LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 21
simona dragusin spune:
Mai fetelor va datorez multe

!
Departe de mine gindul sa ma victimizez,am vrut doar sa ma scuz pt ca am felicitat bb-i sarbatoriti aici si nu la subiectele speciale.
Si mie imi place postura de musafir,ca asta mi-am dorit de mica sa fiu !![]()
Mama(o obsedata de curatenie) nu ne lasa sa intram incaltate(pe mine si pe sora mea )dar cind venea cineva in vizita ...se schimba regula.
Daca o intrebam de ce nu se descalta x sau y imi raspundea ca-s musafiri,
Si uite asa ,cind ceilalti copii raspundeau ca vor sa se faca dr,av,cintaret etc.,eu vroiam...musafir.
Daca tot m-am intins,hai sa va spun ce am patit..
M-a lovit Patricia acum doua seri cu telecomanda in fata,Eram putin zgiriata,dar atit.
Azi m-am trezit umflata la frunte ,mai ales intre sprincene si acum a inceput sa se invineteasca un oki. Dar nu pe partea unde m-a lovit!
Ce o fi? Ca imi e si rusine sa ies din casa..zici ca-s klingonian...
SIMONA si PATRICIA
pischi2003 spune:
Seara buna si de la noi
Ne-am plimbarit azi, ca de obicei duminicile, pe la parintii nostri.
Sa zicem si noi.
Mai intai, La multe lunisoare copilasilor Maria si Alexandru si pupici de la noi 

Lavi sa va fie de bine petrecerea. Bine ca a iesit totul bine. Am retinut ideea sa-i cumperi si celuilalt copil care nu se sarbatoreste cadou. Asta asa, pentru viitor.
Vrem si poze cu Nataliciul dar si cu Maya, Monet.
Dordia, tinem pumnii catelusei sa se faca bine.
Tania, mama ce faza. ![]()
Noki, da' cati dintosi se pregatesc de asa-i de mare prapad???? Tinem pumnii sa reveniti la programul normal, dar si sa scapati de bubitele de tantari. Si eu fac niste blande mari uneori, ca si alex, observ. Si tin 2-3 zile. Apoi devin din ce in ce mai mici.
Hanuc, cat ziceai ca mai stai in Iasi? Su stau in Podu Ros, la Cotnari, da' in cursul saptamanii sunt libera dupa 18, iar in weekend, mai mult in familie. Poate ne vedem odata cele din Iasi, pana da zapada.
Noi am avut experienta mai ciudata cu Peritolul. Ni s-a recomandat cand era Alex mai racita si mai maraita pentru linistire si tot asa ne-a zis ca da si pofta de mancare. I-am dat un sfert de tableta, da' cand am vazut ca a dormit neintoarsa ore buna, adio, nu i-am mai dat. Mi-a parut rau dimineata ca nu am intors-o eu, desi avea 4-5 luni, o facea si singura.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
silvia_d spune:
simona,poate fi un mic hematom,sau pur si simplu o vanataie,nu?
poti da cu ceva care contina heparina:hepatrombin gel,sa se duca mai reped vanataia...nu-ti fa pb,ca se dezumfla repede,vanataia o sa mai ramana...
anda77 spune:
noki, nasol cu titireaza noaptea...ca e asa de mai mult timp, nu e doar tantarul de vina. nu-s ce sa zic, la de-astea nu poti sa faci decat sa astepti sa dea Dumnezeu o schimbare...dk nurofen ii dai pt.incomfortul dintisorilor, laptic cu cereale sa-i tina de foame ii dai, de obosit o obosesti...poate s-a obisnuit sa faca fitze...ia mai incearca s-o mai lasi sa planga.
simona dragusin, as da cu presupusul pentru o sinuzita foarte nasoala sau o problema a vaselor de sange. pentru ambele fugi la dr., ca pot da complicatii.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
dordia, am zis o rugaciune mica pt. catel. da-ne vesti, saracuta de ea. si de tine.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
mai, de cand am trecut la 4 mese in loc de 5, rade boetul (boet=poet boem) de mi-a mancat urechile. adik de vreo 2-3 zile. n-am zis nimic ca ma gandeam sa nu fie o zi de exceptie, dar vad ca-si face o obisnuinta. din partea mea, sa rada! adica in 4 mese mananca, cantitatea din cele 5 mese din trecut, adik cantitatea pe care vroiam eu sa i-o dau si el n-o vroia si n-o lua. in fine, deci mananca mai mult ca inainte, in programul vechi.
...si canta! da, ati citit bine, tot asa, ziceam ca o fi intamplare, dar acum devine de-a dreptul cant-autor! eeee-iiii-ooooo-eoeoeoe-iaiaia, uite asa face toata ziua, dar e oarecum melodios si repeta intonatia, adik nu face altfel de fiecare data , ci si-a compus niste "melodii" si nu le uita pana a doua zi.
plus ca abia acum a invatat si el sa traga de jucariile cu melodii de la patut. si-si "pune muzica" inainte de culcare. JUR! cand se termina melodia, se ridica in fund si mai trage odata de sfoara aia si se tranteste in pat! e boem, mai, ce stiti voi....
INTREBARE: mai exista vreun bebe care intinde manutele frecvent catre becuri si oarecum mai rar catre fereastra? ca si cum l-ar atrage sursa de lumina.. mi-e frica de vreo problema de vedere, ta-su e cam dioptros, dar ma gandesc sa nu fiu paranoica. poate n-are nimic si toti fac asa...
lipsa de raspuns o consider raspuns negativ. deci?
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
SILVIA, pai n-a zis fata ca s-a umflat la frunte intre ochii si nu acolo fusese lovitura?
eu am o sinuzita sub control. o sg. iarna scapase de sub control si ma sculam cu portiunea dintre ochii umflata si cu coji pe pleoape, ca si cum ar fi fost psoriazis pe pleoape. m-am dus la dermatologie, fiind convinsa ca am facut o iritatie sau alergie de la un fard de pleoape mai vechi. si dermatoloaga mi-a ras in nas si m-a trimis pe usa afara , a zis ca e de la sinuzita si apare frecvent problema la pleoape.
d-aia am dat cu presupusul
mami de poet(09.12.2005)
crissy77 spune:
Ela si Pitic: BINE ATI REVENIT!!!!!!!
Ela, sper sa-ti fi trecut supararea si sa mai postezi.
Noki, pup Saralinho sa-i treaca repede-repede bubitele.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
dordia2000 spune:
Fetelor... a murit Tarra cateaua mea. Nu a rezistat operatiei si dupa un stop resuscitat la al 2 lea nu a mai rezistat.
Va multumesc pt suport si pt gandurile voastre!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005