Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 25
tania-z spune:
BBAlinush, Silviuk, Ripley, Bianca, Anda, Camelia, Bulucel va multumim de gandurile bune 
Ela recomandarea ta cu Hipp ORS am retinut-o de data trecuta si ne-a prins tare bine acum 
Ina da-ne o veste, ceva. Sper ca esti bine! 
In legatura cu goliciunea. daca ar fi dupa tata Freud, ar fi daunatoare inca de la varsta de 1 an. Greu de zis, pentru ca, din cate se stie amintirile (encriptate pe cuvinte, nu pe imagini sau senzatii ori sentimente) sunt retinute doar dupa 2-3 ani. In schimb nu se stie prea mult despre ce ii marcheaza emotional pe bebei, din punct de vedere al goliciunii la aceasta varsta. Na, ca nu stiu daca ati inteles ceva. 

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
meems spune:
Bag si eu un mesaj rapid inainte de-a pleca... Suntem cu bagajele la usa. Multumesc fetelor care ne-au urat calatorie placuta, sper sa fie, si sa ne intoarcem cu multe poze.
Ioana, da, noi suntem cu tot familionul aici pentru ca am venit cand eu si frate-meu eram inca minori, deci nu ne puteau lasa ai mei in RO (desi am avut noi tentative de-a ne intoarce, ca tare greu ne-am acomodat).
Miha, Riannei ii place posetuta - doar e fetita, nu? ![]()
Multa sanatate si multi pupici la toata gasca.
meems spune:
quote:
Originally posted by Buluci
Tare-mi place cum raspundetzi(tu cu NA, iar Ripley cu NOAH), e cumva specific Ardealului?
Cristina Baku &Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
Iti raspunde o alta ardeleanca... DA, e specific Ardealului
Morgano spune:
Meems, drum bun sa fie placuta si usoara calatoreala voastra.
Fetelor eu sunt franta.
Ana n-a dormit decat 10 min pe la 13.30, si asta de azi-dimineata de la 8 fara ceva. E obosita foc dar nu se lasa. Nu e maraita decat la mari intervale, in rest vesela, chitaie, nu se potoleste nicicum. A intrat clar in faza de oboseala agitata, fiind si eu si bona acasa clar s-a rasfatat toata ziua. Parca e bagata in priza :(
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
bb_alinus spune:
Fetelor vreau sa ii dau si eu missei gris cu lapte si orez cu lapte.
Voi dati? Daca da, cum le pregatiti si la ce masa le dati?
Am cautat de am innebunit gris pe aici si...pana la urma abia am gasit si culmea ca ii se zice aproape ca in Ro, Gries ![]()
Ripley am citit repede ce ai scris si in graba am inteles ca esti in Franta...saracuta de tine. Sper sa reusesti sa o linistesti si sa o culci...nu o fi baut vreo cafea pe ascuns?![]()

