Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mai fetelor ,ajutati-ma si pe ine ca's cam stupida :))):,Orlando are acum 4 dinti dar vad ca de 2 zile e balos din nou ,nervos si se freaca pe gingii de mama focului ,spuneti-mi si mie care dintosi ar trebui sa mai iasa acum ,ca sa stiu unde sa ma uit:))

Noki,mainile mele arata jalic ,ca frec toata ziua ,spal vase ,deci fac totul singura ,oricita crema mi-as da tot incretite sint ,iar de unghii nu mai vorbesc ,mi se rup non stop ,deci lungute nu le mai pot lasa ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Cami, mersi ptr tiker!
Miha...offf, mi se rupe sufletul cind aud.Tu ai acum senzatia asta de prabusire doar din cauza micutzei, asta trebuie sa rezolvi si apoi ,totul o sa mearga bine.Cind copilul e bolnav , parca nimik nu se mai invarte!Asa ca , ignora accident, rufe necalcate, mizeria din casa, petrece timp cu micutza si gata!
Madutza, , felicitari ptr "umblaretz"!
BBalinush, da temporar aici,pina in aprilie, apoi s-ar putea sa primeasca un alt job, daca nu ,plecam in Australia!aici am invatat rusa, cu sutzul vb in engleza, iar franceza e limba pe care vreau s-o vorbesc doar ptr ca-mi place la nebunie.

Vis-a vis de goliciune...eu si sotzul avem pareri diferite, asta ptr ca n-am incotro: de multe ori l-am luat cu mine la baie, il puneam in carucior in fata usii, si mai dadeam perdeaua la oparte sa vb cu el, si binenteles cind terminam ma vedea , dar tasu ....a luat-o la fuga cind am intrat peste el la baie!
Totusi, pina la o limita, daca se intimpla accidental, dar n-am sa patrulez despuiata prin fata lui!

Mie mi-a dat doctoritza asta de aci CA ptr Simon, dar nu cum zic doctorii din ro 10 zile pe luna, ci o luna intreaga!De ce se dau doar 10 zile?si ce doza dati voi pe zi?
Eu am un ca de la Vitabiotics, fiecare 2,5 ml contin 300 mg ca,150mg magneziu,6 mg zn, vit D 3,8 micrograme!
a, si mi-a zis sa-i dau 5 ml pe zi!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madutza- hmmm...neuronul mi-a jucat o festa cu ERCEFURILUL. Scuze de confuzie! Sanatate maxima si voua, sa va treaca repede mucii!
Totusi, cine zicea ca a dat ERCEFURIL la bb?

Dordia- ce ma bucur ca e bine Stefanelul!

Meems- drum bun si calatorie placuta si cu folos –adica sa ne aducci poze sa va vedem..asa as merge si io undeva....ehehe...

Roooooooxi- offf...acuma am citit. Pana la urma a racit si Alxeiutza. Of, a luat de la tie probabil...sanatate infinita si sa va faceti repede bine!

Bianca- si voi???/Of...ce sa mai zic..sanatate multa si voua!

Io deja m-am enervat...ce-i cu bolile astea? Sa-u gasit toate sa dea peste bietii nostri poduletzi. Pai nu ma mai joc asa!

Pisi – idem si cu boala ta! Hi hi hi..ce simplu e sa raspunzi ara, nu? [emoticon cu zambet amar raaaau de tot]

Madutza- felicitari pentru plimbaret. Asteptam si noi momentele alea...

Alinush- nu am unde sa pun masina de spalat...si oricum amarata nu mi-ar curatza morcovii...Da, sunt la ASE, la REI, ID. Anul I, boboaca. [rad tare]

Ioana77- perfect de acord cu tine: nici noi nu calcam decat camasile si dintre ele, normal, doar cele necreponate!!!! Nimik altceva. Ciorapi, sosete, chiloti, batiste, cearsafuri???? No way...ce-am innebunit de tot? Nici hanele copilului nu le-am calcat decat prima-prima oara si doar cele care veneau direct pe piele...

Gata, am teava iar un minut,asa ca trimit, bine macar ca am ajuns la zi!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Saluatare fete si baieti.
M-am intors de la o sedinta de 4 ore, deci consider ca merit o pauza de barfa si distractie.
In primul rand pentru Noki: ce faci draga, ma parasti, dai din casa ca nu sunt o mare gospodina? Si tu Brutus, lasa macar pe forum sa par si eu femeie de casa.... Sa stii ca si mainile mele arata naspa de la frig dar diverse creme aplicate din abundenta rezolva problema.
Gandaceltu intrebai de menajera. Tocmai am vorbit la telefon cu o doamna care se ocupa cu asa ceva. Poate veni numai dupa-amiezile, i-am cerut sa imi comunice un tarif pentru aspirat, sters praf si spalat pe jos si calcat camasi. Probabil ca tema a fost prea grea si nu mi-a raspuns pe loc; a zis ca ma suna diseara sa imi comunice pretul. Daca vrei lasa-ma sa o incerc pe doamna, desi nu imi pare prea ok, la prima convorbire, si apoi dac e cazul ti-o recomand. Eu am avut experiente absolut ingrozitoare cu femei venite la curatenie, asa ca sunt rodata. Abia o astept.
Ca tot vorbeam ieri de incaltaminte, am fost in Unirea. Nu mi-a placut nimic. Deci incercam late locatii special destinate falimentului
Cam asta ar fi tot, ma duc sa iau medicamente ca a fost frig la sedinta si ma doare in gat.
Va pupacesc pe toate si toti,
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Noki, n-am inteles ce ai vrut sa zici....

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutza, dk zici ca are 4, probabil incisivii centrali de jos si incisivii centrali de sus, nu? ordinea nu e totdeauna "respectata" de copii, dar teoretic ar trebui sa urmeze incisivii laterali de jos, adik 2 bucati langa aia pe care deja ii are. P-orma apar incisivii laterali de sus, p-orma caninii si p-orma molarii. Deci regula este ca se incepe de la centrul gurii si se termina la 30 de ani cu maselele de minte:)) si mai intai apar jos si p-orma apar si dintii corespondenti pe gingia de sus.

am gresit, am gresit, acum m-am uitat pe net, in afara de primii dinti (incisivii centrali) care apar jos initial si apoi sus, in rest regula este ca mai intai sus si p-orma jos. deci madutza, controleaza-l pe langa incisivii centrali de sus, tb sa apara incisivii laterali de sus acum.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by anda77

ordinea nu e totdeauna "respectata" de copii,
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Ca bine zici...

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SIMINA.... sincere condoleante. sa fii sanatoasa si sa ai grija de tine.
te pup

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

As vrea s-o sun pe Ina...care aveti telefonul ei, dati-mi-l si mie , dar nu pe forum ci pe PM(poate nu vrea sa-l faca public)!

Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ripley
Felicitari pt Orlando, cred ca e cel mai rapid la mersul singurel, desi e printre cei mai mici ca varsta din grup.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

...si cred ca si la tonaj este printre primii,deci nu e adevarat ca daca-s mai grasutzi vor merge mai tarziu!

Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput