Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata!
am vazut-o si eu pe Anya, ce frumusete de fetitaaa!!! si ce cocheta....mi-au placut la nebunie sarafanele ei, si mai ales cismulitele alea, ii sta asa de bine!!!!!!!!!!!!
aveti noroc, mamici de fetite, va puteti gati printesele... noi cu baieti, tot pantalon si camasa, tricou, cam astea sunt optiunile
si ce tort frumosss, ce buburuza zambareata ati avut.....am vazut ca mai multi copii au avut buburuze, foarte frumoase, aici n-am vazut asa torturi..

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
La multi ani Dinu , cu intarziere ca in we mai rar intru pe aici!

stiti ce, buna ideea voastra cu revelionul ....... astept in continuare sa vad ce propuneri mai aveti, ce idei ....

Alina am vazuto pe Anya e o dulce si vad ca torutl buburuza deja e printre preferate :)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Diana, ce frumosss, chat cu bunicii, e o idee buna, ca si pe noi ne innebunesc la telefon! felicitari pentru mers lui Petrut, cat despre cazaturi....care pitic nu cade la varsta asta? si Andu al meu ia niste cazaturi....mi se rupe sufletul cand aud cum da de pamant, da nu zice nimic saracul....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Alina,e frumoasa foc Anya ta,are niste rochite bestiale si tortul vostru buburuza a fost mai frumos decat al nostru.

Carmen,imi pare rau ca ai avut asa o noapte.Nu cumva vor ceva dintisori sa apara?Si pe mine ma trezeste Mihnea dar il mufez si readoarme repede.Cred ca ochioasa miscacioasa iti simte lipsa de cand mergi la serviciu si asta o fi forma ei de protest.

Fetelor in cauza,cum stati cu intarcatul?Noi stagnam,am eliminat pentru moment ideea ca altfel as avea nopti mai groaznice ca ale karmenutzei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary l-am admirat pe Andrei plimbaretul. E baiat mare, sa-ti traiasca!!! Si tie iti sta tare bine cu 'noua' culoare la par (noua pt mine ca nu te-am vazut demuuult).

Alinam pai sari si tu cu idei si propuneri !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Karmenutza, imi pare rau ca ai avut asa o noapte
Bors stiu ca e ok, si eu ii dau lui Andrei ocazional, din ciorba noastra, si stiu ca mi-a zis doctorita noastra de acasa ca pot sa-i dau, ca sa se invete cu gusturi diverse...
Irina, lui Vladut cel nazdravan....Andrei nu are rabdare sa-i citesc....imi da paginile , ca pe el il intereseaza pozele si sa-i spun cine-i acolo si ce face, dar pe scurt, ca iar da pagina... eu seara doar il pun in patut, pupici de noapte buna si sting lumina.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Diana eu cu intarcatul stau la fel ca tine .adika l-am amnat pana la primavara hehehhe

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Vera, dr. Alina, v-am admirat printesele la petrecere!
Ramona, sanatate Mariei.
Irina cuscra, Mirunei ii curge mai putin nasul, sper sa-i faca vaccinul miine.

Am cumparat Infanrixul, si miine mergem la doctor. Ieri a venit la noi o fosta colega de camera din camin (locuieste la Londra acum) si am mers impreuna la o alta fosta colega, care are 2 baieti gemeni de 3 ani si 8 luni. Nu vreau sa sperii mamicile cu 2 baieti, ca nu toti sint la fel, dar ce-am vazut ... .

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

multumim de urari irina

in legatura cu revelionul: cum am mai spus, noi ne-am hotarat deja cu niste prieteni pentru Bran; nu am intrebat aici ca m-am gandit ca daca nimeni nu a zis nimic, v-ati aranjat prin alte parti.. gandire gresita se pare, data viitoare sar intai cu intrebarea

anyway, va pot da informatii despre Bran: cel mai usor de gasit sunt cabane cu 5 camere sau mai mult (cu precizarea ca nu toate camerele au baie proprie); toti prefera de revelion minim 5 nopti, se poate negocia cu ceva talent un minim de 4 nopti; cea mai buna oferta pe care am avut-o noi in varianta 5 camere 4 nopti a fost 16 mil pachetul pt 2 persoane (1 camera), aici fiind incluse cazare, 2 mese pe zi si masa de revelion

din motive diverse, noi am ajuns la varianta casuta cu 3 camere :)) asa ca, daca veniti in zona musai sa ne vedem la o bataie cu zapada si pitici

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

waw, fetelor, voi inca mai alaptati mamicute eroine sunteti pentru mine! eu am uitat de mult ce-i aia
Irina, multumesc da mie asa imi pare rau dupa blond,,,,
mai fetelor fi-miu inca nu s-a trezit si-i 10 ceasul!!!! doarme de aseara de la 21.30
eu ca sa adoarma la ore rezonabile seara, nu-l mai culc peste zi decat odata, de la 12 la 3, si vad ca merge bine asa

poze

Mergi la inceput