Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sunt sigura!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Salut piticodrom!

ieri am lipsit ca a avut grija fi-mea sa strice calculatorul...aseara cand a venit tac su...ca prin minune mergea.- mie imi zicea ca sunt probleme la conexiunea la internet.

acum citesc cele cateva pagini pierdute si revin sper cu raspunsuri...daca nu se trezeste copilul.

hai ca mi-am amintit si vreau sa o felicit pe kristinutza pt noul job. cred ca si eu daca as avea ocazia sa lucrez in ce-mi place as face-o.

hai ca s-a trezit!

si daca vreti poze noi

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Kristinuta,La multi ani!!!Petrecere frumoasa!

Codruta
,multumim.
Irina,ce mai doctora...schimb-o urgent!
Marlena,sanatate lui Alexandru!
Ioana,ce haioasa Miruna cu telecomanda

Sunt un pachet de nervi,copilul n-a mancat nimic azi si nici nu vrea,se crizeaza daca vreau sa-i dau ceva.A baut vreo 100 ml ceai si cam atat...nu mai vrea nici lapte.Eu inteleg sa nu manance o masa,doua dar chiar deloc...nu am ce sa-i fac decat sa ma calmez.

Mergi la inceput

am adormit-o la loc...

offtopic acum: va rog eu frumos puteti verifica daca aveti melodia Dancing with the muse" - Chries Spheeris ? Va rog eu...imi place la nebunie si nu o gasesc...odc ul vad ca nu pot sa il instalez...

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fabi mic si nebunatic multumeste Ramonei, Ioanei, Cristinei, Kristinutzei, Codrutei, Irinei, Dianei, Marlenei, Dana-Luciei, Marinelei, lui Maddy, Loca, si lui Mary pentru urari si le trimite tuturor cate o virtuala. Pentru Petra un pupic si pastram o felie de tort !
Maine bairam, azi curatenie, gatit, d-astea...
Promitem poze. Vine si Anto cu Victoras al ei.
Ioana, te asteptam ´acolo´, te inscrii la categoria ´minus...´
Pup toate fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Ioana mi-am amintit, in oras la noi nu este nici Toys r us nici c&a...poate cu timpul va aparea. Insa nu pot spune ca sunt preturi mari...gasesti si pret bun la produse de calitate dar si preturi super mari. De ex Noelia a primit o pereche de adidasi Adidas de la nasa ei care au costat doar 15 e- si sunt de firma de la magazin de firma.

Sofia felicitari pentru dansatoarea Nuka! si felicitari pt bona...sa o tina bunele obiceiuri!! dar cat o platesti? asa sa fac o comparatie cu orasul meu natal.

Si daca tot nu am putut intra ieri zic si azi la multi ani Anyei pentru ieri sa creasca sanatoasa si frumoasa si sa o asculte pe mami .

o pupam pe Maria a lui tangerine sa nu raceasca rau si sa nu o mai chinuiasca maselutele

si La multi Ani Kristinutza! Iti doresc multa fericire si ca noul job sa fie exact ceea ce iti doresti!

Diana asteptam poze de la petrecerea lui Mihnea!

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Fii mea a vomitat un pic acum,la ora 5 ii dadusem antibioticul.Oare sa-i mai dau o doza acum?Help!DR.Anya esti prin zona?

Mergi la inceput

hai sa va spun noile indeletniciri ale fiicamii: se catara pe tot ce poate ...si pe ce nu poate. Intre canapea si masuta cu calculatorul avem un teanc de reviste pe care il escaladeaza tinandu-se de canapea si cu mana cealalta incercand sa apese butoane la monitor.

plus : se mai catara asa: pe masinuta pe care a primit-o de ziua ei(cea in care trebuie sa o plimbam noi) pe o toba pe care nu o foloseste niciodata pe post de toba , pe masuta de activitati...pe scurt...pe tot!!!!!!!!!

si daca vreti poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani Fabiano-Antonino,Milan,Alexandra-Denisa pt frumosul anisor

kristinuta La multi ani si multi ani fericiti alaturi de familie

Irina buna ideea "revelion bebelac"

sanatate la puiuti Iaris,Bianca,Miruna,Alexandru,Maria

carmi petrecere frumoasa maine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dragalaselor,

Intru numai sa-i felicit pe aniversatii de azi, deci:

LA MULTI ANI, Milan si Alexandra si dedicatie speciala pentru nepotelul meu dulce si scump, Fabiano! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata lunga si plina de bucurii.

Imi pare rau dar nu am vreme sa scriu mai mult si nici sa citesc din urma.
Va pup pe toate mamicile si toti piticii si va urez un weekend excelent,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput