Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 7
dana_lucia spune:
Buna tuturor si un sincer "La multi ani !" pentru aniversatii zilei, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
O mentinune speciala pentru Kristinutza azi de ziua ei "La multi ani!" si fie ca tot ce iti doresti sa se implineasca!
Nandana, Marinela multumim mult ca v-ati facut timp sa va uitati la pzoele noastre si sa ne admirati.
Despre Alberto pot relata in continaure mutle nazdravanii cea ma irecenta fiind in acesta dimineata la inot. Am avut ora de la 9 la 9.50. La sfirsit am iesit din apa l-am dusat si imbracat in halatul de baie dupa care l-am asezat in apropiere pina terminam eu dusul dar surprise surpise...a "migrat" din nou la bazin unde era deja grupa 2-4 ani si hop, inapoi in apa. Noroc cu instructorul care a fost pe faza si l-a tinut in bazin si apoi mai scoate-l din apa daca mai poti......ehhee a mai trebuit sa stau 30 minute in plus cu el, noroc ca instructorul e un tip de treaba si l-a lasat pina a vrut el sa iasa din apa. Promit ca vinerea viitoare o sa-l leg cu un cordon de mine cit fac dus!
Acum e liniste totala si pot scrie si eu pe forum caci a cazut rapus de somn dupa atita zbenguiala in apa.
Sa aveti o zi buna in continuare,
Dana Lucia si Alberto
mysweetest spune:
Buna fetelor,
eu sunt posesoarea nefericita a unui copil diareic si mofturos si m-am saturat ...abia astept sa ii iasa maselele astea..e umflata gingia sus si jos dar nu pot vedea cu exactitate daca s-a spart gingia ca nu ma lasa deloc.In continuare se trezeste de cateva ori pe noapte si eu abia mai rezist.
Cristina la multi ani !
La multi ani sarbatoritilor zilei !
b_irina_c spune:
Marlena sper sa-i iasa repede maselele lui Alexandru ca e tare nasol .
E cam liniste pe aici azi... sa fie WE de vina ?
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Diana, nu iti mai merge messengerul? V-am felicitat aclo
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
mysweetest spune:
Multumim Irina si eu sper ...deja mi-am anuntat sotul ca atunci cand ii vor iesi caninii eu plec de acasa vreo 10 zile .
Abia mai reusesc sa citesc si eu din urma..vad ca numai copii bolnaviori ...sanatate tuturor .
tangerine spune:
propunere guerilla: Duminica indoor la ora 11:00 la kristinutza e ok cu voi?
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
b_irina_c spune:
Ramona eu sunt de acord cu locatia... ca ora mi-ar conveni la 10 sau dupa amiaza.. ca pe la 13-13.30 al meu se culca... si ca sa fiu acasa la 13 tre sa stau doar 1 h
Poze
mary ilie spune:
Irina, am vazut poze cu Vladut, frumusel foc, ce i-a crescut parul....si ce blond eeeeeeee, si ochisorii tot albastrul ala superb, ce mai , ai o mandrete de baiat!
sa stii ca avem si periuta de dinti la fel, si ce se mai spala Andrei!!! plange cand ii iau periuta, ar sta toata ziua cu ea in gura
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Fiti atente dragelor cu ce propunere vine sotul meu... ce ziceti de un revelion parinti si copii?!?!? Mie mi se pare o idee super ca alternativa la mine e statul acasa... ca nu am cu cine sa-l las pe bb ca sa plecam noi sa ne destrabalam .
Am pus acum intrebarea ca in caz de raspunsuri afirmative sa avem timp sa cautam ceva decent de inchiriat.
Poze