Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 13
Tonnia spune:
E frumoasa tare Anya! Iar in fustita lunga si cizmulite e rupere!
Karmenutza, ce te faci cu programul asta al ei? Ce-o fi de facut? Trebuie sa-i tragi cumva ora de somn cu vreo 2 ore!
diana_n spune:
Anya20 e tare frumoasa Anya si seamana cu tine. Cum reusesti sa-i tii panglica pe cap sau clama ?! Eu il imbrac cu hainele de baza si deja cand ajung la sosete o ia la fuga, daca ar fi sa-i mai pun si accesorii, nu stiu ce m-as face
Petrut merge tot mai bine, iar partea buna e ca desi mai cade, nu plange si nici nu se prea loveste, se lasa pe fund sau cade in maini.Azi am facut video chat cu cei 4 bunici si incercam sa-l fac sa mearga, dar sa si intre in cadru. Bineinteles ca a mers numai cand a vrut el si in ce directie vroia, dar tot au apucat sa-l vada.
Maine fac cinste cu un cookie si un suc pentru aniversarea lui, ma intalnesc cu grupul de mamici americane si copiii lor. Am intrebat-o pe una din mamici ce se aduce de obicei si saraca fata imi tot zicea de una-alta, mie nu-mi "suna nici un clopotel" pentru ca nu cunosc numele de prajituri, imi zicea de fish crakers, eu intreb "da' nu-s sarati? ", ea imi zice cum arata si imi amintesc de ei, ea zice ca-s biscuiti dulci. Se uita fata lung si i-am zis ca noi nu mancam dulciuri, nu i-am zis ca as manca, dar astea americane sunt dulci de te doare gatul. Pai daca dadea ea petrecere in Romania nu i-as fi explicat si eu ce e cu Boema, Amandina si Savarina ?!
Diana si Petrut (3 oct 2005)
karmenutza spune:
'Neata! M-am trezit mai devreme ca trebuie sa plec mai devreme azi. Ne-am culcat aseara la 1 . A adormit cu noi in pat, ca daca o pun in patut urla. Si se bataie in picioare pana da cu gura de marginea de lemn a patutului. Dupa ce a adormit am mutat-o in patutul ei si in maxim juma de ora era in picioare si urla. Iar am luat-o in pat cu noi si a dormit acolo. Pe la 6 a apucat-o foiala si ne-am trezit. Se ridicase gagica in fund si cauta telecomanda. A gasit-o si a inceput sa butoneze. Statea vraiste intinsa pe perne si se uita la tv . Mi se face rauuuu....Si ce-mi vine mie sa-i spun: hai, gata, la patutul tau! Si cred ca a inteles ce-i spun ca nici macar nu am apucat sa pun mana pe ea si a inceput sa planga. Dupa ce am mutat-o s-a mai foit putin si a adormit. Dar eu nu m-am mai culcat, ca oricum la 7 trebuia sa ma trezesc. Sunt zombie! Acuma beau o cafea, doua, trei si plec.
Ieri i-am dat ciorbica de la noi acrita cu bors, putina. Vreo cateva lingurite. O avea ceva? Are voie? Mancam eu si a venit sa-mi traga de farfurie. La pranz ii dadusem ciorbita din portia ei. I-am scos din oala noastra inainte de a-i pune sare si bors, si a papat tot, cu painica. E voie sa le dam paine neagra sau graham sau cu secara? Noi de obicei din asta mancam. Dar ieri am cumparat alba special pentru ea.
Alina, cred ca o sa fie taaaare cocheta Anya ta. Deja este foarte eleganta. Cu fustita aia si cizmulite...! E mortala!
Diana americanca, petrecere frumoasa cu bebeii!
Stiti ce e ciudat? Bona imi spune ca fii-mea e tare cuminte. Bunica-sa (soacra mea) la fel imi spune, o las sambata cate o zi intraga la ea cand lucrez eu. Numai cu noi face ea fitze. Dar mai ales cu mine. Cand ma vede plange. Si vine si ma trage de haine si vrea sa se urce pe mine, ca sa o iau in brate. E clar, s-a stricat copilu'! Cred ca o sa le-o dau lor, lui bunica-sa si bonei sa stea ele cu ea, daca tot e cuminte cu ele...
Catalina
cge spune:
'neata fetele.
daca mai aveti nevoie de bona, m-a rugat o vecina de scara sa ii gasesc 'beneficiari'.
Vorbim pe PM ptr mai multe amanunte.
Cine mai vine la revelion ?
Irina, la noi in familie s-a votat, venim dar nu stim unde.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
neata'
La multi ani Dinu!!! ca ei in WE nu prea dau pe aici...
karmenutza si al meu s-a stricat cu somnul seara, dar nu chiar asa rau . Sper sa-si revina Catalina la obiceiuri mai bune.
cge super si noi venim tot acolo .
Acum serios vorbind, trebuie sa ne decidem repede cam ce vrem si mai ales unde, ca se face tarziu si va fi mai greu sa gasim ceva pe gustul nostru. Asa ca fatelor decideti-va repede ca se ne apucam de organizari! Eu as vota pentru munte si un loc linistit si as exclude valea prahovei (sau macar statiunile mari de acolo ca pe mine ma bulverseaza atata aglomeratie). Am vazut ca si Dana_lucia parca a salutat initiativa, pai dragele mele... invitatia e pantru toata lumea , nu doar pt. fetele din romania
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
Irina, eu ma gandesc ca avem variantele:
1. Bran /Moeciu;
2. Valea Oltului;
3. Bucuresti, la una din noi acasa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Acum sa va povestesc de Vladut... Am fost dupa-amiaza in parc la IOR si ghiciti care a fost atractia zilei?!? Frunzele uscate.... Am adunat mai multe frunze uscate intr-un "musuroi" mare al carui mot era Vladut . Mama ce fericire era pe el... lua frunze si le arunca in toate directiile, pacat ca n-am avut aparatul foto la mine.
Cat despre culcat... si la noi s-au dus vremurile cand il puneam in patut si plecam... ehe... deja parca le uit . Dar eu cred ca e din cauza serviciului meu . Ca in timpul saptamanii cu bona doarme si de 2 ori pe zi, iar in WE trebuie sa-l momesc la culcare la pranz (ca sa nu mai zic ca bona il pune in pat si se culca singur). Seara se culca cu povestile de rigoare... Isi ia cartile cu pvesti si ma trage de mana sa ma asez in balansoar. Se urca pe mine si da-i citit. Preferata lui e Cenusareasa pe care o identifica printr-un gafait . Si dupa ce citesc Iepurasul zburator si Cenusareasa de vre 4 ori.. sting becul si ii cant... Apoi doarme dus toata noaptea (cu mici exceptii) in patul lui.
Poze
b_irina_c spune:
Cge sper sa nu se ajunga la varianta 3 , eu chiar vreu sa plec din Bucuresti. Cat despre primele 2 variante
Kristinutza sa ne ierti ca n-am mai venit duminica!
Poze
tangerine spune:
salut
si eu vreau sa ii cer scuze kristinutzei ca nu am ajuns; copilu s-a trezit la 11 cu o platosa de muci pe fata, drept care am mers pana la doctor sa vedem care e treaba; rezultatul e ca copilul are pur si simplu muci care trebuie in continuare extrasi cu aspiratorul
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
b_irina_c spune:
Ramona sanatate Mariei, sa-i treaca odata mucii astia?
Ioana cuscra Miru cum mai e? A scapat de mucisori?
Poze