Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 8
mary ilie spune:
LA MULTI ANI KRISTINUTZA!!!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!! PETRECERE FRUMOASA!
profit ca doarme Andu si incerc sa pun ceva poze noi la album
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Mary . Asa e, i-a crescut parul lui Vladut (unde mai pui ca l-am si tuns odata ).
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
Irina, noi venim la Revelionul cu parinti si copii.
Ca alta alternativa ar fi acasa, la noi nu se baga nimeni sa stea cu amandoi copii si nici noi n-am pleca fara ei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
tangerine spune:
era sa uit sa ii spun La multi Ani Cristinei! sanatate, liniste sufleteasca, frumusete si copii cuminti ii doresc!
irina, atunci sa ramana duminica la 10 pentru ca mi-am dat seama ca Maria e inca bolnava, insa eu sper sa-i treaca pana duminica si sa ne prezentam si noi la apel.
in legatura cu revelionul, noi deja vrem sa inchiriem la Bran in weekendu asta o casuta cu 3 camere cu niste prieteni tot cu copii existenti sau pe cale de materializare. ofertele sunt ok daca va intereseaza zona
si tot weekendul asta este targul national de turism la romexpo
cred ca sunt un pic incoerenta; tot incerc sa determin care e pragul saraciei in Ro in 2005 sau anul asta si gasesc numai date din 2003 cel mai recent; e o varza totala in institutiile romanesti sau mi-am pierdut eu skills-urile de cautare
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
b_irina_c spune:
Ramona daca zice si kristinutza ca e ok la 10 , ne vedem duminica. Cat despre oferte la bran... mai astep sa zica cineva ca vine .
Edit: acum am vazut postarea ta Cristina . Super! Poate punem de o petrecere!!!
Poze
locca spune:
Irina, la ce anume te-ai gandit cu revelionul? Nici noi nu avem cu cine sa lasam copilul si nici unde sa mergem, dar ma gandesc ca e aproape imposibil sa merg cu el undeva. Ce fac, unde il culc? Nu pot sa-l tin treaz.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Ruxandra drept sa spun nu m-am gandit la prea multe detalii ca ideea mi-a dat-o sotul me MSN azi si eu am postat instant...
Asa ca solutie de moment: patul mare (sa nu fie pe mijloc) pe marginea libera plapuma pusa sul (sau imprumutam tarcuri ). Al meu nu cade, ca am testat metoda cu plapuma (normal ca l-am verificat tot timpul cat a dormit asa)... eu acum ma gandesc ca nu-l aud..... Bine ca am pus problema din timp... pana in decembrie poate rezolvam problemele...
Eu as vrea la munte undeva sa fie zapada sa ne dam cu saniile . Dar intr-un loc mai linistit, nu cum e pe valea prahovei...
Poze
kristinutza spune:
marlena, rezista!
eu vin din parc, unde m-am mai imprietenit cu o mamica. bine ca incep serviciul si la ce-mi mai foloseste o intreaga gasca de mamici?
aha, deci la ora 10 la noi? se mai anunta cineva? radu la 10 se culca , dar cred ca o sa fie ok, nu-i problema, ca el de obicei in week-end are programul complet anapoda .
in seara asta am program de shopping cu sotul si cupilu'. (traducere: sotul cred ca nu mi-a luat nimic ca n-a avut timp si inspiratie si ma scoate la mall sa-mi iau eu ce vreau ). maine seara ma serbez cu prietenele si sotii lor (desi doua dintre ele sunt indisponibile - una e internata in spital ca are probleme cu bb din burtica , iar cealalta e acasa cu bb mic de 2 sapt si nu prea poate iesi).
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
a, sa mai spun ceva, ca sa fie clar: la adunarea indoor nu se vine cu cadouri la copil sau mai stiu eu ce! se vine cu copilu', cu sotu' daca se doreste, cu multa voie buna, nu cu sucuri si cu altceva. ca poate repetam intalnirile astea toata iarna si nu vreau sa fie obligatii, ci placeri! (asta nu stiu de unde am scos-o...)
pt alte discutii, pt cei interesati, id-ul meu pe msg: cristina_balanean.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
b_irina_c spune:
kristinutza esti sigura ca putem veni la tine? Ca maine te serbezi si probabil ca va veti culca tarziu... si ma gandesc ca poate vrei sa te odihnesti duminica (eu una asa as vrea ), mai ales ca zici ca pe la 10 doarme Raducu.
Poze