Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

RIPLEY- cu leea am vb eu acum vreo 2 sapt cred pe mess,nu prea mult,in ziua aia ajunsese acasa erau bine

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

seara buna fetele!

imi facusem eu aseara planuri sa vad meciu shi sa abuzez sotu, si cand sa culc piticu m-am bagat langa el sa-i dau bibele de seara, si s-a bagat tot in gatul meu si s-a cuibarit, eu miloasa sa-l mai las 5 minute inainte sa-l bag in patut si am adormit cu el in pat...de la ora 9

ek, poll-urile zilei:
goliciunea: noi suntem pro, cel putin acum, mai tarziu...ne adaptam din mers.oricum, mai bine sa afle ce si cum de la mine decat de la altii. pai hai sa va zic una tare:ai mei parinti, extraordinar de pudici nu au discutat nimic cu mine, asa incat eu la 12 ani nu stiam de la ei k exista menstruatie ci de la colege, ca sa nu va mai zic in ce ceata eram cu reproducatoru' masculin, stiam cum se fac copii, normal, numai ca....nu intelegeam exact care parte anatomica a barbatului intra la orificiu..... Chestiile astea si altele pe mine m-au marcat, asa ca voi incerca sa nu pateasca si piticul asta de la mine. nush ce zice sotu, nu ma intereseaza.

mainile si vasele: eu stau super ok, nu fol ceva anume, seara cand fac masaj piticului ma dau si eu pe maini cu crema lui de fund de bebe. deocamdata merge!

hai ca deschid si eu un poll
copii vostri calca la fel de bine cu ambele picioare?

mie mi se pare ca Razvan tine piciorul stang normal, in schimb dreptul il tine pe varf si calca aiurea. nu tot timpul, dar o mare parte.

sa dau un send sa nu pierd bunatare de mesaj si revin cu forte noi!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cu mainile: eu am alergie la frig si detergent.
Deci cum da frigul daca mai si spal vase mi se fac mainile ca la spalatorese: rosii, umflate, apoi se crapa pielea pana da sangele, indif ce crema folosesc sau cat de des ma dau. Ca mentiune, nu suport sa fiu unsa pe maini.

Cu sondajul Addyei: Ana calca fte hotarat pe ambele picioare, asa a fost ea tzapana de cand s-a ridicat prima oara, dar are momente in care calca cu dreptul inauntru si stangul inafara, de parca ar merge pe lateral, nu ma speriu pt ca se redreseaza singura fte rapid, si cum ea sta 99% din timpul cat e treaza in picioare... nu am observat nimic neobisnuit. Oricum, se corecteaza genul asta de chestii cand li se definitiveaza mersul, pana atunci... invata si ei cum pot si in ritmul lor.

Silvia mi-ai amintit cum e cu tinutele sexi in fata femeii de la curatenie si la mine cu bona :)) Cu Agneta de la curatenie n-am treaba dc ma vede in chiloti si tricou sau in genul, dar de cand cu tanti e horror sa ma imbrac pan vine ea, sau sa fac voodoo si sa ma inchid in baie pana ma fac decenta.... e ciudat din ounctul asta de vedere, ca mi-e jena de ea, nu de mine :)
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

moama sa fac infarct!
auzeam prin babyphone niste gulguteli, am crezut ca vomita piticu in jet! cand colo bagau nemernicii apa in calorifer....

bineinteles ca monseur era in fund si se gandea daca sa planga nitzel sau nu.....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Madutza cred ca trezitul noaptea e o combinatie de durere ca-i ies dintii cu "mi-e frica de intuneric." Azi-noapte s-a trezit din nou, a ciriit un pic, dar nu m-am dus la ea ca mi-era mult prea somn. Si nu am mai auzit=o pina dimineata. Dar noaptea trecuta i-am lasat lumina de veghe aprinsa. ASta a fost singura schimbare si ma gindesc ca ea se trezeste din diferite motive si nu vede nimic, adica vorba cintecului, vede ca nu mai vede si i se face frica si plinge.
Ripley, ce AP, frate, ca am lasat naibii AP=ul de citeva luni, de cind o las singura cu orele in patut. De fapt, cred ca am intrat involuntar in alta faza. DAr asta e o alta discutie pe care nu o mai deschid.
Altfel, in spirit de solidaritate cu bebelusii cacaciosi din Ro am tras ieri cea mai nasoala cacare din viata noastra: s-a umplut efectiv pina in git. Ceva de groaza. A mai tras inca una seara, dar noroc ca am prins-o la olita, deci cu mult mau putin damage. Motivul, cred eu: smochina cruda proaspat culeasa din copacul vecinei. Trebuia sa ma gindesc ca la stomacul ei lejer, smochina numa' bine nu face. Asta e.
Cu alergia, cred totusi ca era de la ou, si nu de la smochina. O sa-i mai dau peste inca vreo saptamina, sa vedem daca ar aceeasi reactie. Treaba buna e ca pe cit de repede apare, pe atit de repede trece. Multumesc celor care n-au ingrijorat, dar nu e chiar atit de grav. Ii ies pete rosii fie pe corp, fie pe fata. Acum i-au iesti pe fata. Ii ies la citeva minute dupa ce maninca alimentul cu pricina si ii trec cam in vreo ora-doua.

Mandy, rautacioasa recunosc ca am fost. Profit de ocazie ca sa-mi spun din nou parerea despre aceasta pisi. In continuare nu inteleg de ce posteaza aici si de ce ne freaca la ridiche cu sfaturile ei pe care nu i le cere nimeni si cu povestile ei plictisitoare despre viata ei si mai plictisitoare. Pentru plictiseli de genul asta exista thread pentru copii de virsta lu' Boscu. Eu nu ma duc la copii de sept-oct 2001 sa-i plictisesc p-aia cu vaicarelile si laudele despre copilul meu.
Cu citeva exceptii cind m-a scos din pepeni rau de tot, atitudinea mea fata de ea a fost sa o ignor. Dar mesajul ala m-a enervat rau de tot. In primul rind pentru ca poate va amintiti ca va rugasem sa nu mai dati link-uri la povesti de groaza si uite ca vine doamna pisi si imi da cu vestea in obraz. Asta asa, ca sa vorbim de cine a stricat cui ziua. In al doilea rind, nu vad care e legatura dintre discutiile noastre aici pe acest thread si mesajul ei. Daca voia ca lumea sa stie, sa scrie un mesaj separat la ce rubrica pofteste dinsa.

Merci Anda
Cit despre dezbracat... Ripley plizzzz ai gasit cumva articolul ala din Ioana copilul meu despre goliciunea fata de copii???
Voiam si eu sa pun intrebari legate de asta.
Eu ma flenduresc goala prin fata ei, dar problema mai nou e ca cum vede tzitzele cum face semnul de "lapte." Barbata-miu umbla si el dezbracat in fata ei, ba chiar face si baie cu ea si ma intrebam daca e ok. Cred ca e ok daca EU sint ok cu treaba asta. Daca ma simte pe mine ca sint rusinata sau stresata o sa recepteze si ea goliciunea ca pe ceva nasol. Pe de alta parte, prietena mea cea mai buna de-aici umbla tot timpul goala daca i-e cald. (e o hippi non-conformista tipa) si cum noi o sa fim prezenti in viata ei cit om trai pe-aici, ba gindesc ca e bine ca Sma sa se obisnuiasca.
La mare in Ro daca mergem, musai ne dezbracam, deci inca un motiv (ma rog, am inteles ca la Vama au devenit nudistii minoritati, asa ca poate nu mai e cazul.)
Dar dincolo de aceste fandoseli sociale, trebuie sa ma gindesc si eu serios la cum crestem fata si ce atitudine o sa luam.
Repet, cred ca orice decizie luam, trebuie sa fim noi confortabili cu ideea. CA astia mici is smecheri si te prind cu minciuna.
cristina, atitudinea pe care o propui tu mi se pare cea mai buna pentru noi.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Addya mortala faza cu apa din calorifer....zau de nu am inceput sa rad singura pe aici

Bic cred ca esti cam dura cu Pisi totusi, daca ei ii face placere sa stea cu noi la taclale pai sa fim gazde bune si sa o primim. Tot asa cum toate suntem libere sa mergem la ce scutec vrem, nu ne opreste nimeni. Nu stiu cu ce te-a suparat asa de tare dar poate ca e bine sa fim mai tolerante intre noi.

Cat despre noul poll: miss calca tot pe varfuri, de fapt nu ii prea place sa faca pasi, dar cand se ridica in picioare ( tinandu-se de canapea) sta tot pe varfuri si se clatina de zici ca e beata. Deci noi suntem departe de mers.

Pachetelul buclucas
Poze vesele de sub cuptor

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
Madutza felicitari pt micul umblaret!

Dordia ma bucur ca Stefanel e mai bine

Roxisialexia,Gindacel si Bianca sanatate puiutilor si cit mai putini mucisori.

Miha si eu te inteleg,mai ales ca sint singura de vreo 4 luni,cu tatic de duminica.
Si la mine nu prea tine cu lasatul pe miine a curateniei pt ca imi vin asistentele sociale in vizita...dar cind e super mizerie...ma fac ca nu-s acasa(sa nu ma spuneti!)

Buluci,pt vara am cumparat mai multe hainute pt afara,dar acum ca-i frig,nu prea ma stresez ce-i dau pe dedesubt si la ce calitative sint majoritatea hainutelor...dupa un timp ajung invariabil de casa.

Addya fata mea si viit. ta nora(vazut baiat,placut ff mult!sper ca nu era promis sa ma certe vreo soacra!) calca uneori cu piciorusul sting mai pe o latura.
Face deja citiva pasi,nu mai mult de 4,dupa care se arunca in bratele mele sau in genunchi.

Cit despre dezbracat...eu sint f pudica,nu stiu cum o sa procedez cind va creste Patricia.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara mamicilor. Intru si eu acuma sa fac niste precizari si sa va dau si vesti despre noi.
Nu stiu pe cine intereseaza dar...eu ma descarc ca altfel simt ca o iau razna.
Am ajuns azi la spital cu stefan. Dimineatza totul a fost bine pana dupa masa de pranz unde a mancat cateva linguritze (cam un sfert din cat manca el de obicei) de orez cu morcov,radacinoase si carnitza de pui. La Sfatul medicului i-am preparat mancarica. Apoi a dormit si s-a trezit moaaale si a adormit iar cam o ora si pe la 15.00 s-a trezit dar marait rau. S-a dat jos din carut (acolo a dormit ultima ora) si mi-a tras un kkloi ca eu nu am mai vazut asa ceva. muuuuuuuuuuuuuuuult tata muuuuuuuuuult. era pana subbratz si pana in calcaie plin de kk.L-am bagat in cada, l-am spalat, a facut si pipi in cada (lucru bun) l-am imbracat si cand l-am pus in premergator....iar kk muuuuuuuuuuuuuult si iesit peste tot. Repetir si ...apoi l-am pus in pat pe perna sa stea linistit. Ii fierbea burtica de ziceai ca sunt tzevile Addyei. Cand m-am dus pana in buc am auzit cum a vomat in maaare jet si ce mai avea in burtica.

Tooate astea sub tratament si regim. Am sunat dr. care era la bv la un congres...etc si mi-a zis sa continui cu tratamentul si regimul dar sa ii iau su hydrasec in plus si maine dupa 13.00 daca nu ii trece sa ma duc la cabinet la colega lui sa il vada. Deci sunat Tati, venit acasa timp in care mi-a mai tras 2 kktzei si fuga la Spital la V.Gomoiu ca nu mai asteptam pana maine.

Acolo o dr. foaaarte dragutza, l-a dezbracat si l-a consultat pe tooate fetzele si per total e ok. Mi-a zis ca e hidratat si sa continui sa il hidratez si sa continui tratamentul. E o enteroviroza f.puternica contactata de pe undeva (nu mai are importantza) si...asta e. Daca nu ii trece sa ne ducem sa ne internam. Voma cica a fost de la mancarica mancata cu foame si poate mai mult decat i-a trebuit.
Stiti ca Stefan e cam lacom si suuupermancacios. Asa ca....am revenit pe orez,morcov,banana si mar copt, Enterol,Sumetrolim,smecta,Hydrasec etc ca nici eu nu mai stiu.

Daca v-am plictisit imi cer scuze dar puteti sari peste daca nu va suparati. Asa ma descarc si eu chiar daca nu citeste nimeni.

Ryplei sa sti ca nu am luat antibioticul ca mi s-a parut o decizie pripita si bine am facut. data trecuta la raceala mi-a dat antibiotic si dupa 5 zile raceala a revenit mai in fortza deci....daca imi dadea de la inceput ce trebuia....scuteam o sapt de chin si niste medic bagate aiurea in copil. Nu cred ca Ospamoxul facea ceva mai bun pe stomacelul gol. Nici Nurofenul nu a facut decat sa il dea si mai tare peste cap. Asa ca...in rest am respectat tot ce a zis. El imi daduse Ospamox in caz ca continua febra si daca nu a continuat...nu i l-am dat. cam asta a fost. Dar si dr. de la Gomoiu mi-a zis ca i-am dat ok ce i-am dat si sa continui asa ca...nu-l schimb totusi! te pup si ms ca te gandesti la noi!

acu' ma duc si eu la nani si mai vb si maine! Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hallo fetele,
Intru eu sa va scriu ca INA e ok, s-au oprt singerarile numai ca nu poate sta la pc, trebuie sa se odihneasca,plus are actele sotzului de facut, Rachel e bine.
Ina- sper sa nu te superi ca am scris fetelor, dar erau ingrijorate.

LA MUTZI ANI PT RACHEL, sanatate si noroc iar tzie multa sanatate si sa creasca simburica bine.
Noi o sa fim plecatzi pina pe 23 si de aia itzi urez aici.
Pupicei dulci!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Silvia, nu-ti vazusem mesajul cind am scris mai devreme. Asta e. Nu trebuie sa fim de acord toti.

bb_alinush, da, ai dreptate. Acum ca mi-am varsat oful, pot sa continui cu ignorarea. Dar pentru ca nu-mi expusesem punctul de vedere inainte se primeasca pisi avertisment, am facut-o acum.

Probabil ca vor mai veno replici la replica mea. Eu am incheiat si asta este ultimul mesaj pe tema pisi pe care il voi posta vreodata pe DC.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput