Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 5
maddy77 spune:
Buna dimineata,
La multi ani cu intarziere sarbatoritelor de ieri Anya,Teodora si Mayanna si puiutilor care fac astazi un anisor Milan,Fabiano,Alexandra-Denisa!
Kristinuta felicitari pentru job si multa sanatate in continuare!Ma bucur ca n-a facut Radu oreion.
Bianca,petrecere frumoasa!Ce bine ca e cumintel Milan si te asculta.
N-am apucat sa citesc din urma ca am copilul maraici si ieri a vrut numai in brate,nu mai zic ca toata noaptea a plans din ora-n ora si a trebuit s-o plimb in brate prin casa ca s-o calmez.Sunt si singura ca sotul e in delegatie si mor e somn.
A fost ieri dr si a zis ca are amigdalele mari si cu ceva punctulete pe ele,ne-a dat antibiotic-Cexyl,i-am luat si ecoflorina ..sper sa-i treaca mai repede.Ieri a tot facut febra 38-38.5 si i-am dat nurofen,panadol la 4 ore ca o apuca plansul,cred ca o doare si gatul f tare.De mancat n-a vrut nimic ieri,mai rau e ca nu vrea nici lapte .A baut vreo 200 ml toata ziua.
Acum doarme ca s-a culcat si la 1 noaptea,vroia sa alerge prin casa,am stins si lumina si se pare ca n-o deranja deloc,misuna pe intuneric...cum vroiam s-o culc cum urla.
ma duc sa mai citesc
cge spune:
LA multi Ani Milan, Fabiano-Antonino si Alexandra Denisa !
Sa cresteti mari, sanatatosi, cuminti ca frumosi sunteti toti.
Si 'La Multi Ani' si Anyei (chiar daca cu intarziere). Sa ii aduci numai bucurii parintilor tai.
"La Multi Ani" ptr ieri si Teodorei si Mayannei.
Bianca, petrecere frumoasa azi cu piticii.
Bravo, lui Milan cel cuminte care merge de manuta in parc. Anca se intoarce in toate partile cand mergem de la cresa la masina.
Kristinutza, ma bucur ca s-au aranjat lucrurile : sanatatea (in primul rand ca e cea mai importanta), jobul. Bafta multa !!
Alina, multi ani fericiti alaturi de sot si de Vladut.
Ce cadou frumos ai primit.
Eu am un sot comod, ma pune sa imi aleg singura cadoul. Si nici asa nu-i rau.
Si eu am avut foarte mult de recuperat, ca n-am mai putut sta pe DC la serviciu. Of-of !!
Valen, m-au amuzat tare povestile tale despre Canada. Sa ne mai spui.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
la multi ani, milan, fabiano, alexandra!
cred ca ne inscriem si noi pt duminica indoors, ba chiar va invitam la noi. punem la dispozitie leagan, cort, vreo 3 piane simba si un sac de jucarii.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
locca spune:
Buna dimineata
La multi ani Fabiano, Milan si Alexandra Denisa!
La multi ani Kristinutza! Sa fii sanatoasa, fericita si multumita la noul job .
Si eu am ecoflorina cumparata dar nu m-am apucat inca sa-i dau. Ce gust are chestia asta, stiti cumva?
Azi ma duc cu Matei la Calapod, la 12.50, si numai bine ca azi dimineata s-a trezit cu niste piscaturi uriase pe fata . Nu stiu ce naiba e cu ele, or fi tantari pe vremea asta? L-am auzit azi noapte de cateva ori ca maraia a nemultumire, dar daca nu a insistat nu m-am dus la el. Si oricum nu as fi vazut pt. ca noaptea nu-i aprind lumina decat daca are febra sau vomita sau a facut kk
Ma enerveaza si ca are niste pete aspre la cot care nu trec si nu stiu de la ce le face.
Referitor la imbracaminte, incaltaminte, spuneti-mi si mie pe unde ati gasit in Bucuresti niste pantalonasi mai grosi si gecutze decente ca pret.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
maddy77 spune:
.mai raspund si eu din urma..
Antonela,ce de-a peripetii prin Ro...bine ca sunteti voi bine.
Bianca la suparare face tot asa,se incordeaza,mai nou isi baga degetele in gat,nu stiu de unde le scoate...ma loveste cu mainile ,cu picioarele si ma musca...nu am invatat-o eu,culmea e ca doar pe mine ma musca,pe tat-su nu.
Norina,cu plansul noaptea din senin se intampla si la noi..eu cred ca o doare burtica,mai exact are gaze.Cu suzeta am patit la fel,la inceput se juca cu ea si de 2 luni e disperata dupa ea,daca nu i-o dau si in timpul zilei se crizeaza f tare.Lasa ca le dazvatam noi pana la urma...
Catush,tare frumosa Bri si tortul este superb!
Ioana75 spune:
La multi ani Fabiano-Antonino, Milan si Alexandra Denisa!
Bianca, petrecere frumoasa si la multi ani bolfosului! Voi petreceti ca in povesti, 3 zile si 3 nopti.
Carmi, sa iti traiasca zimbaretzul! Sa fiti fericiti cu totii! PS: Te-am vazut dincolo; n-am stiut ca aveti un grum asa vesel cu + si cu -.
Ramona, Mirunei ii mai curge un pic nasul, si nu vreau sa va contaminam si pe voi; stiu ca Irina e stresata cu mucii, asa ca ne vedem doar daca Miruna e "clean" duminica.
Am inceput sa inteleg pasareasca Mirunei. Nu retin pronuntia, pentru ca e SF, dar nimereste prima litera la diverse obiecte. Vin cu exemple cind o sa inteleg mai multe. Si o veste mare: mi-am dresat copilul sa-mi aduca telecomanda. De un an de zile astept momentul asta.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mary ilie spune:
BUNA DIMINEATA!
LA MULTI ANI ALEXANDRA DENISA!
LA MULTI ANI MILAN!
LA MULTI ANI FABIANO!
PETRECERE FRUMOASA TUTUROR!
ieri nici n-am deschis calculatorul, n-am avut timp, Nici nu dormisem toata noaptea ca Andrei era infundat la nas si vroia sa doarma si nu putea si era nervos, si plangea.....bine ca a trecut, azi-noapte a fost mai bine, a dormit fara treziri. sper sa-i treaca si mucii...
Ioana , bravo, ai "dresat-o"" bine, Andrei nu vrea sa dea telecomanda din mana, e preferata lui...ca si telefonul, v-am spus ca mi-a bagat telefonul intr-un lighean cu apa? sa-l spele
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Kristinutza, felicitari pentru noul job!bravo!!!
si mie mi-ar place sa vin cu Andrei la joaca la Raducu.....aici inca nu mi-am facut prieteni cu copii asa mici, Andrei se joaca cu copii de 6-7 ani
poze
mary ilie spune:
SOFIA ma bucur ca sunteti bine!
multi pentru Nuka de la Andrei!
ma duc sa vizionez si eu poze...
poze
tangerine spune:
am o rugaminte: ati putea stabiliti intalnirea pentru Duminica, si mai ales ora, pana la sfarsitul zilei de azi? trebuie sa mai programez ceva pentru Duminica si as face asta in functie de intalnirea noastra.
Eu nu am net acasa, dar telefonul meu e pe adresa comuna.
Eu sunt ok sa mergem la Kristinutza, cum sunt ok si daca veniti la mine-nu mai reiau descrierea.
merci
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze