LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ando, ti-am scris si pe mess, copiii mici au o obsesie cu lumina becurilor, si de fapt cu orice sursa de lumina.

Simona, si eu zic mergi la medic.

Lavi, sa va fie de bine pertrecerea si papica. Ma bucur ca a iesit bine, la fel si Monet, va asteptam cu poze cu sarbatoritele. (Lavi, io ti-am zis cu ciolanu si sarea, las' ca stii pe data aviatoare).

Noki, si eu vot Fenistil, si Anei i se umfla muscaturile de insecte si se duc in cateva zile bune. Noroc ca nu e ca mine, care sunt aspirator de tantari, cat sunt cu mine in camera si fata si tati s-au scos, ca vin toti la mine.

Pe noi tare ne-a incurcat schimbarea de ora.
Eu am dormit si putin si prost, la 6 Ana in picioare (la decodorul de UPC avem ceas care normal ca s-a schimbat singurel)si nu intelegeam de ce nici macar 7, ea care de-abia se trezea pana acum 1 sapt la 8.30 cu greu. Cand colo, ea fixata pe 7.... noah, toata ziua am incercat sa aman cate putin mesele, acum seara la 7 si ceva deja era carpita de somn, acum e in pat pe punctul sa adoarma, n-am reusit s-o tin mai tarziu, mi-a fost frica sa nu-i sara somnul.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Diana, imi pare rau pt catea, stiu cum e sa pierzi un animal mult iubit, va fi greu o vreme. Mai ales ca te si simteai asa vinovata ca ai dat-o. Asa a fost sa fie, cred eu, si timpul le vindeca pe toate

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Pai Noki cum sa nu te cunosc cand atunci cand ma uitam pe cate un filmuletz cu Sarah ii chemam pe toti langa mine. Adica pe tati si pe Nico. Lui Nicholas chiar ii spuneam: uite mami ce fetita frumoasa, uite ce bine merge, vezi? Si ii spuneam pe un ton asa...mai pisicesc ca incepea sa se bucure si sa rada imediat.
La BE cand te-am vazut cred ca ieseai ori de la concursul de mers de-=a busilea ori de la baruletzul acela de vis-a-vis. Io cre' ca de la concurs. Si erati cam grabiti. Si oricum cum era sa te opresc si ce sa-ti zic?
Pupici si tie si lu' Sarahlina bubulina
Despre mobila...cand s-o termina povestea v-o spun.
Anda tu ce tip de astrologie practici? Daca poti sa-mi spui bineinteles. Si cand, cum, cu cine ai invatat?
na, acu' daca m-ati primit printre voi nu mai scapati de mine.
As pune si io poze da' inca nu-s dumirita cum sa fac. Asa ca...mai dureaza
Silvia d si eu am observat ca avem copiii nascuti in aceeasi zi.Si parca si bebelusul Elei e tot atunci, nu? Sper sa nu ma insel.
Eu am nascut normal (da' la urmatoarea fac cezariana, ca am avut un travaliu de 17 ore) la Elias.
De nicholas ce sa va mai zic? Are si el 2 dintisori iesiti de curand si cre'ca mai ies 2. I-am dat acu' cu Calgel si s-a mai calmat. A mancat mazarica cu almette si cu painica. Foarte multumita mi-s de treaba asta. Mai ales ca el doar de vreo 10 zile mananca si altceva in afara de lapte. Pana acum, doar gusta din tot ce i se oferea si apoi cerea laptic.

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dordia, imi pare foarte rau!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by danida77
noki,...La BE cand te-am vazut cred ca ieseai ori de la concursul de mers de-=a busilea ori de la baruletzul acela de vis-a-vis. Io cre' ca de la concurs.
Anda tu ce tip de astrologie practici? Daca poti sa-mi spui bineinteles. Si cand, cum, cu cine ai invatat?

ha, ha, ha, io cred ca de la baruletz:))) noki, ai fost deconspirata! cica tu te-ai dus la BE pt. aia mica, aiurea, n-ati gasit alt bar in bucuresti. sa va fie rusine!:)))))))))))))))))))

astrologie am invatat singura dupa ce m-a initiat o colega cu acest hobby. astrologie clasica, am incercat si vedica, dar este muuuuult mai complicata, asa ca am renuntat.

dupa cum vedeti, luni de zile am fost urmarite de bigbrother, aka danida77:))))))))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Buna seara,

Azi ne-am plimbarit toata ziua in pofida cerului innorat,si a unei ploi trecatoare.Am lenevit dimineata in pat cam o ora in care Alice a dormit,...ce bine.
Am pus supica ei la facut si m-am varat in pat,dar nu am indraznit nici sa atipesc,la un moment dat am oprit supica hotarata sa dorm si eu putin,...prea tarziuAlice se trezise.
Asta e,sper sa recuperez la noapte.

DORDIA2000--imi pare rau pentru catelusa Tarra.

TANIA--am ras in hohote de peripetiile tale cu suzeta.De 3 zile vad ca doarme afara fara suzeta,sper sa o tina asa in continuare.

SIMONA--am trecut si eu prin asa ceva,crede-ma e o sinuzita,bat-o vina.Mi-am pus malai cu sare mare,grunjoasa incalzita cat am suportat in regiunea frontala si am scapat.Am pus intr-un prosopel mai subtire,si n-am mai avut probleme,succes.
NOKI--ai putea sa-i ungi bubitzele cu nidoflor,noi asa scapam de cele nedorite.

I-am dat micutzei nurofen si panadol alternativ,si ptr.dintisori si ptr.tuse,asa ca impusc 2 iepuri dintr-o lovitura.nurofen cam 3,2ml.aproximez si eu

Multumesc pentru reteta de tort,o sa-i placa cu siguranta.

Alice papa 4 mese,asa ca masa de la ora 18 la noi e la ora 16,30-17,i-am dat intotdeauna iaurt cu banana,piersici si nectarine cand au fost vremea lor,mai nou ii dau branzica de vaci,tot cu babana si suc de la o portocala,ii place mult.
La pranz ca desert i-am dat branzica cu un biscuite sfaramat si suc de portocale.Un deliciu ptr. ea.

Stie cineva cat costa IMUNOBABY???
Ne-a recomandat pediatrul dar in Rasnov nu am gasit.Se va duce maine tati in Brasov la HELPNet.
Ce obiecte ati pus pe tava copilului sa aleaga???

SILVIA D--Apropo de poftele din timpul sarcinii,eu nu cred ca am avut pofte,in schimb am avut o CURIOZITATE excesiv de bolnavicioasa.,unde mergeam la cumparaturi trebuia sa stiu fiecare ce a cumparat,ma uitam de la distanta in plasele si sacosele fiecarei persoane care o vedeam,nu conta daca era adult,batran sau chiar un copil.Tineam inventarul la tot ce se gasea in punga bietului om.Priveam cateodata pe furis,alta data insistent de se uita omul crucis la mine.
of,ce zile!!!

NOAPTE BUNA!!!

pupici si bebelusii sa va lase sa dormiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanuc spune:

quote:
Originally posted by pischi2003

Hanuc, cat ziceai ca mai stai in Iasi? Su stau in Podu Ros, la Cotnari, da' in cursul saptamanii sunt libera dupa 18, iar in weekend, mai mult in familie. Poate ne vedem odata cele din Iasi, pana da zapada.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Noi stam in Tatarasi si mai stam putin in Iasi,cam 2 saptamani...deci nu prea mai este timp...stam aici de 1 an si abia asteptam sa ne intoarcem la Bucuresti.

Anda si Luca este atras de lumina se uita uneori la lustra mai ales cand il tin in brate.

Noapte buna tuturor bebelusilor sau copilasilor!

Claudia si Lucasor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ma uit la fiica-mea cu ce pofta isi suge degetul. N-a mai facut-o de la 2 luni de cand a primit suzeta... Poate o facem si noi pierduta in vreun scutecel

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor,problema sta in felul urmator:
sint vinata la ochiul drept,pe pleoapa,cind am scris mesajul anterior vinataia era cam de jum. de cm.A cum cred ca are 3 cm.
E un vinetiu spre rosu.

Si AM sinuzita ! dar asa ceva nu mi sa mai intimplat. Ma "tratez" cu biter suedez pt ca sint alergica la antibiotice.

SILVIA o sa-mi iau miine gelul si daca se mai intinde vinataia o sa merg si la dr.
Multumesc fetelor

Dordia imi pare rau pt catelul tau...Am si eu trei,daca vrei i-ti dau unul

editez ca mi-a venit o idee: oare o fi de la bita lui NOKI?

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dordia, imi pare rau pt catel! uite, mai bine gandeste-te cum o sa fie peste vreo 2 ani, dupa ce vine si bb2, cand o gaseasca copiii sub pom de craciun o cutie cu un catelus, un sufletel gata de a fi iubit! si-o sa-l iubesti si tu, in amintirea tarrei!

eu i-am dat pt dureri de dinti calpol. nu m-am mai complicat cu geluri care te amortesc 10 minute...

alondra, vezi ca helpnet-ul are site, www.helpnet.ro , poti cauta acolo ce produs vrei de la ei, la ce farmacie il gasesti... si cat costa.

cristinaN, as prefera sa suga fi-mea deget, suzeta, numai sa nu ma mai foloseasca pe mine pe post de "suzy"

cu ora noua noi ne-am adaptat bine , nesperat, copiii dorm amandoi la ora asta!

intrebare... mai are cineva bebelus gelos?? fi-mea plange cand il iau pe andrei in brate, in 3 secunde e langa noi si trage de mine s-o ridic si pe ea...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput