LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 23
crissy77 spune:
Fetele, voi ati inceput sa dati la copii fructe din compot?
Eu pe piata nu mai gasesc nimic in afara de mere, banane si citrice. Mi-am facut ceva compoturi (cirese si struguri) si am primit si de la mama (zarzare, caise, piersici) numai ca ea a pus si un pic de aspirina ca sa nu fermenteze. Stau in cumpana daca sa-i dau sau nu fetei din compoturile mamei (macar fructele). Voi ce parere aveti?
Meems, am vazut pozele. SUPERBE.
CrisMH, Elise nu e geloasa. Eu as fi preferat sa ma aiba pe post de suzy dar
nu a fost sa fie.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
catutza spune:
Buna seara !!!
Danida si Hanuc , bine ai venit !!
Lavi , bine ca a-ti scapat de turta! Ca e un mare stres...musafiri...sa fie totul bine...
Pitic , felicitari si voua pentru mot!
Noki , da-mi adresa exacta ca sa nu nimereasaca "zana" la alta adresa
. Hai sa va spun ce am auzit la o tipa cand eram la usa la pediatra : ca ii freaca gingia cu zahar copilului ei ca cica sparge mai repede dintele.Si cica are efect tratamentul
Dordia , sincer i-mi pare rau de cateaua ta! ![]()
CristinaH , cu gelozia...la noi e mai complicat. Problema sta cam asa: daca eu sau Mihai luam in brate un alt copil e ok, dar daca noi ne pupam vine repede la noi si trage de noi sa o luam in brate![]()
Noi ieri am fost la o nunta cu Bianca bineanteles, dar pe la 1 a trebuit sa venim acasa ca nu vroia zgatia sa doarme deloc, ea dadea din fund in ritm de dans si urmarea pe toata lumea
, asa ca la h1 am plecat acasa, unde nu a vrut sa doarma decat pe la doua si ceva. In rest a fost dragut la nunta.Dar mai mult mi-a placut azi la ciorba de potroace si la pastrama pe gratar![]()
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Bianca-Maria si noi2
meems spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
Meems, am vazut pozele. SUPERBE.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Multumesc
Anda, mersic si tie de mesajul de pe mail

danida77 spune:
Offf DORDIA imi pare tare rau de catelusa ta. Tin pumnii sa fii tare si sa-ti gasesti alinarea cat mai curand.
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
dordia2000 spune:
Va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase dar...un alt cutzu nu mai vreau. Ma doare asa de tare incat nu as mai supotra inca o pierdere. Poate gresesc dar acuma asa gandesc. Cum timpul le vindeca pe toate...om mai vedea!
Va multumesc!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
danida77 spune:
Fetelor poate ati mai vorbit despre asta da' io n-am fost pe faza si inca mai am de citit din urma. Noi vrem sa-i taiem motul lui Nicholas la 1 an jumate, pt. ca nasii lui spun ca se poate taia motul(la baieti) la 1 an jumate sau la 3 ani. Ma gandesc ca pana la 3 ani...cine stie ce mai apare? Voi ce stiti de asta? In concluzie pe 2 decembrie o sa sarbatorim ziua copilului in familie, adica doar noi 3 plus o familie care are un copil nascut pe 17 noiembrie 2005. Cei 2 mititei s-au mai vazut si am zis ca e bine sa mai socializeze.Si parca as invita si nasii...Dar fara masa mare. Bine, un tort mare pentru adulti si inca unul mic mic pt. Nicholas. Sau 2 mici ca sa aiba si Matei unu'. Sunt curioasa cum o sa reactioneze piticii in fata tortului. Nu-l dau ca sa-l manance ci ca sa-si bage ce vrea in el. ![]()
iar cadou as vrea sa-i iau play gim-ul de la Chicco. Aveti idee unde l-as putea gasi in afara de net?
Va pup si fug la baita
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
Bubamara spune:
Neata, fetelor!
Bun venit noilor mamicute si copilasi in gasca nov-dec 2005!
Dordia, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Eu am al doilea catel acum si a fost groaznic cand am trecut prin asa ceva.
monet spune:
intru scurt numa' sa va spun ca tata-sau lu' fie-mea (si si a lu' cealalta, desigur
) i-a facut un fel de 'rasfoiala' de citeva poze la linkul nostru de site www.seansimon.com
va pup si va doresc o saptamina voioasa!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
OCTOMBRIE 2006
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Bic spune:
Mamicilor, in mod firesc se tot discuta de petrecerea de un an.
Am citit cam toate subiectele legate de traditii de aici de pe forum si am ajuns la concluzia ca fiecare face cam ce vrea, adica variatiuni pe aceeasi tema.
Voi ce aveti de gind sa faceti? Eu stiam ca la fete nu se taie motul, ci doar se rupe turta.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
alondra25.2006 spune:
Neatza mamici,
A dormit Alice destul de bine azi noapte,incerc sa o fac sa renunte la suzeta dar mi-e teama sa nu-si suga degetul.
E o vreme atat de urata afara,ploua,nu cred ca voi iesi cu ea afara.O sa profit mai tarziu,cand v-a adormi sa fac piata,e la 3 minute distanta de noi,asa ca nu e o problema daca o voi lasa singura in patutul ei sa doarma.
BIC--cate bordeie atatea obiceiuri
NEGARA CRISTINA--Nu am inceput sa-i dau inca fructe din compot,mai aman momentul,cine stie ce aditivi introduc producatorii si sa nu-i faca rau micutzei.Totusi cel facut de casa daca e cu aspirina....ar trebui sa intrebi un medic mai bine.
Pupici la bebei,