De azi miss se ridica singura in picioare si se tine de ce apuca....e deja bine si asta.
Pachetelul buclucas
Poze vesele de sub cuptor
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
anda77 spune:
bb alinus, eu dau orez cu lapte si taietei (fidea) cu lapte la masa de la ora 17 ca acolo am loc si alternez cu iaurt cu cereale in alte zile. pai fierb simplu orezul sau fideaua in lapte si gata, nimic mai mult, nu adaug nimic ca nu sunt de acord:)) eu gris cu lapte nu dau ca am citit undeva, dk vrei caut pe net poate mai gasesc, ca nu faciliteaza, ba dimpotriva, absobtia calciului din lapte. am crezut 100% avand in vedere ca mie mi s-au dau sute de litri de gris cu lapte si am avut toata viata lipsa de calciu, cu toate manifestarile posibile. acuma nu stiu dk e adevarat, dar eu am luat-o de buna. ia sa mai caut pe net.
cuscra, ce faci ca ne ingrijorezi. da un semn.
tania, nu vrei tu sa detaliezi nitel cu goliciunea. eu am deschis pollul asta ca ma intereseaza f. mult. din experientele mele io trasei concluzia si luai decizia sa umblu goala:)))), dar nu-mi strica niste pareri de la psihologi, sociologi etc.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Seara buna!
Fac si eu o pauza din pazit chitzoiu, of, ca Doru e la Arad si eu sunt singura cu Ilinca. Acum trebuie sa stau cu ochii pe ea ca a invatat sa urce si sa coboare canapeaua si asta face tot timpul, ca se cocoatza peste tot.
In rest suntem f.bine, nici nu mai stiu ce greutate si ce lungime, dar abia astept s-o masor ca sunt chiar curioasa. Mancam de rupem, ne jucam, suntem vesele.
Aaaaa, si alta veste beton: sta iar in cada - am pus-o eu aseara, m-am jucat putin cu apa, i-am pus in cada o ratusca si pestiucul mecanic si, gata! Nu mai zicea fata nimic.
Vad ca v-ati uitat la meci. Eu nu sunt microbista, dar chiar daca as fi vrut nu as fi putut: a picat cablul la 10 min de la inceperea jocului. Si eu care imi faceam probleme ca vor face scandal vecinii. Saracii si-au luat repede o haina in spinare si au fugit care la prieteni, care la terase
Era un duduit pe scara mai ceva ca la Revelion.
Noki d ece nu ai trimis RDS-ul la mine? Ca eu vreau cablu optic si cica trebuie sa astept ca se schimba la toata zona odata![]()
Miha dar tu niste vitamine iei? Ca acum depui eforturi suplimentare ca sa treci peste toate problemele. Ai grija de tine
PS: vezi ca ti-am trimis ceva pe mess.
Despre goliciune - eu defilez goala cateodata prin casa, spre oripilarea lu' madam Maricica de vis-a-vis (blocurile sunt foarte apropiate aici). Insa nu sunt nebune sa ma expun dinadins in fatza copilului. Daca se intampla sa ma vada goala - asta e. Iar acum, da, ma schimb in fatza ei. Mai incolo vreau sa-i si cumpar acea carte despre sex ptr copilasi chiar daca explica foarte direct.
Madutza mama, dar ce plimbaretz, nu s-a speriat si a plecat la plimbare
Despre dinti: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=98
Si noi tot 2 dinti avem.
Tenul si maini par ok, nu au fost niciodata excelente (dar nici naspa), insa bine ca exista cosmeticale.
Calcat - cea mai naspa treaba![]()
![]()
![]()
Ripley multa sanatate Anei!
De asemenea, astept vesti bune si de la ceilalti bebelusi bolnaviori.
Dar mai ales - Dordia sa se faca repede ginerica!
Tania i-a parut rau sotului ca a venit la meci?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
silvia_d spune:
Offf,Miha,te-nteleg perfect;dar,asha cum au zis si fetele,si a subliniat f bine Taniuk,daca bebelina e sanatoasa,o mama nu are limite in a face totul sa zbarnaie-n casa;cu camasile,poti vb cu sotul,sa se trezeasca cu un sfert de ora mai devreme,sa-si calce costumul,nu?
acum,sa-ti zic eu ce cred despre aceasta stare sub-febrila:poate fi un strept.beta-hemolitic din gatut(si tre'aa-i faci un exudat!),sau o infectie urinara recurenta...si-aci tre sa-i faci analiza de pipi;poti sa-i recoltezi urina,nu neaparat sterila,ca si in sumar de urina,daca se vad leucocite,inseamna ca-i infectie,si-atunci iti vor cere o orocultura...etc...o sa-ti spun mai multe despre cum se recolteaza,daca va fi cazul;
eu iti recomand o femeie-n casa,eu am luni,miercuri,vineri,ii dau 3 mil,si-mi si gateste;macar o data pe sapt,e musai,sa stai si tu cu fata mai relaxate;dar mai zi-mi de starea ei,are pofta de joaca, de papa,cum e fetita?
cu goliciunea:eu sunt pro,dar in niste limite rezonabile;eu nici acum nu ma feresc de mama,nici de femeia care-mi face curatenie,nici de bebe(deocamdata!)...nu stiuc e va fi de-acum incolo,dar,repet,noi in familie am fost mai libertini asha;adik cand locuiam in Dr.TR.Severin,si dadeau sarbii filme mai deokiate,si eu eram in liceu,stia mama ca ma uit...ceva de genu'asta;bine,deokiate insemna c-arata un san pe-atunci,sau doi...
ce-am mai avut de spus??
aaa,da,ca nu sunt de acord cu Bic,apropos de postarea lui Pisi:pisi,fata,NU MAI AI AVERTISMENT!!-deci,de ce nu sunt de acord?ca n-a anuntat ca a nascut ixuleasca un super bebe de 3800 gr,ci o fetita prematura,un pumnisor de viata...asha ca pisi,tine-ne la curent,si transmite-i mamicii ca suntem alaturi de ea!
Morgano spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82394
Asta pt Anda, sa mai vada si alte pareri...
sunt ingrijorata pentru Leea, mai stie cineva ceva de ea? Sunt luni bune de cand n-a dat un semn de viata, si-a schimbat nr. de tel... ce-o fi cu ea???
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
silvia_d spune:
cu scuze pentru gramatik stalcita in mesajul anterior;dar cum sunt o mare lenesa,nu le corectez,ci doar subliniez sa nu credeti ca-s "anagramata"(asha a zis costi ionita,in loc de agramat!)

Simon(26.12.2005)