Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

karmenutza acum ca a zis Mary mi-am amintit... Calapod mi-a dat ok-ul la bors demult, dar eu nu gatesc cu deloc cu bors asa ca am uitat de chestia asta...

Mary ce fain ca se culca Andrei singurel, si ce mult doarme... Pai Vlad a dormit ieri 1h de la 2 la 3 si aseara s-a culcat la 11.30

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Irina eu astept sa vad ce hotaraiti voi ca pe mine m-ar bate un gand de munte la iarna da sotul inca nu stie :)

Ioana sa stii ca eu m-am convins de mult care e diferenta intre baietei si fetitze brrrrr

Mary fericito ....ce n-as da si eu sa doarma Vlad atat, da el se culca seara pe la 11, evident plimbat de tasu sau la tzitzi se mai trezeste de cateva ori noaptea , asta inseaman doar de 3-4-5 ori depinde cum viseaza si dimineata la 7 e gata pentru "servici", in timpul zilei mai doarme maxim 2 ore. iar in legatura cu alaptatul eu zau ca l-as intarca da e mare stie ce e aia si urlaaa daca nu ii dau cand vrea el.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumesc pt toate mesajele de felicitari si incurajari (pt ziua mea, pt noul job etc.) .

dinu, la multi ani! sa fii sanatos si fericit! cred ca dinu si radu sunt cei mai slabanogi baietei din grup.

ce-mi place de mary ca a revenit in forta!

bravo pt sarah care alearga!

vera, superbe pozele! se vede ca iulia a avut parte de o petrecere grozava!

va ajung acushik din urma!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetelor voi ati discutat de OLITA? daca da, la ce capitol, sa vad si eu despre ce e vorba, ca...merge greu la noi, el sta pe olita, n-are nici o treaba, da abia reuseste sa faca un pipi, kaka face dupa ce-l scol de pe olita si-i pun pampersul
si zice si CACA dar in cu totul alte contexte, inca nu face lagatura caca=olita

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

kristinutzasi mie imi place de voi.....si sa stiti ca sunteti singurele mele prietene, ca aici n-am cu cine sa vorbesc...avem amici romani, da n-au copii, sau au copii mari de 14-16 ani, si cu mamici italience nu prea am multe in comun, ei mananca diferit, si nu-mi place cum isi cresc copii cu pampers si in carut pana la 3 ani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

pupici de la MAria pentru Miruna si Vladut; ne e dor de voi!
si asteptam sa il cunoastem si pe monsieur Radu cat de curand

tanti zana mama lu Ana Banana pe unde umblati? ati lipsit nepermis de mult la raport!

La multi ani pentru Dinu subtirelul!

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

a propos de suflat in lumanare, nu stiu daca v-am spus, radu n-a apucat sa sufle in lumanare, ca a dat cu un balon direct in flacara. asa a stins el lumanarea . bine ca nu s-a speriat, toata lumea a aplaudat, de parca asa trebuia sa fie...

bianca, exact asa si radu: a stat o gramaaada pana sa se hotarasca sa ia ceva de pe tava. intindea mana de zicea gata, ia ceva, o retragea, se mai uita...
hihi, si vad ca nici anya nu se dezminte...

alina, anya e o frumusica, iar de rochitele ei... ce sa mai spun . eu interpretez ca anya va avea o casnicie fericita, va fi familista, va fi frumoasa, cocheta, aranjata si va avea noroc si de bani.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera, Anya v-am admirat printesele !

Alinam am inteles !

Mary nu mai stiu in ce capitol s-a mai vorbit de olite, dar parca doar Mihaela_ e a zis ca Alexandru zice cand face kk. Vladut al meu face la olita, dar doar daca-l prind eu cand se screme , altfel nici vorba... Nasol cu stilul italian...

Ramona intoarcem pupicii! Si noi abia asteptam sa ne vedem!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

irina, bine ca mi-ai zis, ca eu aveam impresia ca am ramas numai noi "corigenti"la capitolul alita
gata, am fugit, ca mi s-a trezit baiatul....in sfarsit
o zi buna tuturor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Mary eu nici nu am cumparat olita hehehe pe modelul mamelor italiene.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput