LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 20
pitic-03 spune:
Draga NOKI noi nu facem alergie la muscaturi de "animale"(respectiv tintari si altele), dar pt ca intr-o singura noapte l-au rupt (vreo 20 de muscaturi doar pe o singura talpita si in sus pina la glezna, ca atit au gasit gol!) doc nostru ne-a dat sa-i dam (sa nu mai fie agitat de la mincarime )cu mixtura mentolata, si PERITOL seara cite 1 lingurita(da pofta de mincare!!)
Finutul nostru face alergie=buboaie mari si mincacioase si iau recomandat sa-i dea ZYRTEC(citeva picaturi-da si somn) seara
Oricum , ii mai ia din mincarime si se trag considerabil pina a 2-a zi(cu peritol stiu sigur)BAFTA!!
Urez si eu noilor venite:BINE A-TI VENIT!!si sa ne intelegem bine(toate!)!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
meems spune:
Iute-iute, ca pe la noi e sarbatoare in familie azi.
Feli, eu am comandat de pe e-bay si intotdeauna a fost ok, ba chiar am si vandut o gramada.
Noki, pupam Saralina sa-i treaca bubitele pana la ziua ei.
Tania, mortala faza cu suzi!!
Simona, hai mai ca esti de-a noastra, sa nu te mai aud ca esti doar musafira.
Danida, bine ai venit in grupul nostru!
Lavi02, ce bine ca ati avut un timp bun ieri!
Cam atat, ca nu-mi mai amintesc acuma...
silvia_d spune:
da,mai fetelor,bine ATI venit!sa fiti sanatoase si cu nopti linistite,si cu bebeciosi mancaciosi!
Morgano spune:
Cuscra am murit de ras cu suzeta lui jinerica.
Si noi am patit-o acum 2 seri: facut fata pishu dupa laptic, am schimbat-o si cand o pun in pat, nu gaseam scutecu. Dupa cautat in gunoi, prin casa etc..... ma bate gandu sa caut si in saculetul Anei. Evident era bine pitit la picioarele ei.
Fetele noi bine a-t-i venit.Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
dordia2000 spune:
Fetelor eu plang de zor ca mi s-a imbolnavit catzelul Care e la sora'mea la BV. Acuma e in operatie si se poate sa nu se mai trezeasca asa ca va rog sa va rugati pt sufletzelul ei ca poate....se va face bine.
Are un fel de volvul gastro-intestinal cu multiple infarcturi ale tzesuturilor si din cauza asta poate da in peritonita sau in alte complicatii si....chiar azi mi s-a cerut acordul pt eutanasie in caz de nu se mai poate face nik. Asa ca stau si plang de la ora 2 si nu imi revin.
Ma scuzati dar tb sa ma descarc.
Va pup si va multzumesc
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
danida77 spune:
fetelor, multumim de urari si de primirea calduroasa
Sunt extrem de fericita ca acum particip activ la discutiile voastre.
Felicia acum stau in Berceni. Pana acum am stat cu chirie in Colentina, langa Obor. Acum avem si noi casa noastra. :)
Va pup si poate mai revin ca acu' plecam cu totii sa-mi cumpere tati prajituri si reviste. :)
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
silvia_d spune:
hehehee,danida,ce sot grijuliu ai...
kiar imi aduc aminte in sarcina,ca eu oricum sunt o pofticioasa-ziceau toti din familie:doamne,ce-o sa mai pateasca buba cu poftele Silviei-si nimik,kiar nu am avut pofte extraordinare,gen caracatita flambata sau cordon bleu din piept de anaconda...nu!!
in skimb,vroiam papanasi la 10 noaptea,alune pe la 12 noaptea,apele minerale care mi le-a aducea buba-nici una nu-mi convenea...ufff,tare nesuferita am fost in sarcina!parc-acuma,nu-s!

silvia_d spune:
eteteteteteeeee,Danida,acum vazui:Nicholas e nascut in aceeasi zi cu Shtefanel!Unde-ai nascut?Ceza sau normal?

pt catea