Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 24
Morgano spune:
Miha, trebuie sa te relaxezi putin, e neaparat! Santatate Iuliei, las' ca se face ea bine.
Dordia, inteleg ca de fapt tu nu l-ai ascultat pe medic ci ai ales sa faci cum ai considerat tu...
Felicitari pt Orlando, cred ca e cel mai rapid la mersul singurel, desi e printre cei mai mici ca varsta din grup.
Cu ordinea dintilor nu ma stresez, noi tot 2 avem de luni de zile.
Nici eu nu calc decat camasi, pantaloni, fuste, tricouri. In rest absolut nimic ce nu e musai. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Noki_Lara spune:
quote:
Bianca- si voi???Of...ce sa mai zic..sanatate multa si voua!
Io deja m-am enervat...ce-i cu bolile astea? S-a gasit toate sa dea peste bietii nostri poduletzi. Pai nu ma mai joc asa!
Pisi – idem si cu boala ta! Hi hi hi..ce simplu e sa raspunzi asa, nu? [emoticon cu zambet amar raaaau de tot]
Pisi - scuze, m-am exprimat io cam ciudat. Mesajul catre vtine venea in continuarea celorlalte, poate ca tu ai citit doar ce itit era destinat tie si de-aia ai rupt contextul. Eram amarata ca pe parcurs ce citeam tot mai aparea cate un bebelac sau cate o mamica bolnavior-bolnavioara. Apoi am facut haz de necaz..ce simplu s epoate raspunde doar in 2 cuvinte: "idem si cu boala ta"!
Sper ca ai priceput, de nu .... inseamna ca nu mai am coerentza.
Ripley - ne luam de manutza cu Anutzache-ul bi-dintosat si speram sa ne mai creasca si noua niste dintosi.

Madutza- pai io nici nu am mai indraznit sa descriu starea jalnica a unghiilor. am zis doar de maini, ca deh...la unghii e problema ca se rup si sunt moi la mine de cand lumea si pamantul...

Lavi- asteptam cu interes tratatul intitulat "Despre goliciune".

Asa mi-a placut de "turbulentzele tale din spate"
Io am numa' una, dar aia e meeeeega-turbulentza.....Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
miha2006 spune:
MULTAM fetele... citindu-va deja ma simt mai bine
a fost cumintica azi puiu' mama si am reusit sa ma organizez putin
cu calcatu' asta sa nu va imaginati ca-s ciorapi vorbesc de un teanc de CAMASI "uniforma obligatorie" la tati adica una la 2 zile, si el nu stie nici unde-i fieru de calcat... de aspirat el aspira si sterge prafu', in wik mai sta si el cu fata cat eu gatesc (obligatoriu), e baiat bun de altfel, amu are si controale pe la munca... il inteleg si pe el
MUltam mult de sugestii- LAVI esti totala mai tr sa-mi faci si un desen si era completa treaba,
si eu coleguta de nastere, de altfel sunt f bune- imi revin eu doar sunt leoaica ce D-zeu.
NOKY BULUCI RYPLEI aveti dreptate, problema mea cea mai mare e Iulia, imi fac griji pt ea. Mainile mele arata crunt cu tot cu creme, cu care, recunosc ca ma dau cand imi amintesc...
ROXI. BIANCA ,TANIA sanatate multa la bebelaci, stiu prin ce treceti..of.of
MEEMS-ule cum mai e Rianna? Ii place posetuta albastra?
Am vazut pozici cu Mirunica, cu Orlando, cu Stefan al Taniei... cand ma uit la bbi vostrii constientizez ce mult au crescut...ce frumosi sunt copii nostrii.
RYPLEI notat tzatiki ci salata de ciolan... abia astept sa le fac. Am vazut tzatiki gata facut in ARTIMA, acum nu stiu sa-ti spun ce gust are ca n-am luat. Ce tratament a luat Ana pt angina?
pupici voua... ce m-as face fara voi?
MIHA SI IULIA BUBULINA
pisi-si-boscu spune:
Noki, am citit, numai ca febra nu prea lasa creierul sa zburde... Cred ca mi s-a dilatat mintea nitel, si nu in sensul bun...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
pisi-si-boscu spune:
Noki stii de la ce mi s-au intarit mie unghiile? De la scutece in clor. Si de atunci numai beton sunt....
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Buluci spune:
Mamica noiembrie, multumim ptr linkurile de pe prima pagina!
Noki,nu curetzi morcovii cu ustensila aia speciala ptr morcovi?
Mai fetelor, in ce investitzi voi mai mult: tzoale ptr iesit la plimbare sau ptr acasa(ma refer la imbracaminte ptr bb)
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
Buluci spune:
N-am apa de azi dimineatza,nu am facut dus de ieri de la prinz,chiuveta mi-e plina de vase si stiti ce fac?: dansez cu fii-miu pe melodia" broasca dilie"
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
Buluci spune:
quote:
Originally posted by tania-z
Ela recomandarea ta cu Hipp ORS am retinut-o de data trecuta si ne-a prins tare bine acum
In legatura cu goliciunea. daca ar fi dupa tata Freud, ar fi daunatoare inca de la varsta de 1 an. Greu de zis, pentru ca, din cate se stie amintirile (encriptate pe cuvinte, nu pe imagini sau senzatii ori sentimente) sunt retinute doar dupa 2-3 ani. In schimb nu se stie prea mult despre ce ii marcheaza emotional pe bebei, din punct de vedere al goliciunii la aceasta varsta. Na, ca nu stiu daca ati inteles ceva.
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Si noi am aplicat sfatul Elei, dar n-a putut sa bea decit juma de sticla!
Tare-mi place cum raspundetzi(tu cu NA, iar Ripley cu NOAH), e cumva specific Ardealului?
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)Poze
Varsta lui Simon
madau spune:
Hello
Suntem si noi pe aici (multumim ca ne-ati simtit lipsa
), n-am avut net pana pe la pranz asa ca ne-am ocupat strict de probleme de curatenie, gatit, etc.
Am apucat sa citesc ceva ceva, mai pe sarite recunosc, nu prea am timp insa sa raspund pe indelete la fiecare asa ca ma scuzati dar o sa sar o parte din subiecte. 

