutza asta si pe la alte case? Prin lacul Tei?
Ca ma dispeeeeeeera...gingia de sus sta sa buseasca asa de umflata e, dar asta e starea ei de 5 luni incoace. Deja m-am plictisit de rutina zilnica de a o cauta de dinti. Cred ca o sa raman cu tic si la 18 ani tot de ei o s-o caut...![]()
Dau send sa nu pierd bunatate de placinta!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
danida77 spune:
Buna seara fetele
E o vreme afara de zici ca-i noapte.Sau unde-oi fi eu obosita...Ehh...am fost si afara si acu' fac niste mazare din care o sa-i dau si piticului. Tot ce pun in ea e fiert, evit sa-i dau prajeli, asa ca sper sa-i placa. Am observat ca lui ii place mai mult mancarea de la noi, decat ce-i pregatesc pt. el sau borcanase. Am intrebat pediatrul in care am o incredere infinita si cica-i place ca are gust. Ha ha ha. Asa-i ca mi-a facut un compliment? Acu' serios vorbind cica tre' sa-i pun nitica sare si lui ca i s-a format gustul si in plus are nevoie de sare in organism. Voi ce credeti?
In alta ordine de idei astazi si-a tinut pt. prima data biberonul. L-am chemat repede si pe tati sa vada si sa admire. Cum s-a intamplat minunea? El de obicei nu vrea sa tina nimic cu manutele lui ci vrea servit direct in gurita pe care o deschide de zici ca-i pui de vrabiuta. De ceva timp, l-am invatat sa tina painea sau biscuitele singur. El musca si roade de mult timp; nu i-a placut niciodata blendaruit asa ca vrea si el tot ce mancam noi. Cand putem ii dam, cand nu ii dam un colt de paine. Cum il vede deschide gura. Daca incercam sa i-l dau in mana intindea bratele in lateral si se apleca cu capul in fata si cu gurita deschisa. Sa mori de ras nu alta. Si atunci ii lasam coltul respectiv de paine pe picior, de unde treptat a inceput sa-l ia singur. Ei la bibe nu merge. Il arunca cat colo si apoi urla dupa el. Dar am observat ca atunci cand se satura il apuca cu ambele maini si trage puternic de el sa-l scoata din gura de zici ca-i ventuza si apoi il arunca. Azi tot asa. Am zis ca vrea sa-l scoata ca a terminat cand colo el il tinea frumusel frumusel si sorbea din el.
Na ca facui si poezii. Si am scris si o gramada.
Va pup.
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
bianca_mo spune:
NOKI, nepotii mei fac ditamai blandele de la piscaturi de tzantzar, mari si umflate, trec cu FENISTIL gel, daca nu gresesc... pupici fetitzei sa-i treaca pana la ziua ei...
edit: DANIDA, si eu ii pun un praf de sare in mancare, de cateva zile, asa, un strop, oricum noi nu mancam prea sarat...dr a zis ca un pic nu are ce rau sa-i faca, ideea e ca , de la o vreme, o sa-i dau din oala mea, nu? incet, cate putin, intervin si la gustul mancarii lui... oricum nu prea papa...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Noki_Lara spune:
Madau- io de la Alice am luat tortul si a fost 300 sau 250.000 pe kil, nu stiu exact, ca depinde daca e mai multa manopera la el sau nu.
Anda77-
quote:Ideeeeeem!
cand o sa-i iasa si lui nichitutul o masea, bianca va merge la scoala...

Simona- nu-s de acord cu ce ai zis ca nu te bagi peste subiectele de LMA. de ce nu? Cum adica esti doar o musafira aicea? NU se pune asa problema. Aici fiecare are drepturi egale normal, asa va daca nu vrei na-na la fundic, sa nu te mai aud cu asa ceva!

Feli- hi hi hi..la voi s-a inrunit consiliul de familion si s-a hotarat asa: partea masculina - Brado, adica

Avantaj: Ilincutzul-chitzac! Despre Cofetaria Ana, numai de bine.Alondra- cunooooastem starea asta mirifica de crize datorate dintilor. De acord cu ce a zis Anda, dar io-i dau 3.5 ml. Doza pentru un an e de 5 ml, deci 2.5 mie personal mi se pare putin. Amu faci cum crzi. Nervi de otel iti doresc!

Feli- dupa cum bine stii io am comandat de la Ebay aparatul foto. Dar stii prea bine de pe mess aventurile cu el-aparatul si firma.
Asta nu inseamna insa ca tota lumea e asa de ghinionista ca mine. Io as incerca iarasi, daca ar fi un pretz bun.Danida- sper ca-ti place cum a iesit mobila de bucatarie, asta daca intre timp ti-au adus-o. maaaama, dar ce firma harnica a gasit. Auzi acolo, sa vina in week-end!
Perfect de acord cu tine ca este extrem de importanta starea de intelegere din famile. Cand io ma mai cert cu Adila, sarah urla di toate puterile...deh, copiii simt, asta e adevarul.Ripley- gata! tortul tau s-a adjudecat!
Lavi- m-am tot gandit a tine ieri. Mi-am adus aminte cu nostalgie de anul trecut SMS-u tau, pe la 10.30 de dim, in care-mi dadeai vestea cea mare. Eram la mama si am iceput sa plang...mama nu stia ce se intampla, apoi i-am explicat ca s-a nascut nataliciul scump...

EDITEZ: rapid, ca s-a trezit deja, dar tot e bine ca a dormit atat! Adica o ora.
Tania- mai, esti de belea! M-am prapadit de ras!

Bianca- saru-mana de raspuns. I-am dat si io cu Fenistil gel, dar tot mari sunt. Sper si o sa treaca pana joi. Doamne ajuta!
Si io pun sare in mancare, asta de la inceput cate putintel, iar decurand -maxim o saptamana- ceva mai multicel, dar nici pe departe atata cat pun la noi, adultii. Din pacate, io gatesc cam sarat.
ROXI- sanatate multa de tot Alexutei, sa se faca repede bine, ca e prea de demulticel bolnavioara.
Si io sunt putin stresata cu aglomeratia de ziua ei- dar sper sa fie ok, ca doar e pe teritoriul ei.

Gata...fug afara cu pitica. In curand, in bezna. Aaaaahhh,urasc iarna!
Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah
felicia74 spune:
Noki in sfarsit a raspuns cineva despre ebay. De fapt tacerea o consider raspuns negativ.
Contabilitate
Ai inteles ceva? Nu stiu cum poate pricepe cineva o iota. De fapt acelasi lucru se zicea si de statistica![]()
"Mai, e cam ciudat asa...sa te cunoasca lumea pe starda si tu nu..." vezi ce vedeta esti?
Si Ilinca face la fel in cazul muscaturilor de tzantar si a patit-o chiar de curand, ca am scos plasele d ela geamuri. Trec cu timpul, la noi Fenistilul nu prea a facut nimic.
BB_alinus este ziua mamei tale? Sa-ti traiasca
danida77 si eu am inceput sa pun un praf de sare in mancarea lu' chiti ca pediatra mi-a zis ca are nevoie de minerale.
Tu in ce cartier stai?
Tipat la copil - eu am mai strigat atat la ea (sa nu puna mana nu stiu unde, nu va inchipuiti altceva) cat si la Doru dar chiti zambeste sua ma ignora. Mda, fata lu' tati.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul