Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 12
valen spune:
Mary Ilie, ti l-am admirat pe Andrei. Mama mama ce frumusel e !! Voi v-ati mutat definitiv in Italia?Tonia, La multi ani pt. Dinu !Karmenutza, esti dulce rau. Sa stii ca si Sarah a fost putin defecta la capitolul somn insa si-a revenit (bine, nu se pune ca aseara s-a trezit la 3 si a dormit cu noi). Si ea ne aduce diverse lucruri din casa si ne zice "nnnnnnaa". Ar face asta continuu. Ei, de vreo saptamana fata mea alearga si sunt tare mandra de ea, tocmai de aia vroiam sa ma si laud, ca nu prea am cui sa-i zic. Foarte rar o mai ia in 4 labe si e foarte fericita de ultima ei realizare.
godzila spune:
La multi ani Dinu!
Diana nu reusesc sa il vad pe Mihnea.
Marlena lasa ca v-ati scos nu o sa mai ai pb dupa aia. Sa ii iasa maselutele cat mai repede si caninii si mai si.
Irina e o idee super.
Petrecerea a fost super, ne-am distrat pe cinste. Iulia a ales: floare, pahar si telefon/USB(nu stiu sigur). Oricum va invit sa vedeti pozele si clipul o sa il pun imediat pe adresa comuna.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
innaa spune:
salutare piticodrom!
chiar ca se simte weekend ul!!
Vera Iulia e adevarat top model...ce bine iese in poze...si ce grasunica e!!! frumoasa petrecere!
Irina si Noélia - 25 sept 2005
mary ilie spune:
multumesc, codruta
Karmenutza, multumesc, deci 500mg., ca aici fiolele sunt de 1 gram, asta ca sa stiu cat ii dau lui Andrei! lasa cupilu in pace, ca se "repara"" ea
multumim, dragi mamici ca ne-ati admirat! mai am o groaza de poze, ma uitam acum ca s-au facut aproape 5mii de cand s-a nascut Andrei....
Diana,multumim, da ne-am adaptat, ce sa facem.....
Valen, multumim!nu, nu stam definitiv aici, numai 3 ani....BRAVO SARAH, sportiva se face, la atletism
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Vera, am admirat-o si noi pe Iulia! frumusica foc domnisoara, felicitari !!!! si tortul arata super! si mi-a placut si la baie, e dulcica foc! pana la urma a suflat in lumanare? ca Andrei al meu era asa de mirat, ramasese cu gura cascata, nu stia ce sa faca.....l-au ajutat ceilalti copii care erau mai mari....
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
nanadana spune:
La multi ani Dinu pt frumosul anisor
La multi ani si pt nora mea care azi face 13 lunitemulti ,multi ,multi ........multi pupicei de la antoine
Vera si Mary sint superbi puiutii vostriAndrei si Iulia i_am admirat
noi tot raciti sintem tusim ,muciulim si sintem moi ca o carpa ne-am saturat ca nu mai trece odata
va pupam si va dorim o seara buna
poze
BiuMil spune:
buna seara
multumim, desi cu intarziere, pentru felicitari...petrecerile au fost super faine, dar mai ales cea de vineri cu copii! toti s-au distrat si a foast asa o viermuiala grozava! a primit multe cadouri care mai de care mai frumoase si ma galagioase: masutza de la chicco, o ambulantza de la disney, tricicleta, hainutze, trenuletze si alte jucarii mai mici dar care il amuza tare...
si la motz ne-am distrat, musafiri, adulti de data asta, s-au jucat cu jucariile copilului, iar Milan , dupa ce a contemplat ca o balanta adevarata vreo 5 minute tava, a ales asa: ceasul meu, o carioca verde si o piatra....in trecere a atins cheile de la masina si busola! asteptam interpretari!
va las acum ca omuletul meu nu prea vrea sa adoarma!
revin cu poze
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
godzila spune:
Mary ai un baiat pe cinste. E mortal cu freza gelata. . Bineinteles ca nu a suflat in lumnare, desi stie f. bine sa sufle. Ea era interesata sa o atinga mai degraba.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
Anya20 spune:
La multi ani pentru Dinu!!!! Sa creasca mare, voios si frumos.
Vera, Iulia este o frumusete. Sa-ti traiasca. Astepteptam sa vedem influentele "flower-power" .
Valen, ce frumos ca Sarah alearga. Ai si de ce sa fii mandra de ea.
Anya20 spune:
Va multumesc inca o data ca ati fost dragute si ne-ati felicitat.
La o zi dupa aniversare, la "ruptul turtei", Anya mi-a facut surpriza sa stea singurica in picioare minute bune. Pana acum statea 1-2 minute, apoi isi dadea seama ce face si se aseza incet pe vine.
Am avut emotii cu petrecerea, caci mai nou nu mai doarme decat f putin ziua, iar seara e f maraita. Dar a fost f cuminte. Dupa ce i-a rupt nasa turta si i-a indesat o bucatica in mana, n-a mai vrut sa ia nimic de pe tava. Am asteptat putin si i-am luat bucatica din mana, cu gandul ca o va tenta ceva de pe tava. Bineinteles ca au inceput niste urlete de ti se rupea sufletul (ea are si un fel dramatic de a plange). Nasa a fost nevoita sa-i mai dea o bucatica si d-ra ne-a "torturat" vreo 5 minute pana a terminat de mancat si apoi a ales. A atins pe rand pieptanul, oglinda, mobilul, cheile de la masina, banii...si cam tot ce era pe tava. Cand credeam ca o sa ia ceva, atunci se razgandea si mai indesa turta in gurita. Dupa ce a inghitit si ultima frimitura a luat verigheta lui tati de pe tava si si-a pus-o pe deget. Apoi s-a mai gandit putin (cum ii sade bine unei balante) si a luat clama de par.Intr-un final, a ales si o moneda. Am lasat-o sa mai ia ceva, asa ca sa ne mai distram un pic si s-a "lipit" de un ruj de buze. Ei, sa fie intr-un ceas bun. La taiatul motului a fost cam la fel: i-am mai dat niste turta si a fosr cuminte, ca in mod normal nu-i place deloc sa-i umblu in par.
Astept si interpretarile voastre (ca eu nu ma pricep la chestiile astea), ca am auzit mai multe pareri .