Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

b]Bic, suferim impreuna pe aceeasi tema. La noi se gaseste rar cate o noapte fara treziri, iar atunci cand acestea se produc, numai cu tzitzi se rezolva. Ma intreb ce-am sa fac cand am sa o intarc! Am observat ca daca ii dau ceva de papa mai consistent pe la 19 nu prea se trezeste, dar nu tine figura intotdeauna. Naspa faza cu oul.

Meems, plimbareala placuta, dar vad ca voi sunteti cu tot familionul peste ocean.

Inaaaaaaaa, da-ne de veste ca esti bine!

Poate apare si Monet la orizont, iar Siminaf[/b] sa ne mai scrie noutati despre ei.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hai ca si io ca si Noki am netul cu cocoloase!!!

Cristinamh si Ripley voi aveti dreptate dar....pe dr. l-am sunat de duminica si i-am zis de voma in jet toata noaptea si de febra si putea sa imi zica ca vine luni sau macar sa ma cheme la cabinet. In schimb el mi-a zis sa ii dau nurofen si ospamox si regim cum i-am dat si sa-l mai sun. Luni cand a inceput cu diaria pe la pranz...i-am scos nurofenul iar ospamox nu i-am dat ca....am considerat ca a fost o decizie pripita cu antibioticul. Luni l-am sunat si nu a raspuns si ieri imi zice sa continui cu biseptol. dar el nu imi daduse biseptol si i-am spus si mi-a zis ca sa ii dau si sa ii spun daca nu isi revine. Deci....eu zic ca daca era un medic mai atent si eu insistam mai tare...dar la telefon e destul de ocupat si tb sa fiu scurta ca mi-o taie frumos spunandu-mi ca se grabeste sau...ca face altceva...etc. La cabinet de cate ori m-am dus e full de copii care mai de care mai bolnav.
Eu cred ca de la el de la cabinet a luat cine stie ce virus ca vineri seara am fost la control si tot asa erau o groaza de copii si ne-am dezbracat, ne-a cantarit/masurat..etc.
Dar oricum acum cand greul a trecut....mi-am schimbat parerea si nu o sa il mai schimb deocamdata. o sa vedem pe viitor. sau poate o sa cotizez mai bine cala ultimele controale nu prea i-am dat ca era inconjurat de 2-3 asistente si mamici cu copii si....nu am avut cum sa ii dau. Poate cu un plic devine mai serviabil.

Miha eu nu stiu ce sfaturi sa iti dau ca...nu am trecut prin asa ceva. Doar sa te calmezi si sa te gandesti ca starea ta se transmite copilului si nu ii face bine. Cu ajutorul lui Dumnezeu si cu sprijinul nostru virtual...o sa treaca si o sa fie bine. Te pup!

Madutza felicitaaaaaaaaaaari. Ce minunat tb sa fie.Abia astept si eu sa o ia la picior!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Alinush, vad ai despachetat si ultima cutie din casa, dupa cate am vazut in poze Tocmai aia sa o lasi la urma?

poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madutza, felicitari pentru Orlando mergaretz ! Cred ca esti emotionata!
Noki, iti multumesc si tie de aprecieri!

Referitor la poll-ul cu goliciunea ... nu stiu ce sa zic, nu m-am gandit inca la aceasta problema ...deocamdata nu ma feresc de Dariuca iar pe viitor vom vedea, insa nu am de gand sa ma feresc foarte tare , pentru ca, stiti cum e ... curiozitatea asta, bat-o vina!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Cami, cum ati rezolvat-o cu Dariuca?

poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Silvia ti-am ramas datoare cu un raspuns, nu stiu cum l-am sarit: la drum ne-am descurcat bine cu fetele. In sensul ca atunci cand apar turbulente in spate ma duc eu acolo, si ma asez intre cele doua scaune de masina continand elementele turbulente si incerc sa le domolesc. Dar Silvia mai nou e 99% rezonabila iar Nati cam 80. Pe drumul inapoi au dormit amandoua la greu dar spre final, prin Bucuresti, pana acasa, mai chiraia Nati.

Cu dormitul in alta parte - mda, Nati se trezeste mai des pt ca patul ala de fas (de voiaj) nu e patul de acasa. ("casa de copii nu e acasa"; cam asa);

Pe ansamblu am constatat ca ne simtim mult mai bine in iesiri de cand le avem pe amandoua decat atunci cand era Silvia mica. Ori ca am capatat noi mai multa experienta de parinti, ori ca Silvia a fost mai nazdravana mica, s-a rezonabil-it intre timp iar Nat e cumintica din start.

Referitor la medicul Dordiei tie cum ti se pare tratamentul cu Nurofen in caz de diaree nasoala, voma repetata si febra, intr-adevar. Mie Nurofenul in situatia asta, pe stomacul sensibilizat mi se pare bomboana de pe coliva; dar poate gresesc. Sunt chiar curioasa de parerea ta.

pisi ai fost tare cu "bb e deocamdata fetita"... si pe mine ma intereseaza soarta ei pentru ca sunt curioasa din fire in pb de-astea.

dienuta stiu si eu o cura de slabire cu bomboane de la Capsa: se iau bobo de la Capsa, f bune la gust de altfel, se pun in frigider si se consuma 1-2-3 pe zi, nu f multe zile pt ca in scyrt timp apare o toxiinfectie alimentara ca lumea, dupa care vreo saptamana bei ceai si paine prajita cu br de vaci, ca altceva nu poti vedea in oki. 2-3 kile in minus, garantat. Experimentat pe mine si am mai auzit si alte cazuri. Cam scumpa dar... scumpa e si a ta cu imobiliarele. F fain ca va mutati!!!

-------
Azi noapte am avut o insomnie de la 2.30 la 6.30 asa ca m-am gandit la faza cu motul, m-am hotarat sa-l fac acasa, am inceput sa ma gandesc la meniu si organizare.

Eu asa patesc in fata unor "provocari": prima oara ma panichez si stau asa paralizata o perioada pana ceva ma face sa incep sa gandesc metodic si rational. Din momentul ala se rezolva.

Noki urina e sterila in mod normal. La omul sanatos. De-aia trebuie sa o speli inainte sa-i recoltezi, sa nu se contamineze de microbi de pe piele.

Miha si la mine cateodata se aduna mai multe si ma simt coplesita dar de la un moment dat incep sa se rezolve, pe rand, eu sa-mi revin cu psihicul si... uite asa! , coleguta de zi de nastere!

Despre nuditate in fata copilului am mai multe de zis dar nu am timp acum, promit ca revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miha ia uite niste solutii de la mine sa-ti faci viata mai usoara:
-teancul ala "de calcat" impatura-le frumos si pune-le in dulap ca-s curate si deci purtabile
-cand mergi cu masina pune fata in scoica si urle cat o vrea, tu concentreaza-te la drum; cand ajungi la destinatie o potolesti tu
-starea subfebrila nu e asa grava, cand vine rezultatul o sa va dumiriti
-accidente cu masina se mai intampla, nu le lua in tragic
-amenajeaza un spatiu in casa, sigur pt bb, de ex un tarc, unde o poti pune cat iti faci tu treburile
-stabileste niste sarcini de curatenie pt sot (al meu da cu aspiratorul si cu mopul 1 data pe saptamana, cand vrea el), restul le faci tu cand doarme puiuta
-si noi la fel: sot la servici pana la 7-8 seara, bunici nu, femeie nu, si ne descurcam, ba o mai avem si pe Silvia iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Cami, cum ati rezolvat-o cu Dariuca?

poze
Poze zece luni

Ioana, iti multumesc de intrebare !
Nu am rezolvat-o in nici un fel, in sensul ca nu am luat inca o decizie... Adica in continuare o duc dimineatza la mama si o iau seara si o sa continui asa pana o voi intarca, pen' ca nu am de gand sa o intarc prea curand! Oi vedea si cum o mai fi vremea, ca sa nu o scot dimineatza pe ger afara. Eventual imi voi aranja prtogramul la servici in asa fel incat sa vin mai tarziu (undeva in jur de 10) ca sa o pot duce mai tarziu la mama.

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Laviam recitit mesajul, cred ca am vrut sa zic altceva, dar fiind foarte pe fuga si nesimtindu-ma chiar bine a iesit ceva... destul de haios.
Cred ca am vrut sa zic ca e deocamdata sanatoasa, adica nu au aparut complicatii.
Oricum am cantarit aseara un pui cu mama sa vedem cam cat e un bot de carne de 930 g si ne-am minunat. Nu cred ca ne-ar lasa sa o vedem, mai ales ca e la incubator, asa ca asteptam pozele.

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Oare cat o sa imi mai atarne avertismentul asta de coada?!

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput