Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 6
mary ilie spune:
Irina, multumesc!
nu vad poze cu Vladut....unde sa ma uit?
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
locca spune:
Ioana felicitari pt. dresaj si pt. intelegerea unei noi limbi straine.
Eu am reusit sa-l conving sa nu mai dea cu ea de pamant ca sa-i sara bateriile. Sunt pe drumul bun, zic eu.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
jadi, mai sti ceva?
Sanatate Biancai
La multi ani ginerelui meu, bb Fabian si un pupic maaare de la mine pentru mamica lui, Carmi .
La multi ani si pentru Milan si Alexandra Denisa
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
b_irina_c spune:
neata,
LA multi Ani Milan, Fabiano-Antonino si Alexandra Denisa!!!
Kristinutza La multi ani fericiti, plini de bucurii si sanatate multa!
Mary uite aici pozele. Mie mi-e tare dor pe vremea asta de plimbarile de asta toamna... Cand inghetam amandoua impingand carucioare!
Ioana m-am distrat bine de 'dresaj' si felicitari noua limba invatata .
Ramon, kristinutza sunt pro intalnire... unde vreti voi ca ma ofer si eu cu casa mare si goala (deci probabil neinteresanta pt pitici ca n-am usi, sertare si nici chestii care sa si le traga pe ei ), leagan si alte jucarii.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
Diana30 spune:
Kristinutza,sa fii mereu la fel de sanatoasa si fericita cum esti acum."La multi ani!"
Bianca,sa-ti traiasca feciorul,sa fie sanatos si norocos.La multi ani,Milan!
Carmi,sa-ti traiasca zambaretul,sa fie sanatos,norocos si la fel de zambaret.La multi ani,Fabiano!
La multi ani,Alexandra!
b_irina_c spune:
Si acum sa ma mai laud cu Vladut . A "invatat" cum sta treaba cu saritul in pat . Se urca in patul meu si salta asa pe loc fara sa-si ridice talipe (seamna cu modul lui de a dansa ). E haios rau. Si mai nou in place sa-l ridicam noi de jos...adica se aseaza pe vine si zice 'aie' (sare) si trebuie sa-l ridic pana la bec , apoi de la capat. Faza e ca il apuca saritul si prin parc... brus se aseaza pe vine si 'aie, aie' si mai salta baiatul prin tot parcul .
Cat despre dresajul 'adu la mami' el cred ca e la avansati . Intr-o seara eram doar cu el acasa si vroiam sa vb cu o prietena pe YM, activitate la care vroia sa participe si bb. Toata actiunea se petrecea in sufragerie. Ca sa pot scrie 2 randuri coerente il trimit la canapea sa-mi aduca bluzita lui de acolo si eu imi vad de conversatie... Dupa un timp vine Vladut victorios cu bluza mea care era pe patul meu din dormitor .
moamaaa ce rajita sunt
Poze
b_irina_c spune:
Daca tot am logoree... sa continui....
Azi am fost la vaccin... am continuat schema de la stat din cauza medicoverului care nu vrea sa ne mai programeze dimineata sau seara... asa ca azi de dim am fost la 'medica' de familie, care poate ca e draguta cum am mai laudat-o dar... cam atat de capul ei.... Stiti ca am zis ca revin cu eventual explicatii legate de apa bauta... ei bine... n-am aflat nimic... In treb eu de rezultate... si-mi zice ca nu-i place oxalatul ala si ca n-ar trebui sa mai beau eu acidulate, ca e de la alimentatia mamei ... as fi vrut eu sa fie de la laptele meu... cu toate la la 1 an si 2 luni si sa mai fi alaptat eu... ma rog...
Si acum faza cea mai tare... intreb de IgE care i-a iesit 7 (intrebarea era ce e IgE si semnificatia valorilor). Pe hartia de la laborator scrie clar ca la copii intre 1 si 5 ani trebuie sa fie mai mic decat 60. Si explicatia ei... "pai uitati ca i-a iesit 7 si 7 e mai mic ca 60" Pai atata lucru stiu si eu ca am trecut de I-IV demuuult.... Si a mai incercat sotul cateva intrebari...de mai bine se lipsea... habar nu avea sa raspunda... Nici pt candida de la exudat nu ne-a dat nimic.... ouf...
Asa ca Ioana imi retrag recomandarile
si caut medic disponilbil dimineata si seara!
Poze
kristinutza spune:
multumesc de urari! de azi am 27 de ani!
eu imi reinnoiesc invitatia la joaca a copiilor la mine. stam in crangasi, podul grant (nu sub pod , ci langa piciorul dinspre piata crangasi).
sunt de acord cu ce ora stabiliti voi.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
marinela79 spune:
Pup u all.
V-am lipsit,nu?
Noi avem bronsita si tusim asa de rau.Luam antibiotic,dar acum cred ca trebuia ca nu i-a trecut cu nimik.Deci,ospamox,Eurespal,Prednison,pe care mi l-a vomitat azi dimineata, ca e tare amar.In rest face numai prostioare.Ieri i-a aruncat cheia mamei in WC, alaltaieri,stergeam pe jos in bucatarie, el se fataia pe langa mine si toti papucii de pe hol i-a aruncat in galeata cu apa.Imi aduce si el diverse lucuri,asta daca nu sunt prea interesante pt el, ca atunci le pastreaza.Nu sta o secunda fara mine, trebuie sa ma joc cu el non-stop, si cel mai rau e ca eu mai am de facut si altceva si atunci ne certam.Vreau sa spun ca se cearta mai rau ca o femeie.Ii merge gura,dar numai el stie ce zice..
Vreau sa urez si eu La multi ani pt fetitele de ieri,Anya,Teodora si Mayanna, sa fiti sanatoase si gingase, La multi ani si baieteilor de azi,Milan,Fabiano,Alexandra, sa cresteti mari.
Am vazut si pozele cu Alberto, Mihnea, draguti foc si cu niste priviri si personalitati ce ies in evidenta din fotografii.Mamaaa ce-or mai fugi fetele dupa voi.Am vazut si ochii Iuliei de Vera, ptiu,ptiu ce frumusete..
Un mare Bravo, pt Kristinutza,pe care o pup si felicitari>Vreau sa spun ca mi-am depus si eu Cv pe ejobs si astept sa vad daca ma ia cineva in seama, nu ca as vrea sa-mi schimb locul de munca,doar asa de smecherie sa vad si eu daca am si alte sanse in afara de invatamant, de unde nu pot pleca, ca doar sunt platita atat de bine.
Ioana, felicitari,e ca si cum ai lua primul FB in clasa I
Irina, e cam nashpa dr ta, eu ma crucesc cand vad dri care nu stiu sa-ti dea un raspuns pe motiv ca oricum n-ai intelege., nu ca nu ar stii,hi,hi, te inteleg.Si pe mine ma cam lua de proasta a mea ,pana i-am spus ca s-ar putea sa stiu mai multe decat crede, si acum vorbeste cu mine numai in cuvinte de specialitate.
Mary, ce bine ca ati revenit si voi, hai cu poze sa va vedem
Alina, felicitari pt cei 4 ani de marriage, dragut sotul cu surpriza
BiuMil, felicitari sotului pt premiu,
Iaris a gasit 1leu pe masuta si factura de la curent, cred ca vrea sa plateasca,ca se plimba cu ele prin casa, el nu stie bietul ca factura aia e de vreo suta de ori mai mare.
Gabriela ,cum stati cu temperaturile, ca am auzit ca au fost ani, mai demult ce-i drept cand au foat si -48 de grade in plina iarna.Eu de frig ma tem cel mai tare.Aveti grija de voi si mi-e ciuda ca nu ne mai intersectam pe mess, la mine merge PC-ul toata ziua dar nu mai pot intra decat rar,ca ma termina teroristul
Va pup, ma bucur ca am mai trecut pe aici.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
b_irina_c spune:
Marinela sanatate multa lui Iaris. Eu cred ca doctoreasa mea nu stie , nu ca ma ia pe mine de 'nestiutaoare'. E un ton anume pe care il folosesc unii oameni cand nu stiu sa-ti raspunda la o intrebare, dar trebuie sa zica totusi ceva.... Ca si la intrebari de genul 'de ce trebuie facut asa si nu altfel?' am primit raspunsuri 'ca asa trebuie'...
Poze