Madutza felicitari ptr mergaretz, wow ce ginere precoce am..pup de la Mirunica

Dienutza sa stapaniti sanatosi noua casutza!
Miha relax, lasa-le in plata Domnului pe toate (calcat, smotru, etc) si fa ceva care-ti place. Lasa copilul cu cineva si mergi la o manichiura, un coafat ceva. Pe mine chestia asta ma remonteaza pentru inca 2-3 luni.
si ptr problema cealalta mergi repede la doctor.
Noki parca tu intrebai de aspectul mainilor nu? Ale mele arata bine, doar v-am spus ca am devenit clienta fidela la Perfect Nails, macar o data pe luna sa ma rasfat si eu, ca destul muncesc vb aia toata luna. Mi-a recomandat manichiurista crema aia de la Neutrogena ptr maini, e foarte foarte buna si chiar face minuni. Nu vreau sa-ti spun cum arata pielea mea dupa atata stat in solutie de sterilizat, spalat, etc.
Cat despre ten, eu sunt fan masti preparate in casa. E o solutie foarte ieftina si mult mai buna decat cele din comert. Cand oi avea timp va dau cateva retete.
Hai ca m-am cam intins cu gluma (pardon, scrisul) si tre sa fug sa culc copilul. Daca mai am timp, revin 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
tania-z spune:
Miha
intru si eu sa iti spun ca inteleg ce simti si s-ar putea ca, in starea sta, mai multe coincidente sa para o stare de nesuportat. Ia-o incet; Stefan are foarte des starea aceea subfebrila si uite, de vreo 2 luni se chinuie sa iasa caninii de sus si se pare ca ei sunt vinovati. Acum e bine ca faci si exudatul, sa inlaturi orice banuiala, dar sunt sigura ca va veti reveni incet-incet. Stiu ca starea de boala a lui bebe te face sa nu te poti inveseli de nimic si sa vezi numai partea neagra a lucrurilor. Eu am fost tare necajita doua zile, pentru ca Stefanel era COMPLET SCHIMBAT, din bebelusul super-vesel devenise extrem de serios iar eu ajunsesem sa-i vanez zambetele, ca sa imi dau seama cum se mai simte. Plus ca s-a trezit 2 nopti din ora in ora, in plansete groaznice, cu piciorusele frecandu-se de dureri de burtica ce nu treceau cu nimic. Gandeste-te ca VA TECE si atunci iti vei reveni ca prin minune si vei face fata mult mai usor provocarilor zilnice. Eu am ajuns la concluzia ca DACA BEBE E BINE = MAMA POATE SA FACA LUCRURI INCREDIBILE< nu exista limita de rezistenta!
Multa sanatate bebelinei! 
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan